![]() |
Re: Cielo
cred k nu exista post unde sa nu se certe cineva..aiurea...felicitari pt cielo...ala alb are niste jante superbe..spoilerele sunt un pic cam exagerate dar masina nu mi se pare kitch.cat despre cel rosu,imi place mai mult k ala alb.una peste alta inainte sa criticam atat de aspru ("naspa, kitch) etc...trebuie sa ne gandim k oamenii aia au bagat niste bani si au investit timp si poate chiar au pus si suflet..chiar dak masina e kitch makr pt atat ar trebui apreciati si nu injurati..parerea mea
|
stopurile de unde le-ai cumparat sau tu le-ai facut?
|
Radule,n-ai luat nici un premiu la Prisma???
|
2 Attachment(s)
@Kent8 - Stopurile sunt vopsite cu lac si vopsea neagra
@AzzKikR - La Prisma nu am participat la nici un concurs, am fost cu masina acolo pentru ca am fost cu clubul, nu ca sa particip, acolo au fost masini in care s-au bagat zeci de mii ... Am reusit sa termin sistemul de franare ... |
sal Radu.marius cu Cielo alb(EMM).o sa ai o surpriza mare,mare.Intra pe streetmaniacs. si o sa vezi.
|
unde mariuse ca eu nu am gasit nimic ? e vb despre cielo lu radu ??
|
daca pun jenti pe 15 cat tre sa pun cauciucu?
pe 50 ii prea mare? |
pune si tu pozele aici plz ca nu le-am gasit ..m-am inregistrat pe forum si degeaba !
|
marfa cielo tau ERD-ule! mai ai un singur lucru de facut la el si e gata. nu zic, las sa fie o surpriza. bafta! ;)
|
nightclubracer si al meu nu-ti place? :(
|
nu l-am vazut inca. :D -scuze de offtopic-
|
mai este un tip din cluj cu acelasi nume sau aproximativ la fel si am crezut ca esti el, atunci si dincolo am cgresit :P
|
frumos erd!! bv aproape printre cele mai frumoase cielo-uri din bucuresti!! e ft reusit ... bv pt munca depusa .. off: tu stai in titan ca te-am mai vazut in titan stau si eu .. baga id meu dak vrei in lista sa mai vb
|
Radule ce i-ai facut .. in ce ai dat te-am vazut ai trecut pe la mine pe la bloc eram fix in fata ta si nu mai ai spoilerul fata .... in ce drq ai dat ..
|
De Unde Ti-ai Luat Pleoapele?
|
poti sa-mi zici daca scaunele sunt originale si de unde ai facut rost de volan
|
Radulee ce faci maica nu mai intri pe forum??un semn de viata ceva ai murit?
|
9 Attachment(s)
Eh iata si cel mai frumos CIELO ce poate fi vazut prin bucuresti cel putin asta este parerea mea, proprietarul se stie el kre e :D (vreo cateva posturi mai sus).
Nu ai cum sa nu intorci capul dupa aceasta mashinutza suna superb si garda la sol te face sa iti dai vreo 2palme si sa t intrebi cum draq merge cu ea prin gropile din bucuresti! :D Ce imi place cel mai mult e ca nu a umblat la spoilere si alte rahaturi a lasato simpla a coborato fff aproape d sol si i-a pus o finala kre suna mai mult decat superb. Mariusica sa o stapanesti sanatos si pastreazo asha frumoasa k sa mai am si eu dupa ce sa intorc capul cand treci pe langa mine ;) |
cum mama dracului ati scos plasticurile alea din semnalizare? ca eu n-am gasit solutia fara sa distrug o semnalizare
s-o spart si m-o costat una de-am crezut ca fat alea din spate cum le-ati scos? |
cand is 2 persoane in spate nu-ti freaca roata sus in caroserie?
|
va rog dak vorbiti de masina mea,intrati la mine.nu stam la alcineva in gradina sa vb.
|
mult prea frumoasa masina pt drumurile noastre :d felicitari esti ``meserias`` nu am ce zice dar am i yo o simpla intrebare `` volanul schimba cu ceva sensibilitatea servo-ului `` vreau sa imi pun si yo unul dar ``cineva`` mi-a spus ca o sa invart de el de o sa inebunesc ....... cum ti se pare fata de cel original ????
|
imi poti spune si mie unde gasesc grila din fata de la cielo cu tot cu sita nu masca de plastic?
|
Salut masina e super,am ce zice,dar am o intrebare doresk sami cumpar un daewoo nexia nou si doresk sami pun rati(jante) deR15 195/50 rotile nu vor incurka nicauri?multumesk anticipat
|
radu daca esti interesat la un mic styling la masina intra pe cluj la sectiunea bazar ca noi incercam sa facem cumva sa aducem in tara niste stopuri lexus si mno...daca esti interesat...
|
cielo-ul lui radu e sooper tareee frate imi place la nebunie are gusturi f bune chiar imi place e bestiala ... bravoo tine-o tot asa
|
Salut . In primul rand felicitari pt mashina , din pct meu de vedere e frumoasa , si in al doilea rand vezi ca ai un pm de la mn , am nevoie de ajutorul tau.
|
radule ai mai facut ceva la masina? :)
|
:?: Nici un semn de la Raducu?!?!?!
|
Sorry ca n-am mai dat nici un semn aici, revin cu un update la poze
|
10 Attachment(s)
O parte din poze
|
5 Attachment(s)
Si celelalte
|
frumos radule, tari stopurile si bordu da bine pe ea!!! apropo cat te-au costat stopurile?
|
frumos frumos ...cielo .. imi place mult .. bravo .. io zik ca am meritat munca la el .. a iesit ceva grav .. ar fi fost si mai marfa dak ii lasai si mai jos .. da mai bine .oricum e marfa . bravo ..;)
|
arata misto masina,bafta in continuare,
|
maxim respect pt cat suflet ai pus in masina.Culoare e superba eu o am pe matiz si da super bine vara pe soare puternic:)
|
super tare.... cel mai frumos cielo...
am si eu o intrebare.. de pe ce masina e bordu ? |
Cred ca de pe un kadet dar nu bag mana in foc.
|
Felicitari pt masina.....e superba ....am si yo cielo si ma-ar interesa cum ai reusit sa faci farurile fata...sau ti le-ai comandat......???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning