![]() |
Re:
Quote:
stai linistit ca shi restu care le ai facut sunt klumea dar asta e mai reusita decat precedentele :o |
Toate au fost \"klumea\" dar critica a fost constructiva spun eu :lol: :wink:
|
1 Attachment(s)
am refacut-o
|
SUPER :!: :!: :!:
|
3 Attachment(s)
de asta ce ziceti?????
|
marrpha
totushi sunt curios cum ar fi aratat daca taiai partea de sus a barii fata acolo unde vine semnu shi puneai plasa intre faruri :?: :?: :?: :roll: |
incercam si asa
gata l-am pus mai sus |
e beeton da i ciudata plasa :lol:
|
1 Attachment(s)
am reusit sa-mi dau si eu talentu' la bora...
pareri va rog :D :D :D |
Jentile sunt belea, dar are nevoie de un body-kit si scapa de plasa aia ca e urata rau... 8)
|
nu mi place chiar daca este simplu
ti am mai spus o o data la alta mashina chiar daca iei jantele de unde le iei ce se vede in spatele lor nu e real shi arata urat culoarea plasei nu se potriveste cu culoarea masini poate una mai inchisa ar fi aratat mai bine se vede clar cum ai vopsit bandou negru al barii fata arata de parca ar fi chituit prost shi vopsit repede cam atat |
1 Attachment(s)
:arrow: :?:
|
2 Attachment(s)
plictiseala mare...
|
1 Attachment(s)
yackone
nu stiu cum faci dar tot timpu se vede cand vopsesti bandourile de la barii stiu ca este destul de greu sa faci tuning virtual dar totushi sa sti ca o janta shi un geam taiat nu inseamna tuning bmw m power felicitari lucrari din ce in ce mai dese shi mai profesioniste tine o tot asa o mica observatie in locul marcat pe bara fata daca are prelungire la bara in stanga ar fi normal sa aiva o prelungire simetrica shi in partea dreapta ....parerea mea |
stiu flow, dar atat m-am chinuit la ***-ul ala bara (e hand maked) si partea aia nu-mi iesea nici cum nu puteam sa-mi dau seama de unghiul in care trebuie sa o fac si pana la urma am lasat-o asa. dupa 8 ore de munca continuu am zis ca e deajuns. :)
|
1 Attachment(s)
m modificat partea aia si aripa dreapta pt ca unghiul nu era bun
|
flow daca te uiti un pic mai atent o sa-ti dai seama ca masina nu este vopsita in alta culoare.am facut-o din plictiseala si pentru ca vreau sa experimentez.criticile sunt bine venite dar atunci cand stiu ca am gresit.recunosc nu este cea mai reusita lucrare a mea...e un experiment...
|
Re:
Quote:
nu masina am zis ca e vopsita alta culoare, dar bandou de pe bara shi de pe usi original e negru shi la tine e argintiu tot spoilaru deci bandou l ai vopsit argintiu shi asta se vede la asta m am referit, nu am zis ca ai gresit era doar o constatare shi daca te uiti un pic mai atent o sa vezi ca e asa , daca te a suparat comentariu meu vis a vis de mashina facuta de tine shi nu este adevarat promit ca nu mai fac nici un comentariu la nici o masina postata pe virtual tuning |
n-am zis sa nu mai faci comentarii...sti foarte bine parerea mea despre critici.dar pur si simplu sunt unele chestii de care nu-mi dau seama cand fac o masina.poti sa-mi incercuiesti mie greselile asa cum ii faci lui bmw-m-power. si inca ceva... eu ma supar greu.
|
sorry greseala mea promit ca asa o sa fac de acum inainte
|
2 Attachment(s)
:arrow:
e bine? ce sa-i mai fac? |
Re:
Quote:
felicitari pentru evolutia globala cu loganu am vrut sa votez lucrarea ta dar sincer doar pentru ca erai de al nostru nu vreau sa fiu rau ci doar obiectiv , minim 5 lucrari au fost dupa parerea mea mai reushite decat a ta bravo oricum ai ajuns in finala banuisc ca nu a fost usor sa ajungi acolo, shi la mai mare pentru data viitoare |
ms mult flow. nu am de ce sa ma supar chiar ma bucur f mult ca esti sincer. cu loganul puteam mai mult stiu asta dar m-am grabit putin pt ca trebuia sa plec la C-ta si dc nu il puneam in ziua aia nu mai aveam cand. asta e. eu sunt multumit ca am intrat in finala si ca am 5 voturi :D (la fel ca Santos - deocamdata - si mai mult decat altii care fac lucrul asta de mai mult timp decat mine)
|
2 Attachment(s)
ultima mea creatie... astept critici
|
yackone frumoasa lucrare
iata totushi ce nu mi a placut 1.dupa cum i am spus odata shi colegului bmw m power iti spun shi tie, chiar daca mashina este virtuala ar trebui sa fie functiunala chiar daca e foarte originala ideea cu deschiderea ushi spate ea cu siguranta s ar lovi cu usa fatza 2.in aceiashi nota practica bara fatza nu se poate schimba pt ca este sudata de aripa 3.oricat de frumoasa arata bara fatza plina aceasta ar duce la o racire foarte foarte slaba a motorului shi o supraincalzire continua 4.shi o chestie subiectiva nu mi place pozitzionarea neoanelor in viziunea mea ar fi frumos sa se vada doar lumina nu shi sursa care o produce in rest o lucrare reushita poate cea mai complexa de pana acum tzine o tot asa |
2 Attachment(s)
audi a3 atentie la modul in care am coborat masina. se pare ca la concurs nu prea s-a tinut seama de asta :evil: si am fost cam dezamagit :( . u ce parere ai flow?
|
foarte frumos lucrata
eu unul nu ii gasesc nici cel mai mic defect e coborata foarte bine e de apreciat dar din pacate parerea mea nu prea conteaza , daca as fi avut un cuvant de spus cu sigurantza as fi dat un 10+ pt acest lucru |
Pe mine ma enerveaza rau vinilurile alea. Cred ca ar arata mai bine fara nimic. Si se vede inca palmierul... 8)
|
si n-ar trebui sa se vada sau ce??????????? :lol:
|
:lol: Ba da, dar are doua randuri de coroane. Se vede dublat
|
pai sa-ti explic de ce: dc te uiti atent in prima poza vezi in geamul lateral din spate observi ca acel \"copac\" :D are doua coroane. mi se pare logic ca in momentul in care cobori masina sa se vada si o parte din a doua coroana nu?
|
Acu am vazut , ai dreptate. Raman vinilurile... :lol:
|
asa mai merge :) vinilul ala cu antera o sa-l scot pt ca acum vad ca nici nu e pus prea bine si nici nu da bine pe masina
|
2 Attachment(s)
mix intre low si hot...
reusit-nereusit asta este :D :D :D |
2 Attachment(s)
audi s8
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: e atat de tare ca nici nu mi vine sa cred ca e facuta virtual
felicitari 100% profesionista :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nu pot sa mi revin :shock: :shock: :shock: |
M-am uitat peste toate pozele de pana acu' shi asta mi se pare cea mai reusita.... felicitari :shock:
|
ms mult ma bucur ca va place :D
|
brava omu` :D ai lucrat bine detaliile. Totul e de acolo, felicitari
|
ms din pacate nu toti au aceeasi parere
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning