Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 14-05-08 23:03

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

12 Attachment(s)
new pictures ...

Tatomir Cars ...

520i - 174 cp - 87 TAT
325i - 193 cp - 87 XXT
330d - 228 cp - 99 TAT
318is - 150 cp
M3 - 360 - 19 TAT

DoDo NSL 14-05-08 23:04

1 Attachment(s)
Si o poza de colectie ...

Blue / Red ... ///M Colors ...

Gangstah 15-05-08 01:38

Pai si cum facem cu Craiova...care plecam pana la urma ?da-ti si voi o alarma generala si ne adunam si vedem ce facem k ne trezim sambata k nu avem oameni....!!!

Gangstah 15-05-08 01:42

Danny Future am ceva de genu bad boy look da nu e asa de separata capota ...am vrut ceva mai bland ;) nu stiu ...vad yo k deocamdata am bagat 20 mil in ea intr-o luna k am avut parte numai de neplaceri....

elvislorin 15-05-08 02:06

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1534827)
Pai si cum facem cu Craiova...care plecam pana la urma ?da-ti si voi o alarma generala si ne adunam si vedem ce facem k ne trezim sambata k nu avem oameni....!!!

je merge oricum...dar cu masina dezmembrata...doar ce am scos-o de la vopsit si nu stiu daca apuc sa o echipez complet

Gmb 15-05-08 12:33

Poate reuseste careva sa`mi spuna si mie niste preturi pt bara fatza...si spate!!!..Pt 2.5 ala albastru`...:)

Gmb 15-05-08 12:36

Chily...Vezi vb cu DoDo poate organizam cv liniiutze..

DoDo NSL 15-05-08 12:50

gmb nebunule :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

vrei curse ? :-)
stai sa vedem ... in curand o sa fie ... ALLLARRMMAAA GENERAALAAA !! 8)8)

acu` pun la punct ultimele detalii :x

bandeanradu 15-05-08 13:13

Doamne .. superbe BMW`urile .. da va tineti bine mai nu`i rau jur .. m3`u e bestial la fel si 19 TAT

DoDo NSL 15-05-08 13:25

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1535324)
m3`u e bestial la fel si 19 TAT

pai ... MH 19 TAT = BMW M3 E46 .. unu si acelasi :-)

Gmb 15-05-08 13:50

..Orikm trebuie facute pe sapt viitoare!!!...Eu tr masina in service vineri...si duminica cred ca am sa vin home..Sa vedem ce se intampla :D

DoDo NSL 15-05-08 14:02

pana atunci da`mi un add : nsl_mh :D

Gangstah 15-05-08 22:57

Numai la liniute va sta capu ma'...mai bine ne gasim o barak sa ne fecem veacu si sa avem si noi un sediu...!!!punem mai multi bani si luam o garsoniera ceva si ne facem veacu p acolo si o sa fie marfa....o casa la tara k vine vara :)

DoDo NSL 16-05-08 00:01

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1536327)
Numai la liniute va sta capu ma'...mai bine ne gasim o barak sa ne fecem veacu si sa avem si noi un sediu...!!!punem mai multi bani si luam o garsoniera ceva si ne facem veacu p acolo si o sa fie marfa....o casa la tara k vine vara :)

nu`i rea ideea ta grasule ....

dar pana atunci ... sa`mi cumperi dreaqu pampersi :-)))
sa prezint si baietilor de pe forum o mica povestioara ....
o seara frumoasa ...un golf 4 1.9tdi .. o distanta de 20 km .... curbe / tunele/viaducte....vizibilitate 0 in depasiri ... mers frumos ... 1*0 km/h ... la un moment ... apare un :twisted: ML 63 AMG .. se incorda baiatu` .... 6300 cmc ... era racheta ... pe curbe..masina grea..inalta:D se ia golfu` dupa el:D ... avarii dupa ce`l depaseste..dispara amg`u :-)))) se tine..... golfu` ... 4 tiruri in coloana ... curba cu |>>>| ... :shock::shock::shock: golfu` racheta ... amg`u se da batut ... scor final ... 20 km .. 8 minute ... 1.9tdi castiga in fata a 6.3 amg :D

dolb 16-05-08 00:05

si cand te gandesti.. era 2.5 tdi si golfu cantarea 800 kg si avea suspensii sport :D

Gangstah 16-05-08 00:53

:twisted::evil:Si mai rau knd te gandesti k eu eram la volan la teracota aia de golf 4 1,9 tdi 90 de magari k jignesc caii..cantand melodia We are the champions ;)

DoDo NSL 16-05-08 01:01

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1536555)
:twisted::evil:Si mai rau knd te gandesti k eu eram la volan la teracota aia de golf 4 1,9 tdi 90 de magari k jignesc caii..cantand melodia We are the champions ;)

si eu cand ma gandesc de cate ori o sa te impiedici la cate injuraturi iti luasi in fiecare curba cu vizibilitate 0 in care tu depaseai cu 150 km/h :-)))))

Gangstah 16-05-08 01:07

:rolleyes2:oops::lol:
Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1536566)
si eu cand ma gandesc de cate ori o sa te impiedici la cate injuraturi iti luasi in fiecare curba cu vizibilitate 0 in care tu depaseai cu 150 km/h :-)))))

Da si knd te gandesti k scot mirosu de pipi din masina cu tot cu tapiterie....Avusai un bebe in dreapta :evil::evil::twisted::twisted::):rolleyes2:D:cry:

DoDo NSL 16-05-08 01:09

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1536577)
:rolleyes2:oops::lol:

Da si knd te gandesti k scot mirosu de pipi din masina cu tot cu tapiterie....Avusai un bebe in dreapta :evil::evil::twisted::twisted::):rolleyes2:D:cry:

:lol::lol::lol::lol: ala din dreapta poate era bebe ... eu eram in spate :lol::lol::lol::lol: filmam cica ...

hyllus 16-05-08 09:17

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1536468)
nu`i rea ideea ta grasule ....

dar pana atunci ... sa`mi cumperi dreaqu pampersi :-)))
sa prezint si baietilor de pe forum o mica povestioara ....
o seara frumoasa ...un golf 4 1.9tdi .. o distanta de 20 km .... curbe / tunele/viaducte....vizibilitate 0 in depasiri ... mers frumos ... 1*0 km/h ... la un moment ... apare un :twisted: ML 63 AMG .. se incorda baiatu` .... 6300 cmc ... era racheta ... pe curbe..masina grea..inalta:D se ia golfu` dupa el:D ... avarii dupa ce`l depaseste..dispara amg`u :-)))) se tine..... golfu` ... 4 tiruri in coloana ... curba cu |>>>| ... :shock::shock::shock: golfu` racheta ... amg`u se da batut ... scor final ... 20 km .. 8 minute ... 1.9tdi castiga in fata a 6.3 amg :D

nu golful a castigat in fata ml-ului, ci soferul...degeaba toti aricitii au masini puternice daca nu stiu cum si ce sa scoata din ele ;)
si oricum l-a batut pe teren necunoscut,nu cred k ala cu mercedesu stia traseul ;))

Gangstah 16-05-08 14:25

Quote:

Originally Posted by hyllus (Post 1536774)
nu golful a castigat in fata ml-ului, ci soferul...degeaba toti aricitii au masini puternice daca nu stiu cum si ce sa scoata din ele ;)
si oricum l-a batut pe teren necunoscut,nu cred k ala cu mercedesu stia traseul ;))

Sti man nu demult am observat k masina mea are un tacanit intre volan si scaun ;):oops::rolleyes2:twisted::idea:

DoDo NSL 16-05-08 15:05

Quote:

Originally Posted by hyllus (Post 1536774)

eu zic ca`l stia destul de bine ... la fel de bine zic ca acel ML 63 AMG cred ca este al cuiva din Dr.Tr.Severin ... se plimba prin oras ... si sincer...am o banuiala ca masina aia ar urma sa aibe numaru "cci":rolleyes2:rolleyes2 acu` ramane de astept ... oricum ... HVF`u ... are un tzacanit intre scaun si volan :)) spitalu` 9 i se zice mai nou :))

DoDo NSL 16-05-08 15:08

hyllus
NoSpeedLimit Romania Club Member

wait wait wait :shock::shock::shock::shock::shock:
No Speed Limit Dr.Tr.Severin ?
rog baietzii de pe forum sa NU mai de`a request as "nsl member" daca nu au venit la cel putin o intalnire ! :-)

bandeanradu 16-05-08 18:09

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1535349)
pai ... MH 19 TAT = BMW M3 E46 .. unu si acelasi :-)

pai stai putin .. cum e unu si acelasi ? unu vad ca e rosu .. si unu argintiu .. si nu vad sa fie la fel .. poate am gresit eu numerele :D

DoDo NSL 16-05-08 19:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1537444)
pai stai putin .. cum e unu si acelasi ? unu vad ca e rosu .. si unu argintiu .. si nu vad sa fie la fel .. poate am gresit eu numerele :D

330d - MH 99 TAT
M3 - MH 19 TAT

:lol::lol::lol: mai greseste omu` .. esti iertat :lol::lol::lol:

bandeanradu 17-05-08 02:14

a da vad ca sunt aman2 M dar m-am exprimat eu gresit :D oricum sunt superbe :)

DoDo NSL 17-05-08 23:52

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1537636)
330d - MH 99 TAT
M3 - MH 19 TAT

:lol::lol::lol: mai greseste omu` .. esti iertat :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1538184)
a da vad ca sunt aman2 M dar m-am exprimat eu gresit :D oricum sunt superbe :)

:lol::lol::lol:cum sa fie amandoua M ? doar scrie frate acolo mare ca e 330d ... bodykit de M ... e altceva :-P
mai greseste omu` ... :lol::lol:esti iertat si a 2a oara:lol::lol:

Gangstah 18-05-08 02:43

Dodo ia vezi ce faci sa postezi si filmarile de la Craiova si ceva poze mai noi k sunt satul de astea vechi ...;):twisted::twisted::twisted::?:

Cily The Chil 18-05-08 15:24

dodo trezirea frate ... pune filmarile si pozele k ..nu mai are lumea rabdare:twisted::bat::bat::bahttps://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_bat.gif
:bat:t:

Tipu 19-05-08 02:13

Bravo baietii.. in sfarsit si in severin.. succes in continuare ;)

DoDo NSL 19-05-08 10:31

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1539617)
Dodo ia vezi ce faci sa postezi si filmarile de la Craiova si ceva poze mai noi k sunt satul de astea vechi ...;):twisted::twisted::twisted::?:

Quote:

Originally Posted by Cily The Chil (Post 1539756)
dodo trezirea frate ... pune filmarile si pozele k ..nu mai are lumea rabdare:twisted::bat::bat:::bat::

:shock::shock::???::chillpill:yikes: gata baietzi gata .. imediat vin si pozele/filmarile ... fara violentza :punch::help:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bandeanradu 19-05-08 20:17

da dodo asa e =) ce chior sunt :)) Doamne :-s

DoDo NSL 19-05-08 22:37

15 Attachment(s)
No Speed Limit Severin8)8)8) ... in drum spre GranTurismo Event Craiova ...:D

Tatomir 19-05-08 23:29

mda am vazut cateva din no speed limit cand mergem la buc duminica foarte frumos HAI-ul ursul si mai erau cateva golf 2 am vazut frumos iara tunat mai multe :) S4 parca am vazut unu albastru s4 adevarat .. nu cu sigla la misto:)

Gangstah 20-05-08 00:18

Vai ...da oare al cui o fi golfu ala misto..;) :D:D:D???

DoDo NSL 20-05-08 12:49

Quote:

Originally Posted by Tatomir (Post 1542538)
mda am vazut cateva din no speed limit cand mergem la buc duminica foarte frumos HAI-ul ursul si mai erau cateva golf 2 am vazut frumos iara tunat mai multe :) S4 parca am vazut unu albastru s4 adevarat .. nu cu sigla la misto:)

nimic nu se compara cu No Speed Limit Romania :oops::oops::oops:

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1542624)
Vai ...da oare al cui o fi golfu ala misto..;) :D:D:D???

nu era al tau ma nebunule :-P tu erai la Craiova nu la Bucuresti ...

Gangstah 20-05-08 18:17

:sad:
nu era al tau ma nebunule :-P tu erai la Craiova nu la Bucuresti ...[/QUOTE]

Ba al meu era ma Sanatosule deoarece ma refeream la pozele cu noi in drum spre Craiova.....:oops::oops::oops::oops::shock::shock: :!:

TM85BOG 21-05-08 13:30

Cum sa poti sa spui k ai facut un ML63AMG cu golf 1,9 tdi =))))

DoDo NSL 21-05-08 13:51

Quote:

Originally Posted by TM85BOG (Post 1545546)
Cum sa poti sa spui k ai facut un ML63AMG cu golf 1,9 tdi =))))

daca ai fi stat sa citesti atent ai fi stiut traseul .. Orsova - Severin ... si da .. pot spune asta ! atat timp cat golfu` e condus de un "tzacanit" .. pot spune ca ... l`a facut ...

TM85BOG 21-05-08 13:58

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1545587)
daca ai fi stat sa citesti atent ai fi stiut traseul .. Orsova - Severin ... si da .. pot spune asta ! atat timp cat golfu` e condus de un "tzacanit" .. pot spune ca ... l`a facut ...

Sau cel mai destept cedeaza primul....

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning