![]() |
Re: Concept BMW M1 Hommage
au inceput si astia de la bmw sa faca masina viitorului,cum fac chinezii si japonezii?e mare pacat
|
:shock: un monstru ..... ft frumos .
|
ce sa mai e foarte tare
|
foarte tare ... daca s-ar face in serie... oricum mai putin "exagerata" ar fi chiar un monstru
|
E Frumoasa dar e prea f*turistica...cum spuneau si ceilaltzi...
|
bmw power again
|
Asta da galerie foto !!! Marfa... felicitari ! Cat despre concept.... absolut senzational !
|
Quote:
|
arata bine..dar nu te face sa zici....wooow:-)
|
e FutUristica ,ca la orice prototip, dar masina de serie nu va arata asa. De obicei de la prototipuri se iau unele ideei.
|
Doamne cum e.... mancaiash roatele ei:oops:, oare cand o sa o vdm si pe strada :D
(nu prea curand):twisted: |
Nu cred ca vom vedea deloc pe strada .
Eu cred ca o vor produce doar ca sa o tina in muzeul propriu ca un omagiu adus lui M1 . |
cea mai agresiva masina din fata pe care am vazuto :D
|
e super reusita interpretarea..respect..sper sa o scoata odata la vanzare si sa arate modelu de serie,ca de prototip neam saturat deja...
|
un pic exagerata, dar are atitudine de bmw... monstru
|
...au aterizat ozn-urile???...oricum e doar prototip,dupa care mai mult ca sigur se va ghida viitorul m1
|
nush ce sa zic... nu imi prea.. place.. jantele alea... sunt kiar urate...
|
asta nu mai e BMW, e lamborghini
|
racheta asta chiar exista pe strazi ?:shock::shock:
asta numai este masina...este racheta....foarte aerodinamica... mie imi place :D:D....dar care este pretul ei ? :rolleyes2 |
Orice superlativ este insuficient..
|
Arata superb...SF...dar motorizarea e dezamagitoare, nu are nimic de-a face cu un "M".
|
stau shi ma uit de 15 min la ea ... pur shi simplu ORIBILA
|
alte idei alte nemtilor
|
:writers_b whiuu ... bine ca e doar un concept. Cred ca Lamborghini Diablo se rasuceste in mormant. Va dati seama ca astia fac un omagiu lui M1 - una din cele mai nereusite proiecte M (unii spun chiar catastrofale)? Am citit cateva pareri contra si sunt cam deacord cu toate. Asadar nu tot ce luceste se baga in gura :lol: - jantele arata ca niste guri de canal, este exagerata etc.etc. Nu inteleg sincer de ce se incearca sa se ridice la rang de mare importanta esecul M1.
|
M1 la vremea lui era ceva neobisnuit...nemaivazut...asa cum este si acum acest prototip...CEA MAI REUSITA MASINA CARE POATE SA TE SURPRINDA...SA TE LASE MASCA...SA NU STII CE SA ZICI..si nu cred k ati mai vazut un concept ASA???
|
Personal, mi se pare oribila
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning