Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   DACIA LOGAN S2000 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/7496-dacia-logan-s2000.html)

sonyxxx 25-09-05 10:04

Re:

[quote=\"sonyxxx\"]
Quote:

Originally Posted by \"AlexT\"
Sunt sigur ca sunt in Franta.Un asemenea program de dezvoltare nu poate fi facut decat de Renault Sport.
Eu cred ca este un S2000.Dar mai stii.......Aripa de pe spate este totusi prea mica pentru un WRC.

Totusi pt.o dacia arata si merge destul de bine avand in vedere ca e made in romania.Totusi fata de solenza e un mare pas inainte!

Aki 25-09-05 13:44

Re:

[quote=\"sonyxxx\"]
Quote:

Originally Posted by \"sonyxxx\"
Quote:

Originally Posted by \"AlexT\"
Sunt sigur ca sunt in Franta.Un asemenea program de dezvoltare nu poate fi facut decat de Renault Sport.
Eu cred ca este un S2000.Dar mai stii.......Aripa de pe spate este totusi prea mica pentru un WRC.

Totusi pt.o dacia arata si merge destul de bine avand in vedere ca e made in romania.Totusi fata de solenza e un mare pas inainte!

Se pare ca nu ati inteles...aia nu mai este dacie si nici made in Romania!!! :lol:
Nu mai are decat caroseria de dacie...poate nici aia completa :twisted:

mos craciun 26-09-05 00:41

hai sa ne cacam pe noi acum....skoda mai e skoda si mai e made in cehia?ce mai conteaza cine o fabrica si ce motor are cand numele e acelasi?nu mai carcotitzi fratzilor si incercatzi sa fitzi si voi mai ratzionali.oare daca francezii credeau ca masina e de *** mai investeau asa de mult in proiectele astea cu varianta de curse si varianta sportiva de la ellia?dar cine stie,noi poate suntem mai desteptzi decat echipa lor de dezvoltare a proiectelor si ei nu sunt decat niste fraieri care arunca pe un''jaf'' de dacie sute de mii de euro asa de fenta.sa le trimita cineva dintre ''istetzii care nu cred in proiectele astea un mail sa ii destepte si pe ei saracii pana nu dau faliment!!!sa fim seriosi ce naiba!merci

aleks 27-09-05 08:29

chill :chillpill , nu trebuie sa folosesti un ton agresiv, noi iti intelegem opinia si daca pastrezi un nivel moderat al discutiei. e un schimb de pareri, nimeni nu are pretentia ca detine adevarul absolut

mos craciun 28-09-05 16:57

pur si simplu mor de oftica,atunci cand vad totzi ''meseriashii'' cum spun ei ce e bine si ce nu,ca ar fi trebuit sa faca asta si nu asta.se vede ca suntem un popor de meseriashi in tuning,vad asta zi de zi cand vad tot felul de caricaturi pe drumuri.hai sa incercam sa vedem si dincolo de aparentze si anume ca nimeni nu cred ca isi inchipuia ca dacia va ajunge unde a ajuns si mai mult ca sigur va urca in topuri.dar asta e,daca nu e bmw, mertz sau mai nou subaru,poate ea sa fuga cat un ferrari si sa coste cat un trabant ca degeaba,e romaneasca si e dacie.....cat de ingusti la minte pot fi unii.sincer pe mine au inceput sa ma dezguste discutziile astea.....imi pare rau...

Deevylls 03-10-05 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
nu este 307CC, nici 206, nici ford focus de serie cu 4x4.. deci cum e? era intro revista..se accepta ceva modificare dar nu mai stiu exact

Exista cel putin Focus 4x4 in USA! In rest nu stiu!

Deevylls 03-10-05 18:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
lol .. nu cred ca s-ar baga sebastian \"in seama\" cu asa ceva .. nici eu nu am crezut pana nu am vazut filmul ca la cate loganuri \"manarite\" in photoshop am tot vazut mi se cam luase de mistouri ieftine insa in sfarsit avem si noi un motiv sa fim mandrii de masina asta .. ca performante eu cred ca se poate compara cu evo8 (265cp) cu toate ca nu e surpaalimentat insa discutia asta ar fii foarte subiectiva si nu cred ca are rost sa intram in detalii
in fine, acum vreau sa vad cine o sa fie pilot pe pe jucariile astea la noi in campionat .. oricum sper sa il vedem cat mai repede pe viu

CE? Se poate compara cu Evo 8? Cum sa spui asa ceva? Ce are Logan cu Evo 8? Poate sa fie orice Logan... dar n-ai ce sa-l pui pe langa Evo 8... Inca o chestie, motorul de pe Evo 8 la 265 CP e fabrica stas, de acolo el incepe sa sara cu tuningul sare mult... in schimb poate Loganul sa aibe si 400 CP ca-i mai faci ceva si moare daca n-o muri deja pe la 300 CP! NO OFFENCE, dar n-am putut sa ma abtin ( sau sper sa fi inteles eu gresit )

mos craciun 06-10-05 00:38

ca sa incheiem orice discutzie:loganul dupa parerea celor mai multzi de pe forum,nu e masina,chiar daca ar avea 300cai.intrebare:ce ar trebui sa aiba loganul ca sa fie incadrata la categoria masini?daca cineva are raspunsul,trimitetzi repede un mail francezilor,ca se duc fratzilor de rapa si ajung la faliment bagand atatzia bani in proiecte precum elia sau wrc....sa ne fie rusine ca tot ceausisti am ramas!incearca omul sa faca dacia sa scoate cat de cat capul in lume si cand colo e luat in batjocura.mai bine ramanea la stadiul 1310 ca aia da ''masina'' :(

HolySoul 06-10-05 08:32

design placut , forma aerodinamica si un motor de vreo 150 calutzi si ar fi bomba pe roti ...
sau eventual un dci de 130 cai ...

aleks 06-10-05 14:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
design placut , forma aerodinamica si un motor de vreo 150 calutzi si ar fi bomba pe roti ...
sau eventual un dci de 130 cai ...

si pret de seria 7 second, desigur, la performantele astea

mos craciun 06-10-05 16:49

mai pe romaneste sa arate si sa fuga ca un ferrari si sa coste cat un trabant....poate peste ani si ani....niciodata romanul nu s-a multzumit asa usor...fitzi fratzilor mai realisti!defineste design placut din pct tau de vedere..

aleks 07-10-05 11:09

oricum aici se vorbeste despre logan in general, ideea topicului era sa discutam despre loganul s2000...
pls stick on topic

Tiganas Alexandru 07-10-05 11:47

Da arata bine :D da oare cum merge ? loc sub capota este cacalau sa vedem ce este sub si performante stie cineva ceva?

aleks 07-10-05 13:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Tiganas Alexandru\"
Da arata bine :D da oare cum merge ? loc sub capota este cacalau sa vedem ce este sub si performante stie cineva ceva?

ce bine ar fi dak ai citi si post-urile dinainte, acolo sunt prezentate performantele, sunt puse poze cu motorul, producatorul, grafice, filmulete...
trebuie doar sa cauti :wink:

motoras15 24-11-05 13:35

hmmm.....am cam ramas cu gura casacata......dar totusi mi se pare nepotrivita masina pt WRC :(

aleks 25-11-05 11:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"motoras15\"
hmmm.....am cam ramas cu gura casacata......dar totusi mi se pare nepotrivita masina pt WRC :(

ia incearca sa citesti ce e scris pe tot topicul, si dupa aia sa arunci raspunsul, daca ai ceva de spus...
nu scrie doar pentru a face post-uri, k?

gabi.l 26-11-05 14:09

ar fi belea sa se arate meserie Golanu asta de care vorbeste lumea... da park am vazut si la TV si prin ziare pozele astea... si era si un filmuletz da' aste de mai demult

spider 20-01-06 13:16

Parerea mea este ca e o chestie buna treaba asta cu loganul pt rally. Pot aparea si rezultate in conditiile in care masina \"corespunde\" la performante cu concurenta din acel campionat si daca are parte de un pilot bun.
Cineva spunea ca echipele frantuzesti se vor retrage dar Renault are asul in maneca: Dacia Logan---parerea mea este ca si-au construit singuri asul investind intr-o marca ce era moarta pe piata internationala si constituia un risc financiar la acea vreme, deci merita acel as.
Totodata mai cred ca \"Loganul de curse\" a aparut tocmai pt a face reclama produsului Dacia Logan iar investitia in cercetare si dezvoltarea de noi proiecte va aduce profitul din piata.
Nu conteaza ca in varianta de serie Logan nu este aceeasi masina cu cea din filmuletul de mai sus...ce voi nu ati vazut Lancer 1.3? are niste performante chiar modeste dar se vinde pt ca are ADN-ul lui EVO, si sunt multi oameni care n-au chef sa alerge dar vor o masina cu forma sportiva.
Nu trebuie judecata treaba asta dpdv al unor proprietari de marci consacrate, ci dpdv economic: proiectul si cheltuiala asta va aduce profit pe piata turismelor si nici nu trebuie sa aruncam cu noroi din cauza ca e Dacia ba din contra eu cred ca ar trebui sa ne mandrim cu faptul ca e romaneasca si scoate capul in lume.
Era un reportaj pe DW care spunea ca la 10.000, singurele concurente fiind VW FOX, Ford Ka Student, un Peugeot si Logan, Dacia ofera \"mai multa masina\".
Pai fratilor nu puteti sa avet 400HP la 10.000euro in conditiile in care sunt proprietari care au dat banii astia doar pe cateva modificari pe masinile lor \"tari\" pt a scoate puteri ceva mai mari fata de varianta de serie.
Asta e parerea mea--daca am deranjat...NO OFFENSE PLS

crocodilul_chelios 24-01-06 05:11

1 Attachment(s)
iata ce am mai gasit pe net intamplator... :shock:

oare ce-o fi asta ?! :lol:

Morro 24-01-06 08:24

un photoshop facut de cineva care se plictisea

spider 24-01-06 08:25

ce sa fie... o racheta
3.0l v6 reprezinta sigur ceva interesant.
daca Dacia va confirma si prin fiabilitate, calitate a montajului si a finisajului, (si lucrul acesta se vede d-abia dupa multi km) atunci sigur Logan va deveni una dintre masinile cele mai vandute din piata.
Parerea mea este ca atuul principal pe piata romaneasca, si de ce nu si pe cea internationala, este pretul, dar trebuie insotit si de o gama larga de motorizari (2 benzina si 1 diesel mi se par cam putine), si o alta chestie ar fi fie o schimbare de design sau macar un fecelift la ceva vreme (deocamdata e devreme).
O alta chestie ar fi o gama larga de accesorii de origine.
Astfel s-ar pute conduce o \"bestie\" romaneasca si pe strada si in competitii.

Cosmin255 24-01-06 15:33

O masina interesanta ... desi cred ca nu se va produce ... nici in 10 ani o Dacie sport:)

crocodilul_chelios 25-01-06 01:18

am gasit-o pe un site ceh, alaturi erau poze in acelasi format dar cu loganurile normale care se produc acum... si ramasesem surprins .... :shock: mai sa fie !!! :? :wink:

aleks 25-01-06 10:37

o fi vreun proiect al unui tuner...
oricum ideea e ca se fac planuri cu mult blamatul logan, proiectul sortit esecului, care incet incet reuseste sa scoata capul in lumea buna a automobilismului...
asta conteaza pana la urma

Nautilus 25-01-06 12:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mos craciun\"
ca sa incheiem orice discutzie:loganul dupa parerea celor mai multzi de pe forum,nu e masina,chiar daca ar avea 300cai.intrebare:ce ar trebui sa aiba loganul ca sa fie incadrata la categoria masini?daca cineva are raspunsul,trimitetzi repede un mail francezilor,ca se duc fratzilor de rapa si ajung la faliment bagand atatzia bani in proiecte precum elia sau wrc....sa ne fie rusine ca tot ceausisti am ramas!incearca omul sa faca dacia sa scoate cat de cat capul in lume si cand colo e luat in batjocura.mai bine ramanea la stadiul 1310 ca aia da ''masina'' :(

Loganul nu e masina din aceleasi motive din care 1310 nu era masina, si se vinde din aceleasi motive din care 1310 era agreat de populatie si Oltcitul nu:

- e urat (deci nu starneste invidie si nu-l zgarie nimeni cu cheia)

- nu e facut pentru viteza (deci orice Ghitza sau Mitica stie ca risca mai putin, ca n-o calca nici el la drum intins si nici nu i-o ia fiu-sau sa se duca la vreo cursa de noapte cu ea :lol: )

- e facut din materiale proaste, mai ales la interior (deci poti sa versi sucul de la McDonald pe bord fara sa plangi dupa aia)

- orice imbunatatire i-ai face, tot urat arata (deci poate fi tamponat si reparat, si nu se vede diferenta, in sensul ca arata stramb usile sau capotele \"dupa\")

Orice versiune \"Logan RS\" de serie cu 200-300 CP, daca va exista una vreodata, va fi la fel de putin \"Logan\" pe cat e Evo VIII de \"Lancer\", par exemple.

Orice produs tehnic complex si superior calitativ are sens numai in mana cuiva pasionat, care poate sa-i suporte si dezavantajele; spre exemplu, cine vrea un ceas de marca trebuie sa fie pregatit sa plateasca 100$ la fiecare revizie, altfel isi ia un ceas de taraba si nu-i face revizie deloc, fiindca il arunca la prima defectiune. De asta nu s-au construit niciodata in Romania vehicule performante (sau macar aratoase) in serie, nici macar atunci cand alte tari din Blocul Estic au facut-o.

~Nautilus

PS imi cer scuze fata de membrii forumului care se numesc, intamplator, Ghitza sau Mitica. Am incercat sa folosesc o versiune romaneasca a expresiei \"every Tom, Dick or Harry\" :)

aleks 26-01-06 14:38

nautilus ai fost genial la faza asta.... cred ca asta exprima cel mai concis esenta loganului :lol: :lol:

paulbijnitzaru 05-02-06 16:22

Re:

omule ... asta o intrebat daca o fo un truc mah nu o zis o intrebat

NWZeu 05-02-06 23:53

aduc detalii legat de acest proiect - nici macar nu aduca cu gandul la WRC ci la o noua clasa ce se va forma - S2000, care nu a fost inca instaurata de FIA.

Caracteristicile principale ale acestei grupe sunt : masini cu 4 roti motoare, cu motoare de 2000 cmc aspirate, cu masa de 1100 kg.

Motorul acestui Logan este preparat de catre Sodemo, un tuner cu lunga traditie in colaborarea cu Renault, si, alaturi de care Renault a castigat numeroase titluri Europene si mondiale.

ALte date nu au fost dezvaluite.

NOS 05-02-06 23:57

Si cu \"putin\" noroc s-ar putea sa ajunga si pe la noi in campionatul de raliuri

NWZeu 05-02-06 23:58

asta va ramane de vazut :wink:

NOS 06-02-06 00:05

Ce este clar ca vor mai dura ceva ani

giubau_v8 31-05-06 17:12

Re: DACIA LOGAN S2000

am vazut filmuletze cu s2000 in teste si cred ca se descurca super bine si in plus arata mult mai bine decat loganurile tunate de prin romania

c3-mad 10-07-06 00:08

pozele astea mau facut sa imi schimb oare cum parerea proasta despre ce se putea face cu un logan ..a iesit Zuuuper versiunea wrc ..

dexter_20 11-07-06 22:57

Yep! Tare versiunea asta. Sper sa-l bage pe linia de productie dupa ce termina cu tot tacamu de teste....

hu guta 12-07-06 11:19

foarte foarte urata da ce sa zic e dacie!!

dexter_20 12-07-06 20:11

Quote:

Originally Posted by hu guta
foarte foarte urata da ce sa zic e dacie!!

Daca taceai....filosof ramaneai. E un Logan care da clasa multor masini cu pretentii. Si avand in vedere faptul k e o masina in faza de teste....crezi k pe ei(cei de la Renault) ii intereseaza asa de mult aspectul? sau cum se comporta masina? Aspectul e finalizat de mult. Acum nah....;)

NWZeu 13-07-06 22:36

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Daca taceai....filosof ramaneai. E un Logan care da clasa multor masini cu pretentii.

eh acum ai zis-o si tu, nu este conceputa sa "dea clasa altor masini" ci este o masina de raliu conceputa pentru victorie, asta daca si va participa vreodata intr-o competitie.

NWZeu 13-07-06 22:37

Quote:

Originally Posted by c3-mad
pozele astea mau facut sa imi schimb oare cum parerea proasta despre ce se putea face cu un logan ..a iesit Zuuuper versiunea wrc ..

nu are ABSOLUT nici o legatura cu WRC ;)

dexter_20 14-07-06 16:43

Quote:

Originally Posted by NWZeu
eh acum ai zis-o si tu, nu este conceputa sa "dea clasa altor masini" ci este o masina de raliu conceputa pentru victorie, asta daca si va participa vreodata intr-o competitie.

M-am referit la masini de serie...

ShinyG 16-07-06 22:27

In primul rand, majoritatea nu ati inteles ca aici se discuta despre Dacia S2000, masina de raliu, nu Dacia S2000, potientialul GTI killer...
Nu va mai agitati ca daca o sa fie fiabila, daca o sa arate asa, daca, daca, daca...
Sa nu uitam ca Fabia WRC nu are mai nimic in comun cu Fabia RS, dieselul pseudo-sportiv...

Dupa ani de zile de trait in tara asta, nu inteleg de ce romanii injura necontenit Dacia, indiferent ca e Dacia 13xx, cutia care se repara cu guma si atza la colt de strada, sau Logan, "prea urata si nasoala ca sa fie buna"... Voi sunteti aia care ziceati la cateva luni inainte de lansarea Loganului ca in el (Logan) o sa ploua ca in SupeRNova si o sa crape prin gropi la fel, cand nici macar nu aparuse masina.. Aerele astea de Nostradamus nu dau bine la imagine...

Eu personal nu pot decat sa ma bucur ca Renault doreste sa implice marca Dacia in competitiile de raliu. Asta va aduce un mare plus atat pentru Dacia, cat si pentru Renault la capitolul imagine. Ca sa continuam comparatia cu Skoda, sa nu uitam ca Skoda n-a facut nimic cu Octavia WRC in CMR, dar a promovat Octavia RS ca masina de serie! In acelasi fel sper si eu la un Logan cu motor de 2 litri, nu conteaza cati cai va avea...

P.S: Sper ca am reusit sa ma fac inteles fara ca lumea sa ma injure (ca mai mereu) ca sunt prea dur. Cateodata, daca esti prea moale la argumente, lumea te ignora...

All times are GMT +2. The time now is 22:59.

- Copyright 2026 4Tuning