![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
au iesit bine jantele ;)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
noutatile ar consta in avansarea lucrului pe pisica capac rezervor, filtru de aer, turbina, faruri, etc etc. |
Quote:
imi place cum lucrezi man!;) |
sa sti ca arata bine pisica cu prelungirea aia neagra.....mie imi placea.....si bafta in continuare sper sa iasa bine.....sa vedem unde gasim niste jenti
|
te bagi tare la pisica asta o sa iasa super!bafta;)
|
7 Attachment(s)
avansul la pisic... interiorul vopsit [negru de baza, vor urma detaliile]... spoiler spate finisat...
m.am apucat si de un beetle pentru o ocazie speciala ...dar:(am facut.o lata cu vopseaua si va trebui sa repar [s.a scurs putin pe lateral, sub banda adeziva] |
bun...arata foarte bine pisica...dar,portbagaju asa v-a sta?:???:....oricum,imi plac jantele l abettle....e pentru prietena?;)....bafta in continuare la pisi si beetle;)
|
Ce zici de asta?http://www.quinn.echidna.id.au/Quinn...K/DaisyBug.jpg
|
3 Attachment(s)
Quote:
...ce sa zic arctix, e interesanta cu pleoapele alea de 'plictisita'... ...in continuare, un mic update la interior... |
arata bine interiorul...ai aceeasi butelie de nos ca amea(de pe skyline;))...bafta in continuare atat la interior cat si exterior
|
blue macca de unde ai luat butelia de nos?
|
Uau, te invidiez pentru GT-R!!! E o masina dificila...eu zic ca merge doar tuning-ul subtil!
E Maisto 1/24 nu? Din ce magazin l-ai achizitionat? Caut si eu unul sa-mi pun mainile pe el... |
20 Attachment(s)
Quote:
next... :arrow:VW Golf 4GTI (tot al lui alex: before&after)... ...si niste bmw.uri cu roti schimbate (/modificate) |
12 Attachment(s)
:arrow:Porsche Carrera GT3 Cup [a lui alex, inainte si dupa]
-curatata, tobe, spoiler compus si prelungire prag fata (negre mat), plasa, cusca vopsita in alb, detalii la interior, centuri, -urmeaza: roti, stripes-uri laterale cu logoul 'carrera' si poate alte mici detalii. |
Frumoasa realizata , eu i-as mai pune ceva , acuma dupa gusturiile fiecaruia ..."geamuri usor fumuri deci sa se vada inauntru , am eu la supra si dau foarte bine " succes in continuare !
|
cum si din ce ati facut eleroanele alea ca sunt super?
|
12 Attachment(s)
merci merci tuturor...
eleroanele... cel de sus e adaptat de la alta macheta, cel de jos e improvizat... intre timp...pisica se pune usor usor pe picioare... |
Tu i-ai facut portbagajul sa se deschida? De fapt...ce scara e? Deoarece am si eu un e36 ///M3 si vreau sa-l modific :-P
Si vreau sa te mai intreb...din ce i-ai facut eleronul si buza la bara? |
6 Attachment(s)
Quote:
[care e foarte casabil, iti recomand sa cauti plastic in alte parti] asa arata pisica acum...[tot mai are nevoie de finisari] intre timp, subaru capata noi roti [de beetle] iar pe lista de proiecte noi ajunge si un urs... cam atat :-?? |
de abia astept @[email protected] bine pana acum...ce culoare ii dai???/ar da bine un alb;)....subaru e frumos cu acea capota....felicitari si bafta;)
|
eu ii spun 'cotoi' lui e46... e36 fiind 'pisica' ... iar evident, e30 'urs'
in fine... alb nu vreau sa fie [multe pisici au culoarea asta, veti vedea ce va fi] iar la subaru, la capota n.am facut mai nimic :-?? |
'am inteles,ma scuzi atunci...bafta in continuare;)
|
Daca pun intrebarea gresit, te rog sa ma scuzi !
La pisic, cum ii faci lambo doors? Ca nu are nituri din alea in usa...cum am vazut aici pe forum "tutoriale de lambo doors" Sunt tare interesat de chesti asta. A iesit foarte bine pisicu, dar cum spui si tu, mai trebuiesc cateva retusuri mici:-P Bafta cu toate ! |
12 Attachment(s)
pai teoretic trebuie sa improvizezi tot sistemul pentru (deschidere si) ridicare [pt LSD]
pisicu a primit culoare +detalii... alte mici machete vopsite |
Frumoasa culoarea...dar de ce nu ai vopsit si spatiul de la motor? Arata ciudat asa.
|
imi place ce ai facut cu pisicuta mai ales bordul
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
bmwh548, mi s.a parut mai interesant si comod sa nu vopsesc si spatiul de la motor
arctix, multumesc :) si cam asa arata in momentul asta... M3: faruri, filtru de aer, turbosuflanta [ce fain suna in romana], rezervor cu furtun de legatura, stopuri, oglinzi, antena, trapa, etc.. si altele... [sper ca nu sunt prea multe poze] |
absolut super bmw-ul...nu pot decat sa te felicit...ai facut cel mai tare bmw e36 la scara 1.24......prea super,nu am cuvinte!!!!RESPECT!!!!bafta in continuare
|
super tare , si detaliat nu gluma acu unele finisaje se mai puteau face ici colo dar in rest , FOARTE TARE spor la treaba in continuare sa vedem si porbagaju ca il facusei sa se deschida sa vedem minunatile si de pe acolo
|
Mai mergea finisat putin prin unele locuri, dar ideile sunt foarte bune. Cred ca am sa aplic si eu cate ceva la pisicutele mele.
Cum se numeste vopseaua (producator, culoare, nuanta)? |
bmw-ul e super tare...imi poti spune si mie pls cum ai taiat capacul de la busonul de benzina?
|
cumva cu traforajul?...ca vad o urma de burghiu la capac acolo...dupa care ai bagat lama subtire:D
|
9 Attachment(s)
[nu, am gaurit cu bormasina apoi finisat cu pile mici]
de vopsea, ti.am zis bmwh548 - DUPLI COLOR [vopsea auto, acrilica] printre ultimele finisari la puss: -interior, inele vopsite pe rotile spate, narile originale... +blazer si dodge au primit dungi |
imi plac ideile tale a iesit bine se putea si mai bine,la finisaje mai atent;) multa bafta in contiunare:)
|
O masca ceva acolo la faruri nu vrei sa ii faci pentru ca nu arata asa bine cum e acu parerea mea
|
3 Attachment(s)
vad ca a prins bine pisica pe.aici... ca va place [si asta ma bucura si motiveaza]
de acord, atentie la finisaje, o sa incerc [asa invat] masca la faruri, as prefera sa nu: filtrul si turbo au nevoie de aer next, Nissan Skyline R34 [tamiya 1/24 plastic] -am DOAR caroseria +cateva piese -geamul, stopurile initial lipite [am reusit sa dezlipesc doar geamul, pe stopuri am lipit banda adeziva, care nu prea m.a ajutat cat speram] -pragurile au avut defecte pe care am incercat sa le remediez -caroseria a primit un primer apoi vopsea albastru metalizat. |
niciodata sa nu mai folosesti banda adeziva...te referi la aceea care se foloseste petnru cabluri?...izolanta sau cum se zice...pentur vopsit foloseste scoci de hartie...
|
scuze, greseala mea de scriere... [am folosit scoci de hartie :P dar m.am exprimat gresit]
|
Nu spun ca nu trebuie la filtru aer dar faci acolo cauri , e doar parerea mea ca asa parca arata ca un spatiu gol acolo si numai a faruri nu arata nu face daca nu iti place eu imi spuneam doar parerea ;) spor la treaba la sky
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning