![]() |
Re: 9ff demonstreaza ca GT9 e chiar rapid: 409 km/h
ok, nu am fost ironic! doar te-am intrebat ce ai prefera :)
|
Quote:
adevaru e ca asta e, trebuie sa acceptam ....de cate ori v-a fi un topic despre o masina cum este acest gt9 se va vorbii si de veyron |
Quote:
|
da ma dar masinile nu se compar ! este vorba de clase diferite! e ca si cum ai compara logan cu audi, tata cu matiz
|
Quote:
nu cred ca masinile astea sunt facute sa mearga cu 300kmh "in romania". nu mai puneti problema ce faceti cu ele "in romania". nu avem nici macar o autostrada ca lumea si voi puneti probleme de genu asta. veyron ii o masina extravaganta, si gt9-le (gorgeous, apropo) ii masina de circuit. sunt in ligi diferite, deci n-are sens sa le comparati. Quote:
|
Daca e adevarat inseamna ca veyronu a fost detronat!razboiul pentru viteza se duce in Germania!
|
oau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? ???????????????????????
|
stiti cumva daca o sa ajunga si pe la noi ,p la saloane auto cv:-"??as vrea sa o vad in realitate.daca nu ma insel e singurul Porsche kre a scos peste 400km/h.
|
Quote:
|
arata chiar frumusel....imi place:) cu toate ca nu e masina mea preferata;)
|
Astia de la Porsche daca puneau 12 cilindri ar atinge mai mult de 409Kph , ei pot chiar mai mult , dar nu vor , ca-s puturosi!!
|
ultima emisiune top gear => liniuta intre murcielago, porschele asta, etc => porschele asta iese pe locul 4 :D
|
Quote:
|
Gandeste-te ca in 70 Porsche atingea 407kph fara probleme! Gandeste-te ca puteau sa continua la mai mult!! Pe vremea aia masinile atingeau cu usurinta 400 kph!
|
Quote:
|
nu conteaza cat prinzi...ci cum prinzi
|
Asta da! Conteaza cum prinzi! Dar eu nu mi-as lua in Bugatti! Mai repede prefer ceva mai cuminte fata de el, un 911 Turbo 2000!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning