![]() |
Re: In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO
1 Attachment(s)
te iubesc ba fratiorul meu :)
|
Dumnezeu sa-l ierte R.I.P
inca un motiv pt care merita sa ne gandim.Din cate am vazut eu pe forum , era un baiat f.bun... Pacat pt el.Avea toata viata in fata.Pentru o nebunie (dorul de viteza) ne face sa suferim atata. Inca un lucru mai vreau sa spun.Toti cred ca sunt masinile astea asa de sigure.Dar nu e chiar asa.Am pierdut si eu un tovars f.bun intr-un accident similar.Masina identica... Eu nu mai stiu ce sa zic ... am ramas putin shocat.Ii urmaream topicul intacere sa vad ce mai face la masinuta lui...se pare ca ......... :( Odihneasca-sa in pace. |
Dumnezeu avea nevoie de un inger si l-a luat pe Cosmin langa El
|
Dumnezeu sa il ierte!!!
pot sa spun k am trecut si eu odata prin exact acceasi situatie k el, pe iubitele noastre drumuri din romania. sincer ii urasc p oameni aia d tot ***u care si-au lasat caini in strada. eu era sa imi omor toata familia chiar daca aveam doar 120 la ora. este de necrezut ce se intampla in romania. pentre 50 la suta din cei care mor in romania, printre care se afla si tovarasul vostru, imi pare rau pt k mor din cauza unei nati d idioti, pt restu d 50 nu imi pare rau. Dumnezeu sa il ierte si Doamne te rog sa ai grija de cei tineri |
pentru cine doreste, diseara ne vom intalni in jurul orei 10 la pescarus sa discutam despre monumentul pe care dorim sa-l facem
|
imi cer scuze ca nu am apucat sa va anunt din timp dar din pacate acum am ajuns acasa
am discutat astazi cu parintii lui cosmin si ne-au rugat respectuos sa ii lasam pe dansii sa se ocupe de monument....inca o data imi cer scuze daca am pus pe cineva aiurea pe drumuri dar nu a fost intentia mea....va multumesc pentru intelegere iar parintii va multumesc din suflet pentru cuvintele calde |
cred ca cel mai mult conteaza sa-l pastram pe Cosmin in amintirea noastra,in gandurile noastrea bune si asa cum spunea preotul in rugaciunile noastre...
|
Nimic nu e corect in viata asta...a fost un om extraordinar cu un suflet bun ,plin de viata,plin de energie si foarte increzator in puterile sale, atat de increzator ca ii facea si pe ceilaltzi sa simta asta si uneori sa ii faca si pe ei sa aiba aceasta incredere in ei...NU TREBUIA sa se termina asa ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Cosmine ! sper ca unde esti acum sa iti fie mai bine si sa ai tot ce iti doreai tu aici !
Imi aduc aminte anul trecut la mare...cand eram eu in camera si ai venit si te-ai rugat de me sa mergem in club si eu nu vroiam ca nu aveam chef si pana la urma ai zis ca te superi pe me daca nu mergem si normal ca am mers pana la urma ...aveai stilul tau ...tin si acum minte ca prietena mea s-a rugat toata seara de me si tot nu vroiam si ai venit tu atunci in camera si apoi am mers :) ce s-a mai suparat atunci prietena dar dehh stiai tu sa faci in asa fel incat sa ma convingi ! imi aduc aminte de atatea faze...cand am fost la ziua unui prieten de-al tau ...tot asa nu vroiam sa merg ca nu cunosteam pe nimeni si cand am ajuns acolo m-am simtit mai bine decat credeam vreodata si m-am imbatat de eram varza(ziceai ca bei cot la cot cu me dar eu defapt am baut cot la cot cu ceilalatzi ca tu erai pe agatat :)) ) si tu ai zis apoi hai ca acum mergem in Posh si eu ziceam ca nu mai pot dar tot am mers si in 2 min am iesit din posh ca nu mai puteam...vroiam sa plec acasa dar era departe casa si ma gandeam ce ii zic eu la taximetrist: du-ma fratioare acasa dar eu nu stiam strada pe care stau si apoi m-ai sunat u si m-ai intrebat unde am disparut si eu ti-am zis ca pe jos in drum spre casa dar de unde ca eu eram in fata la posh ma rezemam de un gard ca nici nu puteam sa stau in picioare si apoi m-ai dus acasa si in loc sa stai acolo cu me...tu m-ai incuiat in casa :) ...iar a doua zi cand m-am trezit te-am sunat ,erai pe la o gagica si ti-am zis....ba daca pateam ceva ma ...cum ieseam din casa ? pe geam? cate faze au fost....si cate ar fi trebuit sa mai fie....pacat ca nu mai esti cu noi...MARE PACAT ! ai fost un prieten extraordinar si un 'frate' pe care multzi si l-ar fi dorit ! |
am primit un mail mai devreme:
From: "Tagged" <[email protected]> Subject: Birthday Reminder - Cosmin M's birthday is tomorrow May 21 ... :( |
intradevar azi ar fi fost ziua lui cosmin ...este trist si greu pt multi dintre cei care l au cunoscut dar asta probabil k nu trebuie sa o spun eu pt ca o simtim cu totii...am fost astazi la el acasa si i am cunoscut parintii si mi am dat seama cum de a existat un asemenea om ..niste oameni extraordinari care din pacate au avut un mare nenoroc .... tot ce am putea sa ii uram astazi lui cosmin este sa aiba grija de ei de acolo de unde e el ...si sa arunce mai putin cu sampanie de acolo de sus k prea ne a stropit azi :)
|
nu trebuie sa fiti tristi ......cosmin nu si-ar fi dorit asta
nu l-am cunoscut foarte bine .....l-am intanlit o data sau de doua ori era prieten\coleg cu sotul meu un om extrxaordinar sincere condoleante familiei si prietenilor din suflet spun asta |
1 Attachment(s)
prietenii stiu de ce ...
|
nu l-am cunoscut...dar facea ceea ce facem si noi.....imi pare rau...usor usor...ne ducem cu toti...condoleante frate...
|
nu cred ca trece zi din viata noastra fara sa ne gandim la el. eu, cel putin, zi de zi imi amintesc cate ceva.imi fiecare dimineata, in drum spre serviciu aud cate o melodie care-mi aminteste de el...si ma intristez...viata asta....e atat de perversa.
acum am ramas doar cu pozele, amintirile si vorbele frumoase din partea celor care l-au cunoscut si l-au iubit. |
inca mi-e dor de tine bro...
|
tuturor ne e si ne gandim mereu la el...
|
RIP si condoleante tuturor amicilor lui. nu l-am cunoscut dar am citit pe internet despre accidentul lui. dar nu am gasit niciun detaliu despre accident, cum s-ar fi intamplat sau detalii ceva..fiindca am inteles ca au fost 2 care au murit :(
|
odihneasca-se in pace...sa ne vegheze pe toti de acolo de sus....viata e mult prea scurta...nu am avut ocazia sa il cunosc..dar din paginile care le-am citit inainte de a posta mi-am dat seama k a fost un om de nota 20,,de viata....care stia sa isi tina prietenii aproape...sincere condoleante familiei...prietenilor si tuturor celor care l-au cunoscut....
AI GRIJA DE NOI TOTI DE ACOLO DE SUS..... |
are grija si e cu noi
te iubim bro |
3 luni... si tot nu trece... :(
|
e prima vara fara el...
|
off..
|
adevarul e ca e tare greu fara el....
|
maine se fac 10 luni de cand nu mai e printre noi... sa-mi bag picioarele in ea de viata!
|
un an..
|
SA NU-L UITAM ...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/joUSfWkSeNs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/joUSfWkSeNs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :cry: ! ! !
|
Alex ce sa zic, trist frate, a trecut 1 an !! Dumnezeu sa il odihneasca !! Pacat, mare pacat !! :cry::sad:
|
multi ne mai gandim la tine si o vom face mereu....pacat
|
Nu avem cum sa-l uitam daca l-am cunoscut .
|
bine spus....
frumos ar fi daca tot ii scrieti 2-3 cuvinte aici sa mai mergeti si pe la el sa-i aprindeti o lumanare..... |
astazi probabil il felicitam de ziua lui si asteptam petrecerea,una dupa sufletul lui.acum el petrece in Rai....ne gandim la tine,Cosmine...si mai ales ne lipsesti
|
Am dat de threadu`l deschis de el cu acel bmw e90, am citit fiecare pagina imparte.. de la pagina 1.. pana cand s-a anuntat ca a murit si credeti-ma ca desi nu l-am cunoscut niciodata, si nici n-am auzit de el (eu fiind din alt oras) m-au luat fiorii.. asta ptr simplu fapt ca port respect tuturor baietilor de aici care baga bani in masinile lor si au aceasta pasiune.
Si eu am pierdut pe cineva intr-un accident asemanator ..si stiu cum e, dar nu ai ce sa faci.. induri.. si treci mai departe, asa vrea Dumnezeu, iar noi nu putem sa ne impotrivim :( Sincere condoleante... |
Un inger care a zburat dintre noi..Odihnescase in pace :(
|
Coincidenta sau nu...dupa multa vreme azi a scris din nou cineva aici si tot azi pe hi5 am primit azi propunere de adaugare la prieteni din partea lui Cosmin...
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!!:cry::cry::cry:
Sincer dupa ce am citit prima pagina ardeam de nerabdare sa vad cum o sa fie masina lui la final,iar cand am ajuns nu ma asteptam la asa ceva.nu l-am cunoscut dar dupa ce am citit despre el sincer mi-as fi dorit si prin posturile noastre sper sa fie mereu viu pe forum :cry: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning