![]() |
Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)
Quote:
|
humm... nustiu c sa zic, poate va avea bafta si va lua ceva loc frumusel oricum primele locuri nu cred ca... sunt alti mai buni dar uitandu-ne in palmaresul lu Mychael din 1976 pana acum totusi are experineta si ceva cupe castigate... un avantaj in plus pt etapa asta ar fi ca si debutul la avut tot la Raliul Zapezii, castigand lucul III la grupa, deci cunoaste byne etapa iar de masina, in ultimul timp tot sa dat cu ea si a setato pt a face o "echipa" buna acum ramane de vazut... yo oricum le urez multa bafta!!! imi pare rau k nu pot ajunge pe probe la Brasov :(
|
Quote:
|
mda cam ai dreptate materialu de concurs... Azi am vb cu Michael si mia zis ca daca ninge la Brasov, ii mort ca anvelope de iarna nu are... :( si aicea intrevin tot felu d treburi mai neplacute -lipsa sponsorilor... :( trebuie sa te descurci cum poti, sa faci sa fie bine! si ca experienta iar nu stiu ce sa zic... paoate cunoate Lanseru, tot sa dat cu el, la si strikt pana acuma d vreo 2 ori! chestia ii ca nici nu prea ai pe unde sa te antrenezi in conditi optime... sunt curios ce o sa faca oricum bafta!!!
|
locuri sunt pe probele speciale de la cincis si silvas si la caprioara dar si acolo iti trebe banii...fiabilitatea si norocu fac parte din joc..ma refeream ca si materialu de concurs al adversarilor e net superior dar aici mai intervine si experienta care e de partea lui
|
cred ca stim cu toti ca Mihai nu va merge pt locul intai...eu zic ca va abandona :P "probleme cu cutia"
|
sincer sa fiu asa e locul I nici intr-un caz, dar abandon... humm tinand cont k tot q cutia, transmisia a avut probleme poate fy si asa ghinion! dar sa nu ne gandim la asta! :)
|
Doamne fereste-ma Julyo cat de anapoda poti redacta posturile. Eu zic sa-ti scoti tasta "Y" de pe tastatura.
|
mah SNAp chiar asa e de deranjant cum redactez...fiecare in fulul lui asta e... asa m-am obisnuit! :(
|
Conteaza...asa te-ai obijnuit tu, dupaia se mai obişnuieste unu dupa tine si uite asa avem o gaşca de useri care o sa scrie fiecare pe limba lor :???:
deci incearca sa te controlezi!! Este si una din regulile de pe forum!:rolleyes2 scrie corect! |
ok ok incerc sa ma conformez!!!
|
sper sa nu pateasca ca banciu..banciu daca nu abandoneaza castiga..
|
ba! dar da-ti-l afara ca nu scrie cum trebuie, parca e "mini-alfabet":D:D......
P.S. scuze iuli, dar te cunosc si imi permit si am facut o pauza mare de cand nu am mai scris nimic pe forum:D |
Quote:
|
mah paul, nici eu nu stiu...............dar voi fi mai activ de acum incolo:D
P.S. hai ca facem off-topic si il "zburlim" pe bogdan, care oricum nu se poate supara pe noi:D P.S.2. asa-i bogdane? Bogdan - Asa-i, asa-i! :shakefist:hug: |
On topic...Campeanu a arat de multe ori care e valoarea lui si cat a avut masina(ma refer la VW Golf) nu a dezamagit pe nimeni mai degraba a impresionat pe toti.Yo am incredere in el avand in vedere ca acum cunoaste masina si experienta isi spune cuvantul.Parerea mea e ca va face o figura frumoasa.Ramane de vazut...
|
Apoi a fost descalificat,stie cineva ceva? :shock:
|
Nu a iesit cumva pe locul 7 la H ?
|
daca tu zici ca a iesit pe 7 la H... cam salabut dar asta e... nu e rau nici asa decat abandon... byne e si asa!!!
|
Quote:
|
1 95 MARGINEAN Alin 10.00 10.00 10.00
2 311 BOCOVAN Florin 8.00 8.00 8.00 3 325 MARCIUC Bogdan 6.00 6.00 6.00 4 332 ABRAHAM Thomas 5.00 5.00 5.00 5 48 PESCARU Vlad AB 0.00 0.00 6 111 BALDESCU Victor AB 0.00 0.00 7 305 BERARI Catalin AB 0.00 0.00 8 326 CAMPEANU Mihai EX 0.00 0.00 9 339 EMMETT James AB 0.00 0.00 Versiunea .PDF | Versiunea .HTML Clasament Debutanti - Raliuri 2009 Pos Nr.Conc Pilot BV TM IS CJ SB BV AR AG Total Retinut 1 411 GIRBACEA Lucian jr 10.00 10.00 10.00 2 19 COSMA Vlad 8.00 8.00 8.00 3 46 TOMITA Rares 6.00 6.00 6.00 4 26 BUNICA Alina Carmina 5.00 5.00 5.00 5 427 OLESCH Raul 4.00 4.00 4.00 6 48 PESCARU Vlad AB 0.00 0.00 7 85 STANOIEV Bogdan AB 0.00 0.00 deci e EX deci excludere |
asta este....om vedea la urmatorul ce va face :P
|
Quote:
|
pai nu e bine deloc ca l-o exclus...
|
cam asa ii... nu ii bine de loc ca l-o exclus... asta e! :( sa speram ca pe viitor adica la urmatoarele etape la care participa va avea rezultate mai bune...!!!
|
oare asta???
mai sunt si alte masini puternice in Brad...!? |
cate aberatii....
|
Quote:
|
asa de curios...voi stiti ce e acela un forum si pt ce e utilizat ? Cine a facut threadu asta l'a facut pt altceva...nu ca sa tina loc de messenger !
|
Quote:
|
ultimul post aici...thread'ul asta nu isi prea mai are rostul, nici pe departe nu se discuta ce e in titlu
|
2 Attachment(s)
Cimpeanu Mihai
2008 si 2009 |
Comunitatea 4tuning Brad ce ziceti de o intalnire maine dupamasa (sambata), dar la o ora mai rezonalbila poate facem si cateva poze.
Propuneti ora, loc daca sunteti de acord. |
azi la ora 6 intalnire la BCR si apoi vedem pe unde ajungem :P
|
frumoasa intalnirea :D:D:D:D:D:d sper ca pe viitor sa mai organizam asa iesiri:D
|
Poze,sa vedem si noi?
|
10 Attachment(s)
poze de la intalnire :P
|
7 Attachment(s)
......
|
Sper sa nu supar pe nimeni dar cea mai frumoasa masina de acolo este Golf-ul II, bestiala
|
spune'i si la Paul asta, ca el o zis ca nici nu ar umbla cu o masina asa nashpa :)). Intr'adevar...foarte frumos golful...si trage bine :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning