![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
merci mult ...eram in trecere... mergeam sa imi yau ceva de la vama ...:D
|
Salut, am si eu un WRX usor modificat si resoftat Racing Code. Spune-mi si mie ce suspensie ai, ca eu ma chinui prin garantii cu o suspensie Bilstein si vreau sa o schimb.
Mersi si felicitari pentru masina. |
garantie la amortizoare ai maxim 30.000km ia-ti suspensie completa din state...daca ai nevoie de ajutor, da-mi PM
|
Quote:
|
Felicitari pt cusa la pitesti, ai o masia demna de tot respectul!!!
Am avut placerea sa te aud vorbind de masina, eu nestiind masina cand am venit cu baietii de la Valcea cand s-au inscris in MR si vorbeai inca de atunci de piesele pe care le asteptai la momentul acela!E clar ca au ajuns si asta am vazut pe viu la pitesti, cand am stat exact la finish si am simtit pe pielea mea ce inseamna sunetul unui WRX extrem de suparat! Felicitari!!!Bafta la urmatoarele liniute, sa ii bati pe toti!!! |
merci mult...
|
La CONSTANTA pe 23 mergi??? La TULCEA nu am putut ajunge si m-am ofticat rau ca nu am putut sa vad actiunea de acolo!!!
Bafta! |
cred ca o sa vin la CT pe 23...sa vedem ...:D
|
7 Attachment(s)
POZE de la TULCEA....
|
Felicitari pt CUPA castigata la Constantza!!! Inca odata ai demonstrat ce poti!!! Poate fara voi cursa nu ar fii fost atat de frumoasa;)!!
Bafta pe mai departe!!! Felicitari! |
TOBA te rog daca poti sa-mi dai si mie un link ceva unde pot vedea ceva poze cu ursul 2.5 turbo din ANONYMUS!! MS! FELICITARI INCA ODATA PT CUPA si pt toti din CLUB!!! BAFTA!
|
6 Attachment(s)
multumesc pt urari ... nu prea am poze cu wtv...
POZE CURSA CONSTANTA locul1 GRUPA F |
O masina care castiga mereu grupa F,O masina campioana!!!!
|
cred ca de la toamna o sa incep sa dezechilibrez rau grupa F asta :) vai de cand n-am mai fost la legale :D
|
hahaha ... mai vedem :D
|
Quote:
|
nu-i problema...suntem in grafic ;)
|
Masina a mai mancat un diferential... Dar spera sa ii sara sorsa in ajutor... Sora mai mare!!!
|
hai ca ne uitam sa vedem ce gasim :)
|
astept un PM...:D ca nu imi place sa te stresez la tel ...
|
4 Attachment(s)
:!::?::!::?:
|
multumesc.... o echipa adevarata tuning garage astia :))))))
|
Lai cam neglijat in ultimu timp am vazut ;D e cam prafuit saracu
|
las k revine si cand revineee... feriti-va :D :D
|
da este putin tras pe dreapta ..asteapta ceva nou si bun ...
|
iei si tu cutie m3n? :)
ca altceva mai bun chiar n-ai ce sa-i iei... |
masina este iar pe strada!!!!
Masina a mai gasit un partener,acesta este defapt una...o firma de tuning ,numele firmei este TUNING CENTER,magazinul de desfacere este undeva intre Real Vitan si Targ Vitan,o sa vin cu mai multe poze(dar sa vad cand are santos timp de mine...) |
Superba masina! Felicitari pentru premii. Ai tinut cont de piese schimbate, imbunatatiri, cost total?
|
1 Attachment(s)
sincer nu! daca stau sa fac calculul o sa inebunesc si nu o sa mai ma bucur de ea...asa a nu calculez nimic...a fost si este nebunia mea...visul meu din adolescenta a fost sa conduc Subaru.:D
|
Sper sa devina si visul meu realitate cat de curand :)
|
si al meu si al meu :D ... btw am si eu o mica curiozitate ... probabil este o intrebare banala,dar din filmulete si chiestii de genu nu prea`mi dau eu seama si t intreb pe tine care esti cunoscator... care este mai bun din punct de vedere al fiabilitatii motorului ca si modificari ma refer si al masinii per total intre modelu pe care`l ai tu asta din poza si modelu nou aparut hatchback ... multumesc! si cati mai multi km fara incidente cu bestia ;)
|
daca te referi la subaru impreza WRX 2008 sincer nu cunosc pe nimeni cu un Wrx care sa fi bagat banii in ea.ce stiu ca exista diferente intre WRX si STI.
|
nu,ma refer la WRX STi 2008 si modelu asta care`l ai tu,dar versiunea STi .. asta daca sti binenteles... ms frumos.. ;)
|
parerea mea... din punct de vedere al fiabilitatii :Subaru impreza WRX STI 2008-2010, motorul care se modificari mai bine :Subaru impreza WRX STI 2006-2008
|
da,frumoasa masina si trage.succes
|
Quote:
|
multumesc!!! in curand o sa mai ies la o partida de poze cu Santos Evlskillz!!!!
|
foarte frumoasa
|
multumesc ..sper intr-o luna sa arate diferit ...:D
|
te apuci de pictat sef? ^^ :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning