Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Articol in ziarul de azi GDS 02-09-2005 despr\"RALIURI\ (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7771-articol-ziarul-gds-02-09-2005-despr-raliuri.html)

Al3xius 07-09-05 01:03

poate ai observat ca am evitat sa mai postez mai ales pe acest topic :roll: :wink:

Toto - BOD 07-09-05 01:51

VREAU SA PRECIZEZ ca eu nu am vorbit pe nimeni niciodata de rau! (cine ma cunoaste cred ca stie). Doru, eu nici nu te cunosc... NU stiu de unde ti-a venit tie ideea ca eu te-am vorbit de rau, sau oricine altcineva din Insane te-ar fi vorbit.

Quote:

Voi ... care pana nu cu mult timp in urma stiti bine ce atitudine ati avut fata de mine in primul rand si fata de club.Sunt multe lucuri pe care nu le reamintim,trecem peste ele dar nu se uita.Eu v-am vorbit candva foarte frumos ... nu stiu cati meritau,iar unii m-au luat in p#&a ! Daca v-ati ales alt drum, alt nume nu inseamna ca nu sunteti aceleasi persoane(indiferent de care parte a baricadei ati ramas).
Te rog frumos sa-mi amintesti perioada in care noi te-am luat in p#&@. Eu unul nu imi amintesc ca tu sa fi vorbit vre`odata cu mine! Nu imi amintesc sa te fi vorbit vre`odata! Mai mult ca sigur este o confuzie la mijloc si tare as vrea s-o remediem. Cum spunei tu... nu se uita... dar ce nu se uita? Daca nu vrei sa apara aici... poti, fara nici un fel de retragere, sa vorbesti cu mine pe messenger, sau pe private message. SUNT sigur ca e o confuzie....
Salut!

vic_oltcit 07-09-05 02:10

eu sunt de acord cu ideea lui vialy aceea de a ne intalni si a stabili anumite lucruri si sa ingropam aceasta\"secure a razboiului\" si de a pune capat acestor schimburi dure de replici!doar suntem oameni si acest sport si pasiunea pt acest sport ne uneste!!!RESPECT

EVOLUTION8 07-09-05 09:32

Sport.Eu nu il conider deloc un sport !!
O pasoine este altceva dar pana a fii un sport este un drum foarte lung.

Al3xius 07-09-05 10:27

deja intr-un sport se pune problema banilor ...adik : daca il fac pe ala iau bani ...etc ! cam ca la fotbal...iar daca se pune problema banilor ti-ai bagat.... in ea de pasiune ! :roll:

parerea mea...

Vialy 07-09-05 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vic_oltcit\"
eu sunt de acord cu ideea lui vialy aceea de a ne intalni si a stabili anumite lucruri si sa ingropam aceasta\"secure a razboiului\" si de a pune capat acestor schimburi dure de replici!doar suntem oameni si acest sport si pasiunea pt acest sport ne uneste!!!RESPECT

Vad ca nu vreti sa observati esentialu, ideea din acest post , da-l incolo cum o fi sport,pasiune ... Apropo Daca ati avea clubu inregistrat ati observa ca se numeste Asociatia Club Sportiva XXXX ... asa ca :ballbounc

Toto - BOD 07-09-05 11:11

:lol: :lol: :lol: :lol: Hai noroc! daca ati ajuns acum sa comentati posturi de genul asta... Numai bine! Eu consider ca e un sport si eu ma consider pasionat de acest sport! Voi puteti sa-l considerati ce vreti! Si as prefera sa nu puna careva la indoiala faptul ca sunt pasionat!

Al3xius 07-09-05 11:16

Vialy, si eu zic ca pentru unii e doar un trend treaba asta... :roll: un trend care dureaza mai mult timp! :roll:

EVOLUTION8 07-09-05 11:29

Quote:

Vad ca nu vreti sa observati esentialu, ideea din acest post , da-l incolo cum o fi sport,pasiune ... Apropo Daca ati avea clubu inregistrat ati observa ca se numeste Asociatia Club Sportiva XXXX ... asa ca
Daca la noi te referi afla si tu ca clubul este inregistrat !!!!! :wink: ASA CA.....
Toto Daca tu il consideri sport atunci mai documenteaza-te si tu si vezi ce inseamna cu adevarat DRAG Racing-ul.
Noi in romania nu avem o pista amenajata pt. asa ceva !! :wink:
Nu stiu unde presezi tu acest sport???

Alex NOS 07-09-05 11:55

Sport???!!??? Mai sa fie....Aflam lucruri noi... :D
Fiecare om tre sa aiba cel putin o pasiune...Pasiunea nu apare si dispare ca e la moda..Ori o ai ori nu!!Eu consider ca iesi cu ea din gaoace...
Nu conteaza ca ai bani,ca esti mic,ca esti mare...Daca iti curge si benzina in vene iti curge,daca nu nu!!!!!!!
Dar fiecare tre sa stie unde ii este locul,sa isi vada lungul nasului...
Cum ziceam, nu se rezolva nimic in spatele calculatorului...
Pe viu se vede tot...

Toto - BOD 07-09-05 12:50

KAD`ule, nu cred ca vialy se referea la voi :roll:

Quote:

Originally Posted by \"Toto\"
Eu consider ca e un sport si eu ma consider pasionat de acest sport!

EU IL CONSIDER UN SPORT DE CARE SUNT PASIONAT! cum spuneam, nu imi place ca imi puneti la indoiala aceasta pasiune, cand nici nu ma cunoasteti.

ps:
Quote:

Toto Daca tu il consideri sport atunci mai documenteaza-te si tu si vezi ce inseamna cu adevarat DRAG Racing-ul
stiu ce inseamna drag racing! ce vrei sa spui ca nu e sport?

pps: putem sa ducem discutia asta 20 de pagini si sa nu ajungem la nici un rezultat :lol:

Al3xius 07-09-05 13:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
KAD`ule, nu cred ca vialy se referea la voi :roll:

stai linistit ca am prins ideea...\"inregistratilor\" :lol: :lol: :lol:

Toto - BOD 07-09-05 15:18

a fost foarte rautacios mesajul ala al lu vialy... recunosc! nu actele fac clubul (de fapt ba da, dar nu si prietenii, nu si oamenii din el). ele sunt doar pentru a ne mentine in limitele legii! in fine... Al3xius poti sa stergi mesajele alea ca nu e nici o problema. :wink:

EVOLUTION8 07-09-05 15:42

1 Attachment(s)
toto:
Quote:

stiu ce inseamna drag racing! ce vrei sa spui ca nu e sport?

pps: putem sa ducem discutia asta 20 de pagini si sa nu ajungem la nici un rezultat
Nu am zis eu asa ceva ca drag racing-ul nu este un sport.
Normal ca ne intindem pe 20 de pagini daca tu nu vrei sa pricepi ceva:
Uite-te ce insemna drag racing:
in belgia

EVOLUTION8 07-09-05 15:43

1 Attachment(s)
Linia de strart cu cronometru si radar

EVOLUTION8 07-09-05 15:45

1 Attachment(s)
pista care asa ceva nu o sa gasesti in Romania

EVOLUTION8 07-09-05 15:49

1 Attachment(s)
Tribunele si atmosfera

EVOLUTION8 07-09-05 15:50

1 Attachment(s)
Si masinile si cand zic masini sunt masini

EVOLUTION8 07-09-05 15:52

1 Attachment(s)
Cum se vine la cursa cu masina de concurs !!!
Nu cu aceeasi ca cea de strada. :wink:

EVOLUTION8 07-09-05 15:57

1 Attachment(s)
interiorul masinii de drag

EVOLUTION8 07-09-05 16:00

1 Attachment(s)
Si motorul la o masina de drag.
Uite-te cata turbina cat capul

EVOLUTION8 07-09-05 16:01

1 Attachment(s)
Si din Polonia de la un drag:
UIte-te ce masini au oamenii

EVOLUTION8 07-09-05 16:02

1 Attachment(s)
My LOVE

EVOLUTION8 07-09-05 16:06

1 Attachment(s)
si alte masini

EVOLUTION8 07-09-05 16:09

au sin din astea

Al3xius 07-09-05 16:19

Re:

Quote:

a fost foarte rautacios mesajul ala al lu vialy... recunosc! nu actele fac clubul (de fapt ba da, dar nu si prietenii, nu si oamenii din el). ele sunt doar pentru a ne mentine in limitele legii! in fine... Al3xius poti sa stergi mesajele alea ca nu e nici o problema. :wink:

pai si-atunci dc urlati in gura mare ca voi vreti sa fie pace si etc...cand voi aruncati din cand in cand cate o bomba....ok am inteles scopu lu vialy el vroia sa se umfle ca face parte dintr-un club inregistrat....exact ce zice cineva cu cateva pagini inainte ca acum au aparut numai basinosi ! NO OFENCE! :roll:

Eu zic ca pentru a se ajunge la ce vrea toata lumea(sau cel putin asa sustin toti) si anume pace e un drum destul de lung....iar un inceput bun ar fi lasarea umflaturilor si figurilor si rautatilor de-o parte ! :roll:

...parerea mea !

EVOLUTION8 07-09-05 16:31

Deci asta este SPORTUL DRAG racing !!
Ceea ce la noi in Romania sunt niste liniutze organizate si nimik mai mult.
Mai este mult pana departe.
la noi:
semaforul: micutzu,melcu etc.
pista: aeroport, daewoo,isalnita etc.
cronometrul + radar: aia de pe margie: ba ala avu 184km/h cred :lol:
Hai sa iti dau un ex:ma duc eu cu masina pe Valea Cetatii(urcarea din Rasnov in Poiana Brasov proba speciala de CNR)si poate ajung si sus,daca nu sar afara sau daca nu cobor cu unu in bot !!
Asta ce insemna ca fac sport !! Adika sunt pilot !!
Eu nu cred asta.
Daca particip la un VTM la Craiova asta nu inseamna ca sunt pilot.
Bun si acuma tu o sa zici ca nu sunt bani.Stai linistit ca bani sunt dar se duc pe ce nu trebuie si pe cine nu trebuie :wink:
Asta se poate numi Sport ceea ce ai vazut in pozele de mai sus nu ce facem noi.
Asta vreau sa intelegi tu care este diferenta majora intre drag racing si niste liniutze organizate.
Poate se va ajunge si la noi in tzara la asa ceva dar va mai trece timp.

DJ77VLD 07-09-05 16:46

KADule ... ti-a placut si tie taina.... :ballbounc

Toto - BOD 07-09-05 17:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

pai si-atunci dc urlati in gura mare ca voi vreti sa fie pace si etc...cand voi aruncati din cand in cand cate o bomba....ok am inteles scopu lu vialy el vroia sa se umfle ca face parte dintr-un club inregistrat....exact ce zice cineva cu cateva pagini inainte ca acum au aparut numai basinosi ! NO OFENCE! :roll:

Eu zic ca pentru a se ajunge la ce vrea toata lumea(sau cel putin asa sustin toti) si anume pace e un drum destul de lung....iar un inceput bun ar fi lasarea umflaturilor si figurilor si rautatilor de-o parte ! :roll:

...parerea mea !

Nu cred ca a vrut sa se umfle in fata ta ca nu ar avea de ce! Incepuse discutia cu 'sportu`' intelegi? si el vroia sa sublinieze ideea de Asociatie Club Spotiv! A fost rautacios la altceva. Se pare ca nu ai inteles, de fapt cred ca nu ai vrut sa intelegi... Cum spuneai si tu... mai bine lasi rautatile de-o parte!

...parerea mea !

KAD`ule... noi suntem la pamant cu multe in sportul romanesc! Uita-te la fotbal (la jucatori, la stadioane, la orice). Asta nu inseamna ca aia cand joaca fotbal nu e sport!
In rom este \"un sport\" cu un grad de tehnologizare (sa ma exprim asa) inferior celui din occident, america, etc!
Si in plus, cursele de drag au aparut destul de tarziu in romania... deci nu putem sa ne asteptam direct la un stadiu avansat! O luam usurel, dar eu zic ca se va ajunge si la noi ca afara!

Al3xius 07-09-05 17:09

Re:

Quote:

... mai bine lasi rautatile de-o parte!

tot eu sunt ala rautaciosu...yeah right ! :roll:

DJ77VLD 07-09-05 17:37

Re:

[/quote]
KAD`ule... noi suntem la pamant cu multe in sportul romanesc! Uita-te la fotbal (la jucatori, la stadioane, la orice). Asta nu inseamna ca aia cand joaca fotbal nu e sport! Este un sport cu un grad de tehnologizare (sa ma exprim asa) inferior celui din occident, america, etc!
[/quote]

Toto-BOD fotbalul nostru este peste cel din America.Tine minte asta!
Kadule...rectificai

EVOLUTION8 07-09-05 17:56

Nenea Vlade nu mai vezi bine.Daca stai cu ochii numai in monitor. :lol: :lol:
Vezi ca nu Alex a postat ci TOTO-BOD !!
Omnioptic scrie pe tine.Moama te dau in gat la militie ca nu mai diclesti si iti iau astia permisu.SAC SAC :lol:

Toto - BOD 07-09-05 19:07

imi cer scuze... am gresit... in america nici nu prea a avut priza fotbalul (asta european). Eu vroiam sa ma refer la sport in general! Am rectificat acolo...

FLAu 08-09-05 01:25

VLD hai ca sa ne facem vanzatori de purcei ca aici nu avem fata si si mai luam noi 2 sau 3 cu noi sa fie echipa complecta :lol: :lol:

Vialy 08-09-05 13:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: hmmm da.

DJ-23-SLK 09-09-05 03:44

Loool

Ba baietzi...intre noi pace vad ca nu se poate...spun noi ca suntem si noi EXTREME...da apropo de sicutzie MI-AM DESCHIS FABRICA DE TUNS OUA!!! si caut personal daca e cineva interesat pls PM...am vazut io vretzi sa facetzi din *** bici...

DJ77VLD 09-09-05 09:15

Re: Loool

Quote:

Originally Posted by \"DJ-23-SLK\"
Ba baietzi...intre noi pace vad ca nu se poate...spun noi ca suntem si noi EXTREME...da apropo de sicutzie MI-AM DESCHIS FABRICA DE TUNS OUA!!! si caut personal daca e cineva interesat pls PM...am vazut io vretzi sa facetzi din * bici...

Razvane... vreau sa imi tunzi si mie ouale...se poate ? ;)

radu_lkv 09-09-05 11:48

Re: Loool

Quote:

Originally Posted by \"DJ77VLD\"
Quote:

Originally Posted by \"DJ-23-SLK\"
Ba baietzi...intre noi pace vad ca nu se poate...spun noi ca suntem si noi EXTREME...da apropo de sicutzie MI-AM DESCHIS FABRICA DE TUNS OUA!!! si caut personal daca e cineva interesat pls PM...am vazut io vretzi sa facetzi din * bici...

Razvane... vreau sa imi tunzi si mie ouale...se poate ? ;)

DA DA, DACA IES BINE, VREAU SI EU SA I LE TUNZI LUI KAD-U' :lol:

Al3xius 09-09-05 11:52

:lol: :lol: Pai ce radule pe-ale tale nu le oferi drept cobai ? :lol: :lol: poate ti se subtiaza vocea ...stii tu ca la barbosi ! :lol:

radu_lkv 09-09-05 13:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
:lol: :lol: Pai ce radule pe-ale tale nu le oferi drept cobai ? :lol: :lol: poate ti se subtiaza vocea ...stii tu ca la barbosi ! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

All times are GMT +2. The time now is 22:07.

- Copyright 2026 4Tuning