![]() |
Traiasca nashu' mareeeeeeeeeeeeeee...
Bah, dar sper sa fie racoare, sa nu ne bata soarele in mansarda... sau in tricourile negre... :lol: :lol: :lol: |
poate sa puna cineva o poza cu forma finala a tricoului !
|
..Hondarule la mare poate sa si ninga(Doamne Fereste!! )....imi iau tricoul peste hanorak :D ..si tot il tin :D:D...
:joy: :joy: |
Vreau si eu tricou fratilor..tre sa vin neaparat la mare.??..Gratzian..parca ai zis ca rezolvam altfel... :D .Nush..si daca e sa vin la mare pe ce data?si in ce statiune?
Mersi ... |
Vreau si eu si MIB-ul kate un trikou!!!Problema e k nu stiu dak reusesk sa ajung la mare.Altfel kum putem rezolva problema?Si apropo...la ce pret a ajuns un trikou????
|
facem destule, si daca nu ajungeti la mare, dati adresa si vi le trimitem
|
In kazul in kare nu reusesk sa ajung la mare,putem face kumva sa ne intalnim intr-o seara in H,si sa le luam atunci?K nu are rost sa le trimitzi prin posta pt cei kare sunt din bukuresti.
|
absolut, nu e vb de posta pentru cei din bucuresti
|
OK!!Atunci nsemna k pt cei din bukuresti kare nu vor reusi sa ajunga la mare ramane de stabilit o zi si un lok(H-cred),unde o sa ne ntalnim,pt a intra in posesia trikoiurilor.Am inteles k pretul unui trikoi este de 250.000.Asa este?
|
Vleau ji eu un tlicou :lol: :oops:
Gratzian trebuie sa-ti trimit adresa pe pm ? :?: P.S. : care e pretu ? :) |
Shi io vreau tricou...nu pot ajunge la mare...cum fac rost de unu???
|
deci chiar nu poate nimeni sa mai puna o data poza cu versiunea finala a tricoului??????
|
deci cei care nu ajung al mare le trimiti prin posta gratzian nu :lol: .As vrea si eu 1cel putin daca se paote.astept rasuns mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning