![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
12 Attachment(s)
new pictures ...
Tatomir Cars ... 520i - 174 cp - 87 TAT 325i - 193 cp - 87 XXT 330d - 228 cp - 99 TAT 318is - 150 cp M3 - 360 - 19 TAT |
1 Attachment(s)
Si o poza de colectie ...
Blue / Red ... ///M Colors ... |
Pai si cum facem cu Craiova...care plecam pana la urma ?da-ti si voi o alarma generala si ne adunam si vedem ce facem k ne trezim sambata k nu avem oameni....!!!
|
Danny Future am ceva de genu bad boy look da nu e asa de separata capota ...am vrut ceva mai bland ;) nu stiu ...vad yo k deocamdata am bagat 20 mil in ea intr-o luna k am avut parte numai de neplaceri....
|
Quote:
|
Poate reuseste careva sa`mi spuna si mie niste preturi pt bara fatza...si spate!!!..Pt 2.5 ala albastru`...:)
|
Chily...Vezi vb cu DoDo poate organizam cv liniiutze..
|
gmb nebunule :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
vrei curse ? :-) stai sa vedem ... in curand o sa fie ... ALLLARRMMAAA GENERAALAAA !! 8)8) acu` pun la punct ultimele detalii :x |
Doamne .. superbe BMW`urile .. da va tineti bine mai nu`i rau jur .. m3`u e bestial la fel si 19 TAT
|
Quote:
|
..Orikm trebuie facute pe sapt viitoare!!!...Eu tr masina in service vineri...si duminica cred ca am sa vin home..Sa vedem ce se intampla :D
|
pana atunci da`mi un add : nsl_mh :D
|
Numai la liniute va sta capu ma'...mai bine ne gasim o barak sa ne fecem veacu si sa avem si noi un sediu...!!!punem mai multi bani si luam o garsoniera ceva si ne facem veacu p acolo si o sa fie marfa....o casa la tara k vine vara :)
|
Quote:
nu`i rea ideea ta grasule .... dar pana atunci ... sa`mi cumperi dreaqu pampersi :-))) sa prezint si baietilor de pe forum o mica povestioara .... o seara frumoasa ...un golf 4 1.9tdi .. o distanta de 20 km .... curbe / tunele/viaducte....vizibilitate 0 in depasiri ... mers frumos ... 1*0 km/h ... la un moment ... apare un :twisted: ML 63 AMG .. se incorda baiatu` .... 6300 cmc ... era racheta ... pe curbe..masina grea..inalta:D se ia golfu` dupa el:D ... avarii dupa ce`l depaseste..dispara amg`u :-)))) se tine..... golfu` ... 4 tiruri in coloana ... curba cu |>>>| ... :shock::shock::shock: golfu` racheta ... amg`u se da batut ... scor final ... 20 km .. 8 minute ... 1.9tdi castiga in fata a 6.3 amg :D |
si cand te gandesti.. era 2.5 tdi si golfu cantarea 800 kg si avea suspensii sport :D
|
:twisted::evil:Si mai rau knd te gandesti k eu eram la volan la teracota aia de golf 4 1,9 tdi 90 de magari k jignesc caii..cantand melodia We are the champions ;)
|
Quote:
si eu cand ma gandesc de cate ori o sa te impiedici la cate injuraturi iti luasi in fiecare curba cu vizibilitate 0 in care tu depaseai cu 150 km/h :-))))) |
:rolleyes2:oops::lol:
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol: ala din dreapta poate era bebe ... eu eram in spate :lol::lol::lol::lol: filmam cica ... |
Quote:
si oricum l-a batut pe teren necunoscut,nu cred k ala cu mercedesu stia traseul ;)) |
Quote:
|
Quote:
eu zic ca`l stia destul de bine ... la fel de bine zic ca acel ML 63 AMG cred ca este al cuiva din Dr.Tr.Severin ... se plimba prin oras ... si sincer...am o banuiala ca masina aia ar urma sa aibe numaru "cci":rolleyes2:rolleyes2 acu` ramane de astept ... oricum ... HVF`u ... are un tzacanit intre scaun si volan :)) spitalu` 9 i se zice mai nou :)) |
hyllus
NoSpeedLimit Romania Club Member wait wait wait :shock::shock::shock::shock::shock: No Speed Limit Dr.Tr.Severin ? rog baietzii de pe forum sa NU mai de`a request as "nsl member" daca nu au venit la cel putin o intalnire ! :-) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
330d - MH 99 TAT M3 - MH 19 TAT :lol::lol::lol: mai greseste omu` .. esti iertat :lol::lol::lol: |
a da vad ca sunt aman2 M dar m-am exprimat eu gresit :D oricum sunt superbe :)
|
Quote:
Quote:
:lol::lol::lol:cum sa fie amandoua M ? doar scrie frate acolo mare ca e 330d ... bodykit de M ... e altceva :-P mai greseste omu` ... :lol::lol:esti iertat si a 2a oara:lol::lol: |
Dodo ia vezi ce faci sa postezi si filmarile de la Craiova si ceva poze mai noi k sunt satul de astea vechi ...;):twisted::twisted::twisted::?:
|
dodo trezirea frate ... pune filmarile si pozele k ..nu mai are lumea rabdare:twisted::bat::bat::bahttps://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_bat.gif
:bat:t: |
Bravo baietii.. in sfarsit si in severin.. succes in continuare ;)
|
Quote:
Quote:
:shock::shock::???::chillpill:yikes: gata baietzi gata .. imediat vin si pozele/filmarile ... fara violentza :punch::help: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
da dodo asa e =) ce chior sunt :)) Doamne :-s
|
15 Attachment(s)
No Speed Limit Severin8)8)8) ... in drum spre GranTurismo Event Craiova ...:D
|
mda am vazut cateva din no speed limit cand mergem la buc duminica foarte frumos HAI-ul ursul si mai erau cateva golf 2 am vazut frumos iara tunat mai multe :) S4 parca am vazut unu albastru s4 adevarat .. nu cu sigla la misto:)
|
Vai ...da oare al cui o fi golfu ala misto..;) :D:D:D???
|
Quote:
nimic nu se compara cu No Speed Limit Romania :oops::oops::oops: Quote:
|
:sad:
nu era al tau ma nebunule :-P tu erai la Craiova nu la Bucuresti ...[/QUOTE] Ba al meu era ma Sanatosule deoarece ma refeream la pozele cu noi in drum spre Craiova.....:oops::oops::oops::oops::shock::shock: :!: |
Cum sa poti sa spui k ai facut un ML63AMG cu golf 1,9 tdi =))))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning