![]() |
Re: Citroen Bx in progress
2 Attachment(s)
din pacate poze mai bune nu am momentan ... dar asa arata masina :D in curand barile vor fi vopsite(momentan au dat doar primer pe ele) + jantele vopsite alb sau gri anthracit :rolleyes2
exteriorul va ramane foarte subtil :D nu`mi doresc sa bata la ochi ! in curand urmeaza alta cutie de viteze .. asta e prea scurta :rolleyes2 si alte lucruri :D |
3 Attachment(s)
at last... a primit si ea vopseaua pt bara fata... am dat si multi bani... si tot n`a iesit la nouanta :rolleyes2 dar aia e.. shit happens :lol: facuta de mine... e normal
Sunt in plan niste jante pe 17... mai usoare.. si un intercooler.. acum sa vedem cu bugetu cum stam :rolleyes2 |
si cam asa trage momentan
https://www.youtube.com/watch?v=XDMH3ZBDTew din pacate pierd mult din pricina cutiei ! e total aiurea ! |
|
Quote:
hai s ate vad cum stai langa un kadett:lol: ce zici? |
rupe un cur :lol: :cry:
ai rabdare sa`mi schimb cutia , si pe nenea intercooler sa am si eu ca un om normal 1.2 bar la turbinica.. si vin la bv sa ne dam :twisted: ceva mai greu nu ai(la greutate ma refer) sau pana mea ceva mai de doamne ajuta !? asa de inceput ? sunt curios cum stau :rolleyes2 am pentru tine un citroen c4 by leob.. 180 de ponei :rolleyes2 |
Quote:
dar era vb de tine nu de altii! dar nu refuz nimik! eu sunt mik si aspirat sti bine! |
pai.. la momentu asta mi`o dai urat:lol:
c4 asta de care zic e 2.0 16 valve aspirat ! stock... fara nimic adaugat! deci... :rolleyes2 eu m`am dat cu el si mi`a dat`o deci :lol: |
Quote:
|
bine .. ma anunti si`l chem pe gogu :D ala e bucurestean ;) trimite un id sa te am pe mess
|
Quote:
|
vin si io...sa ma uit :P
|
Quote:
|
frumos ...nu oricine se apuca de bagat bani intr'o masina ca asta, felicitari ...da te rog si eu ceva:da-mi un pm si zi cam cat te-au ajuns modificarile la frana (discuri si etriere) dak nu te deranjeaza
|
nu este nici un secret , cu discuri si cu placute m`au dus aproape 500 de euro :D se gasesc greu etrieri buni , dar de pe masini de dezmembrat gasesti etrier mai mic(incap discuri de 266mm ventilate , roti14") cu 5 mil rezolvi etrierii fara spate!
|
intrebam ca eu am fiat ...si as schimba franele , ms
|
poti sa-mi spui si mie,de unde ai luat prelungirea de la bara de fata?Ca as vrea si eu sa-mi pun,id mess:mihai_xzibit93.Multumesc anticipat
|
se poate comanda la citroen direct ! este in jur de 280 de ron :-)
Masina a primit un urat cadou de la un taximetrist care a intrat pe rosu in intersectie ! daune bara fata sparta(cea care dabea o facusem) far dreapta aripa dreapta janta dreapta si ochelaru din fata strambat cel care m`a lovit a ramas fara carnet insa nu a fost deacord sa imi fac masina pe asigurarea lui ! acum trebuie sa ma judec cu el ! |
Ia vezi aici http://bpr.b.politiaromana.ro/Legisl...utier-2002.htm apoi cauta si part 2 ...nu cred ca tine de ce vrea el..Insa daca-i asa, nu-l lasa,da-l in judecata..nu ai nevoie de reprezentant la cazul asta,te reprezinti singur..toata cheltuiala e ~2mil..si ceri si daune pt pierderea locului de munca datorita stresului procesului...vi cu o adeverinta... Nu uita sa ceri la militie o copie dupa CI-ul lui...sa ai adresa din acte pt a-l da in judecata.
|
din fericire ,boul mi`a dat asigurarea.. cu complicatii ! dar am rezolvat acum se face dosarul.. si o fac in regim propriu ! :D astazi mi`am indreptat aripa , am pus faru la loc, mi`am adus la linie cat de cat bara... urmeaza maine sa lucrez la ea... iar cand imi vin banii de pe asigurare , voi vopsii si jantele.. gri carbon metalizat :D
|
asa le vreau...( jantele )...:D
|
daca imi voi gasii unele cu buza :D ti le dau cu cea mai mare placere !
|
a mai dat si el un telefon si si-a dat seama ca este prost si nu are nimic de castigat ci din contra va pierde mult mai mult...
care au fost cuvintele lui? |
o sa`ti povestesc cand ne vedem... a fost destul de funny... oricumbene ca s`a rezz asa:xaltfel trebia sa`l omor:twisted:ma intreb ce ii faceam daca aveam o bara din fibra ca a ta:shock: SANGEEEEEEEEE:lol:
|
2 Attachment(s)
asa de vara:P
|
prea frumoasa :)...
pacat de incidentul cu cretinul ala:(... cine era la volan? tatal tau?:D |
multzam :D
aia e ... tot raul e spre bine.. asa am bani sa mai continui ce aveam in cap ! in poze? la volan era un prieten care are si el tot un bx modificat :-)insa are upgrade de la 1.7 td.. la 1.9td 92 de cai (urmeaza probabil sa o urce si el la 110) si n`ah l`am lasat sa se convinga cum tre sa traga o masina:twisted: asta a fost prima data cand mi`am auzit/vazut si eu masina din exterior :D da destul de ok:rolleyes2pentru un break |
app.. tatal meu nu a condus`o de cand i`am refacut motorul .. oricum nu i`o mai dau.. :)) am auzit de la lume.. cum mergea si el lejer ..(numai sprinturi intre 130-180 :rolleyes2 oricum e fun masina.. il iert :lol:)
|
|
frumos , frumos :D
|
:twisted: dupa ce imi iau banii de la asigurare intru pe partea de boost :twisted: alea alea.. ca m`am obijnuit cu ea.. si nu mai ma multumeste :lol:
|
5 Attachment(s)
dupa 1000 de km .. o plimbarica pe transfagarasan.. merge super ok babeta :D
cateva poze.. in starea actuala.. in refacere dupa micul incident si a primit si premiu de cel mai norocos bx :lol: (dar cica are si noroc ca tatal meu are rabdare sa puna multele idei in practica :D) probabil daca era altcineva.. o arunca la gunoi demult :lol: dar ... aia e ! norocoasa ! |
foarte tare evenimentul...
ce raritati vad pe acolo...:D 2CV, DS...:X |
enjoy !
http://picasaweb.google.com/ClubCitr...onalaCCRO2009# au fost unguri , francezi .. belgieni :lol: oricum super ok evenimentul ! masini destul de rare ! inclusiv un ds sport de fabrica ...(doar 10 s`au fabricat.. si mai exista doar 4 ... dintre care doar 2 functionale ) |
Quote:
Superb BX-ul ala Sport...jantele alea sunt marfa...RONAL :D.. De DS-uri nu mai zic...dubita la fel, si CX-ul imi place la nebunie... |
da a fost foarte ok :-)
jantele de pe bx`ul sport provin dintr`un kit mai complex POSTERT serie 1 ! si ca sa vezi... chiar exista un bx in bucuresti cu un asemenea kit ... din pacate a fost adaptap pe un bx serie 2 ... si a fost montat destul de prost ... acum masina a ajuns cam rau :cry: dar aia e ! oricum pozele vorbesc de la sine ;) am reusit sa provoc si eu niste semne intrebare cu mica mea masina.. pentru ca multi nu intelegeau cum de a incaput motorul (fiind cam unica prin zona asta a europei).. sub capota :lol: fara sa se vada ... oricum la anul se anunta si mai multa lume + alte modele mult mai speciale ! |
Re: Citroën Bx in progress
si uite asa batranica bibilita o duce chiar bine ... trage relativ ok pt configuratia asta ! se tine f bine pe 400 cu c4 vts 180 de ponei .. si in rest nu am avut cu ce sa ma dau decat cu un 520d (a fost mai mult ca intre prieteni) si pe sosea e ok ... 0-100 s eintampla in jur de 8 sec ! deci o sa se poata si mai bine ...
deocamdata probleme cu cei de la asigurare ! am totul aprobat ... si cica nu au bani sa`mi dea :shock: si ma gandesc cu ce sa`i amenint :)) poate or sa se miste .. mama lor de kknari ! |
Quote:
|
intru in a 3 a luna de cand s`a deschis dosaru :-) din cate stiam e ceva de maxim 15 zile tre sa inchida dosaru .. si inca 15 pana dau banii.. deja ... nu are logica ! sa vedem cica saptamana asta ma rezolva .. acum sa vedem !
|
mici modificari ...
https://img25.imageshack.us/img25/3989/45940956.th.jpg https://img199.imageshack.us/img199/5464/31132310.th.jpg https://img193.imageshack.us/img193/3402/52291747.th.jpg https://img35.imageshack.us/img35/7808/36684296.th.jpg https://img190.imageshack.us/img190/6177/65318324.th.jpg estetic inafara de bare... care inca nu stiu cand voi avea bani sa le fac... se va lucra sub capota ceva ! fum power !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning