![]() |
Re: Club MATIZ
mare prostie ce am facut azi. mi-am zgariat destul de rau frumusetea pe usa din dreapta fatza :cry: :cry: cu ajutorul unu pilon de fier pe la Unirea . sunt tare suparat
|
aa inseamna k a fost o zi minunata pt amandoi :))
|
pentru mine cu siguranta a fost minunata imi vine sa-mi dau foc
|
lasa domne k se repara... nu`i problema :P mai bine te`ai gandi cum sa o repari nu cum sa te sinucizi :))
|
Quote:
|
George ... esti EMO? :lol:
Tabla se indreapta man. ;) |
Quote:
|
dak omu tine la masina lui normal k plange :P mi se pare corect. oricum gabi are dreptate, se indreapta da`o dracu :))
|
tipic... mai mult nu se poate spune.... Cine stie cunoaste...
|
Urmatoarea intrunire e ok in iunie ? :D
|
asa tarziu? sau se face doar una pe luna ?:))
|
Pai sa fim mai multi. :D
Pentru ca eu saptamana asta nu pot ca plec din Bucuresti, iar saptamana viitoare iar sunt tulit din Capitala ca ma duc la o nunta. ;) |
pai sa fim... vedem noi.. poate de data asta vine lumea :d Ne facem tricouri? :))
|
si yo incep sesiunea de luni si e panica maxima. tre sa ies cu capu` sus :-)
|
Salutare...Cred ca e super ideea asta... azi am vazut prima data forumul... legat de club... cand e next meeting in Bucuresti?! si unde... s-ar putea sa ma alatur cauzei :))
|
Quote:
|
Maine? :))) eo maine ajung in bucuresti... probabil undeva dupa ora ... 14...cred...
|
Quote:
|
Poi ziceti voi unde si cand...eu's dispus.... :)).. cum ziceam.. eu ajung maine in bucuresti... dupa ora 14 .. si sunt pe zona. Name the hour and the place... i'll be there...
|
Re: Matiz-ul meu
ma bag si eu in clubul vostru...am si eu un matiz din 2004 sitare as vrea sa-i imbunatatesc performatele..:)) ma poate ajuta cineva .am citit ceva de niste intalniri ale matiz-istilor cand este urmatoarea????
|
bine ai venit :P nu se stie dar speram sa fie :))
https://www.youtube.com/watch?v=KB_F4di9oi0&NR=1 cate ceva pt iubitorii de matiz :X |
Matiz - tractiune spate ... jesus ... :D
|
tare rau. e o idee :lol:
|
Deci... cand e urmatoarea intalnire????
|
deci care are o r1 sa facem si noi asa ceva? :))
|
salut azi imi iau un matiz se power plus cel mai scump 7.985e toate dotarile abs air bag si as vrea sa ma ajutati sa gasesc si eu nijte jenti spitate cam 20 26 spite subtiri. ma primity si pe mn in club o sa va dau poze in curand
tacameo lucreaza la daewoo(ford) si a avut o reducere id messenger:alex_ala_sm3cherul |
Quote:
Bine ai venit! |
Si totusi.. cand facem urmatoare intalnire?!... Welcome in the club! :))
|
mah e masina lu tata dar e si a mea uneori pe la aeroport:P
|
Quote:
|
mah, nu intelegi. vreau sa mi-o tunez sa nu aiba nimeni in Craiova asa ceva :)
sa mi-o personalizez mai bine zis |
Quote:
Salutare. La banii care ia-ti dat pe Matiz, puteati lua altceva cu mai putine dotari, dar mult mai fiabil. ;) Jantele ... sa zici la ce marime le vrei ... pentru ca daca vrei mai mari de 13, s-ar putea sa iti frece. ;) |
mah de 13' le vreau
|
Mustang-ule termina cu atacurile la adresa masinutzelor noastre ca si tu ai tot Matiz si e foarte fiabil :-) . Jante pe 13 am yo pe masinutza Alessio - Monte Carlo
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am revenit cu poze
|
nu vreau alessio. vreau cu multe spite si subtiri
|