Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/74970-sambata-26-aprilie-2008-viteza-coasta-slatina-mosteni-jud-olt.html)

Nemes Ion 29-04-08 03:17

Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt

mai luciane idiot esti u !!!si daca ai o turbina mare din partea mea poti sa ti o bagi undeva !!! m a deranjat abordarea ta de ionica din ion creanga si nu mai suport grandomani,mi e greata de ei,invata sa fi mai modest si vei avea mult de castigat ca poate sunt multi mult mai buni si iara iti dau un ex de modestie TITI AUR care la valoarea lui este un om de nota 10 si cred ca daca erai u in locul lui nu iti mai ajungea nimeni nici cu prajina la nas,dar cred ca trebuie sa moara titi ca sa l ajungi din urma [ si poate nici atunci] si daca vrei sa te intepi cu cineva nu trebuie neaparat sa folosesti un forum ca sa te dai u in stamba si sa te bati cu caramida 'n chiept

Lucian 29-04-08 09:30

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1505201)
Dece se vorbeste aici de lucruri materiale,lucruri ce pot fi cumparate...cu bani...in loc sa se vorbeasca de performanta sportiva ?

Pinky,tu cate curse in care "se invarte volanul" ai ?
Lucian,tu ?

Cred ca a venit vremea si in tzara asta in care ar trebui sa se puna mai mult accent pe ceea ce realizezi,si nu ceea ce cumperi !
Sau hai sa o punem altcumva : O turbina stie sa cumpere tot prostu dar sa o foloseasca...nu

Ma ... nu am asa multe ca tine . Nu stiai ca esti modelul meu ? Doar ca amuzament vrei sa-ti dau detaliat bugetul pt o participare la o etapa cu un Logan de cupa Joe ? Aaaa .... am uitat . La nenea Grigorescu cand ii ceri un Logan daca razi frumos il ai gratis , gumele nu costa , benzina nu ... Aaa sau poate tu preferi sa invarti volanul printre amatori . BNZ ... iti spun si tie .. nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala . Intre mine si Pinky erau niste intepaturi dar clar nu rautacioase . Drept pt care in mod evident (pt cine poate sa inteleaga) erau niste exagerari .

Un peste alta pt a raspunde conctret si a inchide subiectul cu tine. Am doar 1 cursa de invartit volanul si turbina a fost cea mai ieftina posibil . Happy ?

Lucian 29-04-08 09:35

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1505399)
Hai ca deviara'm de la topic,ce e clar e ca pt inceput oricui ii ajunge o masina stock sa evolueze sa invete sa o tina in frau,apoi poa sa isi pune turbine monstru si sa faca din masini rachete...

Veniti cu poze si filme !

Frate ... abtine-te ! Esti enervant deja. Te-ai gandit un moment ca poate sunt fericit ca am pe masina o turbina tocmai buna pt motor ? Nu monstru , nu f mare. Avem acelasi motor. Ce zici ... ai fi multumit de un t28rs ? Consideri ca un t28rs ar fi util si pe un subaru ? Deci daca e sa o luam punctual ... DA ... turbina mea ar fi f buna ca prim upgrade si la Pinky si fiind o discutie intre mine si el nu stiu cine va credeti sa comentati o discutie intre mine si el . Fraaateee .... comentati si voi cursa , felicitati castigatorii ... nu mai comentati ce zice unul sau altul .. mai ales cand fac off-topic . De la o caterinca intre mine si Pinky s-a ajuns la Titi Aur si la numarat cursele ... de AMATORI.

Lucian 29-04-08 09:36

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1505411)
mai luciane idiot esti u !!!si daca ai o turbina mare din partea mea poti sa ti o bagi undeva !!! m a deranjat abordarea ta de ionica din ion creanga si nu mai suport grandomani,mi e greata de ei,invata sa fi mai modest si vei avea mult de castigat ca poate sunt multi mult mai buni si iara iti dau un ex de modestie TITI AUR care la valoarea lui este un om de nota 10 si cred ca daca erai u in locul lui nu iti mai ajungea nimeni nici cu prajina la nas,dar cred ca trebuie sa moara titi ca sa l ajungi din urma [ si poate nici atunci] si daca vrei sa te intepi cu cineva nu trebuie neaparat sa folosesti un forum ca sa te dai u in stamba si sa te bati cu caramida 'n chiept

Frustrat rau mai esti ! Este ca nu dormi noptile ca sufar eu de mine si de turbina mea ? :lol: :lol: :lol:

miliady 29-04-08 10:57

ce amuzant e topicu asta :)

Horhe_STI 29-04-08 11:38

Mosteni - 26 Aprilie 2008 - FUGU Recunoastere
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/DvFA-KaGeF0&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/DvFA-KaGeF0&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Mosteni - 26 Aprilie 2008 - FUGU Urcare Antrenament
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/KETrml1aHTU&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/KETrml1aHTU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Horhe_STI 29-04-08 11:42

Mosteni - 26 Aprilie 2008 - FUGU Mansa 1
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/cX8dZuqrtLA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/cX8dZuqrtLA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Mosteni - 26 Aprilie 2008 - FUGU Mansa 2

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/oRf7htuwUNs&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/oRf7htuwUNs&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

tm8bnz 29-04-08 11:57

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1505524)
Frate ... Fraaateee .... numarat cursele ... de AMATORI.

In nici un caz nu suntem frati iar la nivelul de mahala unde se folosesc asemenea apelative sunt sigur ca niste "curse de amatori" sunt denigrante pt marele pilot "care este" !

As putea sa te intreb doar atat "noi macar alea...dar tu ?" ... dar nu mai astept raspunsul pt ca il stiu,si il stie toata lumea "TU CU VORBITU !" ;)

Lucian 29-04-08 12:07

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1505752)
In nici un caz nu suntem frati iar la nivelul de mahala unde se folosesc asemenea apelative sunt sigur ca niste "curse de amatori" sunt denigrante pt marele pilot "care este" !

As putea sa te intreb doar atat "noi macar alea...dar tu ?" ... dar nu mai astept raspunsul pt ca il stiu,si il stie toata lumea "TU CU VORBITU !" ;)

Noi sa fim sanatosi ! Eu cu mahalaua , cu "vorbitu" (am pus "" pt ca te iei de vocabularul meu si nu cunosti gramatica) ... tu cu ale tale. Eu am limbaj de mahala pt ca am folosit apelativul "frate" dar tu comentezi ce comenteaza altii ca o tzatza de coltul strazii . Ti-am mai propus eu sa iti vezi de ale tale . Cand discutam de motoare ziceai ca tu ai proiectat ce ai sub capota asa secretos erai. Sufereai de zici ca tu ai inventat stand alone. Acum te iei de suferintele mele ?

P.S. Urmareste anul asta cupa Joe. Posibil sa se vada diferenta intre amatori si ... vorbitori !

_ZIR 29-04-08 12:12

Lucian, parerea mea este ca nu faci altceva decat sa dai o nota cel putin de un gust indoielnic acestui topic. Am sa te rog sa nu-mi raspunzi si mie cu chestii de gen "de ce te bagi in seama?" pt ca nu ai sa faci altceva decat sa te repeti. Tot ce fac este sa imi spun parerea despre o discutie la care asist, care in principiu ar trebui sa fie despre o cursa care tocmai s-a intamplat si de fapt este doar o discutie cu subiectul "care o are mai mare". Sincer, eu inca mai cred ca singura varianta onorabila ca sa poti aborda un subiect este sa te pricepi cat de cat la subiectul in cauza. In sensul asta as fi si eu curios de cateva lucruri (nu ne cunoastem deloc si nu as vrea sa trag concluzii pripite fara sa mi le confirm inainte):
1. vorbesti despre masini modificate: cam cate si cam ce masini ai modificat tu pana acum?
2. vorbesti despre "curse cu volan invartit": cam la cate curse ai invartit tu volanul?
3. vorbesti despre "locul 2": cam la cate curse te-ai urcat tu pe un podium?
4. vorbesti despre comparatii intre masini de curse: cam cu cate astfel de masini ai mers tu pana acum, cam ce ai realizat cu ele si cam cate din ele erau ale tale?
5. jignesti oameni facandu-i idioti si frustrati fara ca vre-unul din acestia sa-ti fi adresat vre-un cuvant urat: cam cine crezi tu ca esti ca sa-ti permiti asa ceva?
N-as vrea sa reactionezi si la ce am zis eu la fel cum ai facut-o si cu ceilalti, macar pt motivul ca am incercat sa ma adresez catre tine cat de elegant am putut. Nu este nevoie nici macar sa-mi raspunzi la toate intrebarile astea, decat daca crezi ca o poti face cel putin la fel de elegant.
Parerea mea este ca poate ar trebui sa va ganditi ca asta este totusi un forum cu si despre masini, si nu despre problemele de personalitate ale fiecaruia dintre noi.
Multumesc.

DJ-24-ALN 29-04-08 12:50

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1505768)
Noi sa fim sanatosi ! Eu cu mahalaua , cu "vorbitu" (am pus "" pt ca te iei de vocabularul meu si nu cunosti gramatica) ... tu cu ale tale. Eu am limbaj de mahala pt ca am folosit apelativul "frate" dar tu comentezi ce comenteaza altii ca o tzatza de coltul strazii . Ti-am mai propus eu sa iti vezi de ale tale . Cand discutam de motoare ziceai ca tu ai proiectat ce ai sub capota asa secretos erai. Sufereai de zici ca tu ai inventat stand alone. Acum te iei de suferintele mele ?

P.S. Urmareste anul asta cupa Joe. Posibil sa se vada diferenta intre amatori si ... vorbitori !

Bai baiatule vorbesti de o cupa monomarca si nici macar nu stii ca nu se mai numeste asa...Sau poate e vreun campionat de mancat napolitane???

Lucian 29-04-08 12:51

Da ZIR . Apreciez faptul ca esti obiectiv mai intai de toate. Doar ca s-a strecurat o mica eroare . Anume : in loc sa-ti spui parerea , opinia ai formulat intrebari . Nu e problema .
Am sa incep cu inceputul.
1- L-am felicitat pe FUG .
2- Am fost putin tendentios intr-o gluma despre locul 2. Intentia ?! De a destinde putin atmosfera intre mine si o anume persoana . Ulterior am aflat de la Pinky ca deja nu prea mai e suportata gluma . Una peste alta parerea mea ca o masina rwd 2.0 turbo sa fie in fata unei turbo awd e o realizare .
3- Pinky a raspuns si el putin tendentios ... eu la fel ... dar nu in ideea de a ne certa. Ba chiar mai mult in gluma .
4- Au inceput anumite persoane sa comenteze discutia mea cu Pinky interpretand faptul (real de altfel) ca ii "recomandam" turbina mea ca fiind o lauda si o suferinta gratuita. Ca o paranteza ... macar pt acea turbina au venit din salariul meu de 11 mil si nu a venit nimeni cu parintii la usa mea sa se planga ca am vandut piese naspa la pret exorbitant (stie cine trebuie despre ce vorbesc).
5- De cand exist eu pe acest forum niciodata , cat timp am avut un raspuns nu am tacut. Eu nu m-am luat de cineva anume dar am vazut ca lumea nu recunoste nici replici din filme ("Amice esti idiot") . Mi se pare aberant ca unul care nu stie ce e un ALS sa imi dea exemplu pe Titi Aur .
Si apropiindu-ma de final am sa-ti raspund si la intrebari desi cum spuneai si tu nu era nevoie :
1- una - o dacie nova . Mai intai a fost 1.4 turbo . Modificari ? Mai multe decat ai tu momentan la Subaru (desi am auzit ca facusei o lista maaare - lucru de admirat de altfel) - carb cu jetari de grp a , admisie si evacuare . Cam slabutz dar invatzam . Momentan un 1.7 t de volvo , o cutie de r5 turbo cu grup de williams , o turbina t28 rs , evacuare si admisie . Ca o paranteza ar ar trebui sa se monteze injectoarele si unichip-ul si sper sa ajung la performanta (care ti-o doresc sincer si tie) sa dublez puterea motorului din fabrica pe interne stock .
2- Nu eu vorbeam de curse cu volan invartit . La cate ? Pai nu stiu ... clar sunt si pe 4 tunign cateva filme inca de pe vremea cand se faceau indemanari la Prisma . Dar pt a conclude si acest subiect am sa raspund final - O CURSA !
3- Nu am urcat pe nici un podium.
4- Nu stiu despre ce masini de curse vorbesti. Nu consider masina de curse o masina ce nu e omologata pt CNR .
5- Nu era intentia de a jigni. Era doar o parere. Daca persoana in cauza a fost ofensata de parerea mea , nu imi pare rau dar imi cer scuze . Dar referitor la cine sunt eu sa-mi permit ceva ... tu cine esti sa-ti permiti sa ma intrebi pe mine de ce am o parere proasta despre altul pe care nici macar nu-l cunosti ?

P.S. Sper ca am folosit un limbaj adecvat (am riscat chiar sa-l uimesc pe BNZ) . Sincer ? As propune unui moderator sa stearga off-topicul. Totul a plecat de la o discutie in gluma intre mine si Pinky ... unde s-au gandit sa intervina o gramada de comentatori de comentarii .

Lucian 29-04-08 12:54

Quote:

Originally Posted by DJ-24-ALN (Post 1505855)
Bai baiatule vorbesti de o cupa monomarca si nici macar nu stii ca nu se mai numeste asa...Sau poate e vreun campionat de mancat napolitane???

Te superi daca iti raspund cu un link , bai baiatule ? http://www.autorally.ro/documents/cn..._joe_2008.html

cryssl 29-04-08 12:57

http://fisier.ro/files/lheba4d4f4ccjpd/Mosteni!.rar

Enjoy ;) scuzati Vocea de pe fundal :D

Ce masini au iesit ca eu nu le stiu dupa soferi sau dupa numar :D

Locul 1 - ?
2
3 ?

DJ-24-ALN 29-04-08 13:00

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1505863)
Te superi daca iti raspund cu un link , bai baiatule ? http://www.autorally.ro/documents/cn..._joe_2008.html

ia vezi ce zice GG aici:
http://www.autorally.ro/forum/viewto...1173&start=255

adica:
3/ Cupa DACIA 2008 este denumirea oficiala a "Cupei "in acest sezon.
Cupa DACIA 2008 este organizata de MACH 1 Motorsport cu acceptul si conform conditiilor impuse de AUTOMOBILE DACIA si RENAULT SPORT.
BOSCH ROMANIA este principalul partener al Cupei DACIA 2008.
JOE -NESTLE nu a mai dorit implicare in motorsport.
KISS -FM este partener media al Cupei si va aduce un sprijin consistent in mediatizarea etapelor de CRR si a Cupei DACIA in special.

Pinky 29-04-08 13:10

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1505865)
http://fisier.ro/files/lheba4d4f4ccjpd/Mosteni!.rar

Enjoy ;) scuzati Vocea de pe fundal :D

Ce masini au iesit ca eu nu le stiu dupa soferi sau dupa numar :D

Locul 1 - ?
2
3 ?

Locul1 - Fugu - Sierra Cossworth
Locul2 - Horhe - Cupra 4 by JeDesign
Locul3 - Pinky - WRX Impreza

_ZIR 29-04-08 13:13

apreciez ca ai incercat cel putin sa nu fii rautacios gratuit desi imi pare rau ca nu ti-a reusit in totalitate.
faza cu nova ta care are mai multe modificari decat subaru-ul meu mi se pare cel putin puerila, dar si tendentioasa ceea ce deja e deranjant. vorbim totusi despre o nova si un sti, remember?
faza cu lista mea lunga de modificari pt subaru este o aberatie. nu am avut niciodata o asemenea lista pt simplul motiv ca nu mi-am propus sa modific aceasta masina. de unde ai auzit tu asta, numai tu poti stii. listele lungi cu modificari sunt de la alte masini pe care le-am avut si despre care o sa-ti povestesc odata, desi nu cred ca si-ar avea rostul dat fiind faptul ca eu nu mai modific masini de ceva ani buni.
apropos de faza cu dublatul puterii masinii pe interne stock as avea doar o observatie: nu imi dori sa ajung la performanta sa dublez puterea unei masini pe interne stock din 2 motive:
1. cand o sa vreau o masina de 600 cp (acum avand 300 stock) o sa mi-o cumpar probabil.
2. dubleaza-ti tu puterea cu interne stock si cand o sa treaca motorul ala de 1000 km sa ma anunti si pe mine.
apropos de intrebarea ta legata de cine sunt eu sa-mi permit sa te-ntreb de parerea ta legata de altul am sa-ti raspund:
1. nu te-am intrebat de ce ai o parere proasta despre altcineva. asta este strict problema ta.
2. sunt doar un tip de bun simt (sau cel putin asa imi place sa cred), si tocmai asta este motivul pt care te-am intrebat nu de ce ai o anume parere despre cineva, ci de ce crezi ca cea mai buna varianta sa-ti exprimi aceasta parere este sa jignesti niste oameni care ti-au vorbit frumos.

cryssl 29-04-08 13:19

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1505880)
Locul1 - Fugu - Sierra Cossworth
Locul2 - Horhe - Cupra 4 by JeDesign
Locul3 - Pinky - WRX Impreza

Danke :P a fost chiar frumos :D cu mici incidente :Dcare se pot vedea in filmulete pentru cei care nu au ajuns :P am surprins aproape tot :D scuzati claritatea dar e filmat cu 6234

Pinky 29-04-08 13:43

Lucian.. n-ai raspuns daca ne dam la mare sau nu :lol:

Lucian 29-04-08 13:47

Eu zic sa incheiem . Dintre toti doar baiatul din BV cred ca nu ma poate contacta personal desi exista YM si PM. ZIR ... jur ca stiu din cercul tau de colegi de club ca facusei o lista si apoi ai renuntat. Nu am avut intentia de a te ofensa in vreun fel dar am fost putin tendentios (asa sunt eu) . Daca cineva mai are o problema cu mien si felul meu de a fi se poate face un topic in alta parte si cred ca va fi destul de populat. Pana una alta asta sunt eu , prost , cretin , idiot (un baiat destept nu baga atatia bani intr-o dacie) si voi spune mereu ce gandesc (cu riscul de a fi penibil sau criticat). Cine ma cunoste personal isi poate forma o parere despre mine. Cine isi face o parere despre mine in functie de ce scriu pe un forum ... acea parere pt mine este fix 0 . Va doresc distractie placuta in minivacanta ce urmeaza si poate ne vedem pe la mare . Oricum ... ma amuza cata lume sare de ... spate cand spun eu ceva .

Am uitat ceva ... momentan "nu ma mai bat cu caramida in piept" pt turbina ci pt ca i-am impacat pe CZR si Pepy . :))) Buni si forumistii astia la ceva ! :)))

Lucian 29-04-08 13:50

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1505923)
Lucian.. n-ai raspuns daca ne dam la mare sau nu :lol:

Tu imi strici surprizele . Ask Pepy ;) Daca ajunge si noul proprietar cu nova la mare mi-ar face placere .

Am raspuns tarziu pt ca dupa cum vezi am fost ocupat . :twisted:

_ZIR 29-04-08 14:12

Lucian, rugamintea mea pe viitor ar fi sa nu mai vb despre mine sau proiectele mele din auzite, si mai mult decat atat ar fi extraordinar daca n-ai mai face-o deloc. Daca esti tendentios este strict problema ta dar poate ar fi util ca, daca eu nu am fost tendentios cu tine, sa incerci sa nu devii nici tu. Apropos de faptul ca sare multa lume de ... cand zici tu ceva as vrea sa stii ca eu am zis ce am zis doar din respect pt oamenii de aici care erau tinta unui tir de prost gust din partea ta fara sa merite, si nicidecum pt ca as fi vre-unul din cei care te invidiaza (ca presupun ca asta era aluzia ta fina), asa ca daca se va face vre-odata vre-un topic de genul celui de care vorbeai mai sus eu nu voi fi unul din cei care vor popula zona aia. Apropos de parerile despre tine eu unul mi le-am format, cu ajutorul tau, din raspunsurile pe care ai avut amabilitatea sa le dai la curiozitatile mele legate de tine.
Aceeasi vacanta placuta iti urez si tie si succes in continuare!

Lucian 29-04-08 14:20

Ai inteles gresit faza cu saritul de ....
Iar despre lista aia am mentionat de la bun inceput ca asa am auzit. Nu am discutat pe latura ei .

RACING MAN 29-04-08 16:19

Fratilor nu va mai tot certati atata si hai sa i aplaudam pe castigatori. Bravo baieti si la mai mare, dar nu-i uitam si pe cei invinsi si ei au un merit pt ca au avut curajul sa participe sa fie acolo mai bine mai rau. Bravo la toata lumea si numai succese. Felicitari la toti. Salutari sportive Sorin T

Nemes Ion 29-04-08 16:45

lucian eu nu te iau cu repilci din filme, stiu ce este un als [ am mers cu un evo cu als] si daca am deschis un topicul ''als v.s egr'' am vrut sa vad diferite opini si pareri pt a aprofunda subiectul pt ca fiecare om mai are de invatat.daca mi am permis sa l citez pe titi aur o fost prin prisma ca l cunosc personal si l respect enorm in primul rand ca om si am avut f mult de invatat din cuv lui care mi le a spus personal si mi a impartasit din experienta lui gratuit !!!chiar daca eu eram un copil, lucru care nu l face orisicine.in alta ordine de idei daca vrei sa ti dublezi puterea nu uita ca ai doar o punte motrica si aia fata.nu este totul sa ai cai ,mai conteaza sa i ''pui si jos'' in fine te las sa te contrazici singur.imi cer scuze ca am fost off topic.da FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR !!!este un lucru f mare sa fi la START indiferent de materialul de concurs,important este sa fi acolo, sa sti ca traseul este inchis si nu ti vine nimic din fata,sa poti sa ''tai virajul'' acolo unde vrei etc ,este un lucru f mare sa te bati cu propri timpi si sa poti sa i compari si cu ai celorlalti.inca o data felicitari tuturor si la cat mai multe prezente la curse!!!

Nemes Ion 29-04-08 16:50

in alta ordine de idei , dac imi este permis , as vrea sa fac o propunere , haideti sa reinviem ''raliul zapezi' chiar anul asta daca ar fi posibil !!! cu respect Ionut

RACING MAN 29-04-08 17:02

Ar fi super idee....cu Raliul Zapezi. :) "Partea cu certurile mai lasatile ca nu e bine, ai participat, a fost bine, te-ai simtit bine, daca ai mai si castigat e ok, daca nu mai vino si data viitoare sa mai capeti experienta si o sa ajungi sa castigi. Nu conteaza cine a castigat sau ce are fiecare la masina. Dupa posibilitati fiecare mai mult sau mai putin conteaza ca te bati cu secundele si zecimile de secunda sa te bucuri cand ai reusit sa mai dai jos o zecime. Asta este sport adevarat nu ca nu mai stiu ce a facut vecinu ca are masina mai puternica etc. Luptati cu secundele, cu trasele ideale, acolo sa va ofticati cand nu intrati intr-un viraj bine cand franati prea tarziu...si multe altele. Hai sa mai vorbim si de altele si sa lasam certurile. Mai bine comentati trasele ideale si puneti si voi poze ....

bobby_gsi2 29-04-08 22:19

1 Attachment(s)
Pun eu un filmulet......desi nu sunt mandru de el :)

Teroarea 30-04-08 00:39

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1506854)

lasa ca e bine ca nu ai patit nimic dar cum a fost faza mai exact din ce cauza era sa atingi parapetul?

Transporter77 30-04-08 01:08

Multumim organizatorilor pt aceasta cursa !!!
Felicitari tuturor participantilor :D
Si nu in ultimul rand multumesc celor care m-au ajutat sa scot masina; datorita lor am putut sa continui cursa:-)
ZIR imi pare rau ca a trebuit sa fugi din fata masinii. Data viitoare o sa fiu mai atent si am tinut minte ce mi-ai spus. Multumesc inca odata

tm8bnz 30-04-08 02:33

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 1507119)
lasa ca e bine ca nu ai patit nimic dar cum a fost faza mai exact din ce cauza era sa atingi parapetul?

Caz clasic de Hatch ani 80-90 usurat la maxim de spate si cu repartitor de frana ne-reglat adecvat ! Cunosc si eu prea bine senzatia...
Oricum ai fost prea violent pe frana bobby !

Horhe_STI 30-04-08 03:44

Quote:

Originally Posted by Transporter77 (Post 1507165)
Multumim organizatorilor pt aceasta cursa !!!
Felicitari tuturor participantilor :D
Si nu in ultimul rand multumesc celor care m-au ajutat sa scot masina; datorita lor am putut sa continui cursa:-)
ZIR imi pare rau ca a trebuit sa fugi din fata masinii. Data viitoare o sa fiu mai atent si am tinut minte ce mi-ai spus. Multumesc inca odata

Asa e ZIR al nostru :) Sfatos si...dupa cum mi-a zis ... foarte foarte rapid la sprint de pe loc cand ii este amenintata integritatea corporala :)
Felicitari pentru rezultat si perseverenta :D

_ZIR 30-04-08 05:48

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1507267)
Asa e ZIR al nostru :) Sfatos si...dupa cum mi-a zis ... foarte foarte rapid la sprint de pe loc cand ii este amenintata integritatea corporala :)
Felicitari pentru rezultat si perseverenta :D

Observatie: Horhe, induci putin oamenii in eroare si asta poate da nastere la te miri ce accidente... Asa este, se pare ca am un sprint fantastic la kilogramele mele atunci cand imi este amenintata integritatea corporala, DAR: sprintul isi schimba directia in functie de obiectul cu care sunt amenintat :)) ... Baiatul asta a fost inspirat: a incercat cu o masina... :)))

bobby_gsi2 30-04-08 11:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1507246)
Caz clasic de Hatch ani 80-90 usurat la maxim de spate si cu repartitor de frana ne-reglat adecvat ! Cunosc si eu prea bine senzatia...
Oricum ai fost prea violent pe frana bobby !

Nu stiu daca se observa in filmulet...dar roata fata se invartea, de mai mult timp tot imi face figuri spatele la franare, initial am crezut ca am franat cu rotile virate......dar se vede ca eram pe trasa si rotile erau drepte. Explicatia mea....dupa cum a zis si bnz...repartitor reglat aiurea (eu de cand am luat masina nu am umblat la el) si masina era descarcata pe spate.....si a franat ca bicicleta cu o singura roata....stanga spate. Am ales varianta franei in speranta ca se va opri.....puteam sa iau piciorul din frana dar senzatia mea a fost ca dadeam frontal in parapetul din fata.Eu zic ca din film reiese diferenta de viteza care o aveam fata de ceilalti, dar am uitat ca am tamburi pe spate si nu stau asa bine pe frane :). Important e ca am scapat cu masina neatinsa dar pe de alta parte ma si oftic pt ca derapajul asta m-a incetinit mult, fara el alt timp as fi scos.
Tre sa pun si filme cu o urcare buna...apoi zice lumea ca am stat numai in parapeti :).Ultima urcare este de locul 4.....de asta ma oftic rau...pt ca am menajat masina si am mers curat....la numai 6 zecimi de podium, plus ca am avut putina benzinain rezervor si m-a intrerupt pe final

Bubu_021 30-04-08 13:04

2 Attachment(s)
salut,

vreau sa multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta cursa.
sponsorilor : autogab, rusoil si dl. marian taifas.
partenerilor media - 4tuning, rally.ro, craiova forum si kiss fm.
participantilor atat celor de la cluburi (speedline, insomnia, ghost, nsl) cat si celor care nu fac parte din cluburi de racing.
publicului care a batut atata drum pentru cursa.

a doua urcare de antrenament cronometrat nu a mai avut loc deoarece la mijloc s-a dat drumul la circulatie ca sa mai ajunga si oamenii acasa si am avut parte de surprize neplacute, o caruta pe drum, un autobuz si o masina a unui localnic. pana s-a eliberat din nou traseul a mai trecut o jumatate de ora, timpul aproximativ pt o urcare.

baietii de la speedline au luat iar spuma - felicitari. si felicitari lu' fugu in special cu RWD a batut 4x4.
tenu la 1400 a rupt. tot la 1400 pe locul 3 a venit smartul (aprox 700 cmc) din slatina, felicitari.
c4 - a castigat la 2000, care a fost clasa cea mai disputata.
clasa 1600 la care se anuntasera 6 participanti, nu s-a mai constituit deoarece au fost decat 2, care au intrat apoi la 2000.
azi sau maine pun lista cu castigatorii pe clase si clasamentul, pana atunci, tabelul cu rezultate.

Intrebare pt cei care au poze. Pot sa le pun si pe site-ul clubului la pagina cu poze si filme de la cursa asta ? evident, cu mentionarea sursei.

Bubu_021 30-04-08 13:30

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1506224)
in alta ordine de idei , dac imi este permis , as vrea sa fac o propunere , haideti sa reinviem ''raliul zapezi' chiar anul asta daca ar fi posibil !!! cu respect Ionut

este destul de dificil cu raliul zapezii in craiova. trebuie pandita zapada, ca nu e ca la munte sa inceapa ninsoarea in noiembrie si sa se opreasca in februarie.

RACING MAN 30-04-08 14:49

Un RallySprint nu organizati? Cred ca trebuie mediatizat mai mult si at vor veni si participanti.

bobby_gsi2 30-04-08 22:10

Au fost vreo doua "raliul zapezii" la covasna...unul in decembrie parca si unul in februarie...numai ca erau alte conditii.

cryssl 01-05-08 18:03

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1506854)

e din packu meu :-w

Pinky 08-05-08 09:27

Etapa1 care trebuia sa fie pe 29 martie la Bucovat s-a amanat pentru ce perioada?

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning