![]() |
Re: BEST WOOFER&EXHAUST UNDERGROUND arad 2008
Quote:
|
posibil sa trag si eu o fuga la show
|
O precizare- parcarea cu pricina e jos, chiar langa patinoar, nu cea de sus de langa sosea.
In cazul in care nu gasiti parcarea ne puteti suna la tel. 0745 611224 sau 0724 309799 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
..................:arrow:
|
Ford'ul Probe roz parca stiu de cine e condus (da' nu's sigur), sunt curios duminica...
|
puneti o adresa acolo sa o gasim si noi mai usor,sa nu trebuiasca sa vina nimeni dupa noi:)
|
@criss & @Dragster: Cum a mai ramas cu delimitarea?
|
Dupa cum unii stiu deja au aparut mici modificari: recent s-a anuntat inca un eveniment la patinoar (Festival graffiti race electro graf & skate) organizat de CASA DE CULTURA ARAD si PRIMARIA ARAD
La data obtinerii aprobarii de la primarie pt eventul organizat de noi ,nu era anuntat acest festival. Singurul dezavantaj pt noi este reducerea distantei pt proba de exhaust de la 100m la 70m. Partea buna este ca sunt concentrate foarte aproape unul de altul 3 evenimente care au ca scop distractia: -BEST WOOFER&EXHAUST -GRAFFITI RACE -FESTIVALUL BERII |
Quote:
|
BEST EXHAUST:
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. Bebe 6. Fullnoise(TM) 7. f.intruder 8.Wanted(ibiza) 9. Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. fullnoise (TM) 4. Bebe 5.tekin 6.bmwracer 7. Toyota Celica - Ewald 8. Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman 8.ar 79 dix- ca si brummy-street 1 9. Toyota Celica - Ewald Nu ajung sa-mi termin participantu' la trafic |
BEST WOOFER
1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman 8.ar 79 dix- ca si brummy-street 1 9. Toyota Celica - Ewald daca ei sunt cei anuntati la woofer ma anunt si eu :) sound identity alias sandu hifi :) vw golf 2-1984 :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de acord cu tine..si multumesc pentru numirea de invitat special :):):)dar am 2 obiectiuni 1-la construiiri si modificari de parte audio sunteti destui in arad tu pityu radu adi :):) si nu ma implic la voi in asemenea detalii mai ales in vreo masina de a lui radu cheveresan cu un ultim rezultat de campion european la sq locul 1 :) 2-oriunde ma prezint niciodata nu vin ca si firma ci ca si pasionat ca si un tuner de la inceputul inceputurilor un mic exemplu 2003 concurs de spl la voi in arad daca stii de ala :) nu ma prezint cu stand cu produsuri cu corturi cu masina demo sponzorizata sau construita prin sponzorizari.....nu sunt importator de un anume produs sunt doar un pasionat de car audio instalator si participant in tot ce este competitii,multiplu capion roman si in ungaria...atat..deci daca e concurs ::::delessssssss :):) baga mare :)vin la tine in arad nu ma lasa sa iti iau singura cupa de woofer fa repede o masina si arata aradului ca cupa woofer va apartine :) (acuma te intaresc doar glumesc stiu ca ai putine sanse :)mai ales in asa putin timp ) bafta baietii!!! apropo mai vine si un opel astra cu 2 basi de 12(30 cm)si un amplif :) mai vine un golf 4 1 bas de 12 mai vin dar nu ii mai stiu....:) |
Foarte important de retinut:
Inscrierile se fac de la ora 11:00 la 12:00 De la ora 12:00 incepe concursul BEST EXHAUST urmat de BEST WOOFER si in final BEST LOOKING CAR La sfarsit se va face premierea pt BEST WOOFER si BEST LOKING CAR Concursul BEST EXHAUST va avea continuitate aici pe forum sub forma de vot timp de 1 saptamana,premierea avand loc duminica viitoare. |
oare fac fata cu un bass de 30 cum ziceti voi de 800 rms ??? mai am inca unu ne montat :)
|
Quote:
|
partea cu bass buferr :) va las voua pe mine ma tenteaza partea cu exhaust hehehehe
|
Quote:
|
pai cam da.....nu prea ma pricep la muzica dar eu cred ca face fata groundzero:PPPP hehehe
|
Quote:
|
Quote:
hai baga mare nu te speria de nimeni si nimic..sa fim cat mai multi cat mai mare distractie...nu e o rusine orice rezultat :) |
Quote:
|
deci e clar ca eu voi fii cel mai slab, dar nu asta conteaza!
vreau sa vad cat scoate raciu meu si sa fim acolo cat mai multzi. si sa ii mai cer la dragsteru niste sfaturi, ca vad ca la intalnirile de vineri nu prea pot sa ajung. hai bafta tuturor participantzilor si sa fie distractzie maxima! |
Quote:
Timp o sa fie destul ,ca nu fuge nimeni dupa noi :-);) ,si cu participatul... la nici un concurs nu cred ca poti sa mergi 100% castig ...nu vad de ce sa nu participati,surprize pot fi oricand, ca doar nu sunt alegeri politice ca sa fie masluite :lol: |
Buna dimineata :D ,vremea este buna in ARAD, numai ce s-a crapat de ziua si dupa semne va fi o zi insorita :D
Va asteptam incepand cu ora 11:00 pt inscrieri :D |
Buna Dimineata si tie Criss, si la noi in timisoara este buna vremea, imi poti spune cum ajung din timisoara la patinuar? mai exact straziile ? sau ceva dupa care sa ma indrum , ca, cu acea harta nu ma prea descurc! Multumesc Anticipat!
|
@Mareo: Patinuarul ii vis-a-vis de parcarea de sus de la Strand. Daca sti sa ajungi pana acolo, lasi masina acolo :), treci drumu si-ti dai seama 100% cum sa ajungi jos la parcarea unde o sa fim.
|
Am trecut si eu pe acolo si chiar am si participat la exhaust (asa am beneficiat si eu de loc de parcare =))). Organizare buna, participanti cam putini. Tineti-o tot asa si in viitor vor fi si concurenti mai multi. Bafta!
Masinile celor din WSR sunt grozave, mai ales Focusul portocaliu. Astept sa vad cine a castigat la fiecare categorie. |
Uite ca a trecut si eventu asta :) Sunt putin suparat ca nu mi-a mers bine wooferu la a'3a masuratoare... Primele doua am avut 135,6 si 135,7 Db iar la a treia doar 130 Db.. Asa mi-a iesit media doar 134.. daca aveam medie 135,2 (adica daca mergeam constant la toate cele 3 masuratori) luam locul 2, asa sunt putin suparat ca nu am luat nici 2 nici 3 :) Asta e, data viitoare :)
|
felicitari pt restul :)
|
felicitari criss, Norbi, RS, WSR, timisorenii si toti participantii
un mod placut sa-ti petreci ziua de duminica :P |
felicitari,arad,timis,oradea
primaoara cand ma trezesc asa devreme dumunica dar a meritat |
30 Attachment(s)
Cateva poze fresh fresh fresh ;-)
|
faine pozele
|
amu ziceti si voi,nu e mai misto asa decit sa va holbati cum zgarie niste stripteuze masinile? dupa mine a iesit superfain!!!
|
A fost o zi superba! :)
Felicitari organizatorilor, participantilor si castigatorilor! :joy: |
dar totusi cine a castigat azi ca nu am apucat sa stau pana la sfarsit?
|
balck pearl- imi place cum suna evacuarea ta, nici prea tae nici prea incet, se pare ca la turatzii mai mari suna mai frumos, nu mai tare, dar mai frumos, pacat nu a fost pista mai lunga sa potzi sa ii mai dai unpic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning