![]() |
Re: Katana
Quote:
in legatura cu actele in regula stabilim kt de curand...numai sa terminam cu faculteatea..k vali vine abia peste o luna acasa...si incepand cu vacanta de vara ..daca treburile merg bine... si vin oamenii la intalniri...o sa facem k totul sa fie legal cu acte..si tot ce trebuie.. bn nici in momentu de fatza nu`i nimic ilegal..k practic...nu am organizat nimic ce sa deranjeze sau sa fie ilegal (si nici nu avem de gand..) ci..suntem doar niste prieteni kare ne intalnim sub un nume..:) pe alt thread s`a propus o chestie destul de buna...sa ne intalnim toti la stadion..indiferent de club ....masini..si alte chestii de genu.... k asa`i frumos..:P |
Pai la asta am facut referire si eu...sa ne vedem cu totii acolo
|
daca se aduna toata lumea la stadion , e bine , o sa fie mai multe masini , poate o sa va impacati si voi, sa lasati totul deoparte , orgolii sau ce mai aveti , si o sa fie si in orasul nostru un "tot" , format din mai multe "parti", din punct de vedere al tuningului si al pasionatilor de masini .
@ Buddy - poate ne vedem mai devreme , poate fac o scurta vizita peste 2 sapt :) |
In sfarsit sau limpezit apele!!!! Sa de Domnu sa fie tot asa!!!!
|
10 Attachment(s)
cu o mica mare intarziere...kteva poze de la ultima intalnire katana ..cea la care au fost prezenti si cei din 4 tuning si nsl !
ah si imi cer scuze de calitatea pozelor... nu eu is d vina..ci cashcaval! pardon VaLeX :))) |
faine poze ;) pacat ca nu suntem toti dar e bine ca sunte :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
inca un set de poze :D luate si de la baietii de la nsl !:D
|
Quote:
|
ce fain ;) se vad literele de la parasolar is super :) masina mea lipseste din peisaj :)
|
voi unde ati facut parasolarele ?
|
Quote:
tari pozele ,pacat ca nu au putut ajunge toti, insa nu-i nimic, se vor mai face intalniri. mai ales la vara cand o sa fie toata lumea acasa si cu mai mult timp liber :) |
da le-a facut la vreo firma ?....se poate lasa vreun nr de tel ?
|
Maine ...9 Mai.incepand cu orele 20:00 intalnire KAtana la Colibele Haiducilor! ! ! sper sa ajungetii !!! cei kare nu au fost data trecuta rusinik:!::!: 8)
|
Quote:
scuza`ma n`am avut ocazia personal sa te cunosc.....vii la mine la masina..opelu verde..si discutam exact... ar fi fain sa aveti toti... k da f bine pe masina.. |
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Niste poze si de la mine....de la intalnirea NSL de pe 25 aprilie 2008
|
Quote:
|
care mai e treaba pe acasa? ...vin si eu intr-o vizita vineri si poate iesim la o plimbarica...
numai bine! :) |
Iari vi tu acasa =)) nai treaba :P vino ca ne plictisim
|
Quote:
|
Quote:
|
INVITATIE - Vineri 16.05.2008 ora 20:00 mare intalnire mare la Piatra Neamtin parcarea |Stadionului municipal...invitati din |Roman , Tg Neamt, Suceava si bineinteles Bacau.
|
:shock::shock: iauzi mergem si noi ?! :P:D:D
|
probabil ca o sa ajunga si cativa membri KATANA :) eu sper sa ajung...mai vb vineri cand ajung acasa :)
|
:!::!: Pentru urmatoarea luna se vor anunta unele lucruri mai deosebite , odata cu venirea verii o sa fie cu adevarat ceea ce vrem noi de la membrii KATANA , vor fi membri noi care ii vor inlocui pe unii care vor pleca , masini noi si poate o sa fie o vara frumoasa si o sa ne intalnim mai des, pana dupa sesiune , numai bine !
|
4 Attachment(s)
una dintre cele 2 dacii din club , a fost inlocuita cu un Opel Astra super intretinut, adus recent din Germania prin intermediul Auto Trading Berlin, in curand se va alatura intalnirilor din vara si un BMW e30 inlocuind cealalta dacie , si cu asta speram sa fim o familie completa. Felicitari POD pentru achizitie , fara incidente si asteptam modificari la noua masina !!!
|
Nice !!! Felicitari pt achizitie POD !!!!!!
|
mersi Khristy
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
POD ti'a ajuns masina VENDETA sa mor de nu , ti'o pozeaza lumea intr`un hal :lol:
ps. ce bine dau nr pe ea :X:X:X:X ps2. nr la comanda personalizate (nr la fel cum sunt cele reale) 2 bucati = 30e * fabricatie Germania :D |
ow dah...d abia le astept :P:P si despre masina ..las k merita sa fie vedeta... dar totusi.. poate mai vine o vedeta ;) ;) naw meen?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
dap o super achizitie ;) ma laud si eu :P ca doar e amea
|
ai vazut POD ca pana la urma a fost bine ? :) ma bucur ca ai luat'o buna si cred ca si tu
hai ca ne vedem luni la o bere acasa si o tura :) |
Quote:
|
ar fi o realizare daca ne plimba VaLeX ;) face si el o fapta bauna :P sa vad ca am probleme la school si trebuie rezolvate
|
Off ..off foriesteru asta mah podx!!!! E grele nu??
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning