![]() |
Re: Piese auto orice marca - comenzi online
Sincer nu ma intereseaza ce ai gasit si unde.
Ia de acolo si gata e asa greu intrebi iti raspund...vrei bine nu nu eu nu ma supar. Salut. |
up.....piese auto...........
|
up trimitem oriunde in tara
|
Bucsi Opel manta b 1980 orice bucsa gasesti d spate.. si d fatza.
|
salut
cred ca am doar bucsa bieleta antiruliu 3 lei / buc |
ms.. alea le-am cumparat cu tot cu ax noi.. credeam ca poti sa aduci si altele :(
|
salut! imi poti zice si mie un pret la grila fata cu sau fara semn la un volkswagen passat b5.5 3bg an 2002??
|
salut ,
grila cu semn - 235.00 ron grila fara semn mai am cu plasa - 245.00 ron |
up...........
|
up...............
|
Salut. Pt Mazda 323, 2 VOL break, 1,3 benzina, 44 kw, din 1985, motor D 11233, serie JMJBV221100706459 - amortizoare auto? Pret? Multumesc.
|
Salut ,
Amortizor spate Sachs - 290.00 ron / buc Amortizor fata Sachs - 275.00 ron / buc |
up,,,,,,,,,,,,,,,,
|
1 Attachment(s)
salut, am nevoie de proiectoare de ceata pt. un Jaguar S-TYPE din 2001, la fel ca in poza atasata. serie SAJAA01L11FM14897. multumesc
|
toba de mijloc pentru un opel astra f caravan 1994 1.4 benzina 44kw
|
1 Attachment(s)
Quote:
Toba ai poza - 204.00 ron |
Quote:
Set Proiectoare - 1600.00 ron |
multumesc pentru oferta, la premium auto, importator jaguar, costa aprox. 950 RON, credeam ca gasesc mai ieftin in alta parte.
|
ok np
|
salut
da-mi si mie un pret pt brat dreapta (bascula cu toc cu bucse) dar sa fie pt modelul asta de masina ca am luat unul si dupa ce l-am montat am obs ca e mai mare cu 6-7 mm deci nu e bun Lancia Delta II an 1994 tip 835C2.000 cilindree 1756 77 kw Nr indentificare ZLA83600005051044 |
1 Attachment(s)
Salut ,
pret - 200.00 ron / buc ai poza |
ok mersi
mi-au dat alt brat la schimb si a fost bun .. |
ok bine ca ai rezolvat
|
am si eu nevoie de o trapa bmw E36 an 1992 Berlina cam la cat m-ar duce ???
|
salut ,
am nevoie de nr de identificare din talon |
SAL am o Astra F 1.6i , 52kW , tip X16SZ din '93 mar interesa mult o garnitura de capac culbutor dar ceva de calitate de prefera una de aluminui astept oferte la ce aveti!!! ms
|
salut
am la 10 lei glaser(producator) - pe stoc REINZ(producator) - 12 lei - 2 zile De aluminiu nu avem. |
si modelele astea din ce material sunt ?! ca glaser am si eu si e din pluta... dar de cauciuc aveti pt un astra motor 1.6 serie c16se
|
pt c16se am elring la 18 lei sincer nu stiu ce material este
|
up.........
|
salut.. pentru o alfa 147 din 2002 1.6ts 88kw(120cp)
placute frana fata si spate bratele superioare la articulatie fata kit distributie filtru de benzina si filtrul de ulei, aer, polen variatorul (parte a distributiei variabile, imi pare rau ca nu am coduri) multumesc... salutare |
1 Attachment(s)
Salut
Kit distributie SKF - 623,00 ron Brate - 315,00 ron / bucata ai poza daca nu e ala mai imi da unu in prog. placute fata SIMER - 110,00 ron / set placute fata MINTEX 140,00 ron / set placute fata FERODO - 225,00 ron /set placute spate Ferodo - 165,00 ron / set placute spate MINTEX - 75,00 ron / set placute spate TEXTAR - 100,00 ron / set placute spate SIMER - 60,00 ron / set Filtru aer - 36,00 ron / buc filtru ulei - 40,00 ron / buc filtru polen 46,00 ron / buc filtru combustibil - 40,00 ron / buc Variator nu am sorry |
Sal. vreau si eu un stop spate stanga pentru opel vectra c din 2006. are si semnalul si marsarierul alb.
|
1 Attachment(s)
Slaut ,
Stop spate fara soclu - 510,00 ron |
Vreau si eu pretul pentru un filtru motorina si filtru aer pentru Vectra C 2006,motor 1,9 cdti 120 c.p. serie sasiu wolozcf6871014138.
Si va rog sa imi spuneti cat costa transportul in tara(Dorohoi,jud.Botosani)si daca expediati prin posta sau doar curier rapid. |
Salut ,
Filtru motorina - 50,00 ron filtru aer - 43,00 ron Se pot trimite oricum.Noi alegem curier rapid pentru a fi cat mai repede disponibile piesele clientului.Acum cum doresti.Prin fan ar trebu sa fie cam 20 lei transportul in jurul sumei asteia. |
Imi puteti pune o poza cu filtrul de motorina daca se poate ca mi se pare suspect de ieftin si poate nu este ceea ce caut eu.
Va multumesc. |
Buna, BMW seria 3 E36 1.6i(75kw) touring,din 97 caroserie ez21277.
Ma intereseaza 2 tampoane sub prag(pentru elevator) cod: 51711960752 si colierul(partea superioara) care tine toba finala cod:18211737656 mersi. |
1 Attachment(s)
Quote:
Ai poza @waterresist Salut , Primul cod - 55,00 ron / buc Al 2-lea cod - 60,00 ron / buc Livrare in 5-10 zile |
carcasa motor (capac motor) pt peugeot 206 din 2005... (1.4 benzina)
poti sa aduci?? la ce pret?? ms |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning