![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
cat ai dat pe plafoniera aia :D ? a iesit tare bine..asteptam poze cu masina colorata :D
|
Super-proiect....multa bafta
|
bogdanel ai primit pm cu ce te intereseaza
plafoniera a fost facutade un prieten al unui prieten;nu face pentru a-si vinde serviciile. am cumparat materialul separat. mersi eugen, trebuie sa fie cateva mk1 aratoase pentru august ;) |
si unde e intalnirea asta din august ca poate vin si eu cu dacia :)) oricum are inima de vw:))
|
de principiu pe Transfagarasan.Intra pe vwforum la mk1-2 si baga un ochi
|
frumoasa treaba, galerie de admisie ai pentru carburi sau vrei sa iti confectionezi una?
|
trebuie confectionata, asta e o mare problema pentru mine...
|
Quote:
sa iti mearga treaba ca pe roate !! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa intre radiatoarili de ulei...
|
in ce stagiu e masina , mai dute fai si tu cateva poza ca sunt foarte curios
|
dap, pune poze, pana acum ai fost cam zgarcit cu pozele.eee
|
si eu astept....
apropo..stie cineva un golf 1 cu nr de dincol...cat mai ieftin ??? |
acum e toata imbracata in chit, sta asa de ceva vreme sa termine chitul de lucrat, si poze chiar nu i-am facut.oricum mai am de vopsit motorul si anexele, evacuarea de facut si flansa la carburatoare.mai tre sa iau pompa de benzina, bara intre amortizoare, grila, faruri, sa vad cum combin bara fata...
|
Ai incercat la DBilas?(dbilas-dynamic.de incearca)
Ei au pentru Manta flansele pentru porcii cu stomac dublu, caci in viitor o sa pun si eu si eu niste 40/45-uri.... si un bat cu came mai incarcat, if u catch my drift.... Ii vine randul si la a mea:twisted: Sper sa gasesti la dbilas ce iti trebuie. |
1 Attachment(s)
mersi, am sa ma uit. nu prea ma atrage sa iau de pe net, ca dureaza mult si nu e siguranta 100%.
si in sfarsit datorita wrc-ului am si eu pompa de benzina pentru carburi :) |
Cat a fost, ca demult ma gandesc si eu la una...
|
350Ron, sarumana 89WRC
|
cu placere spor la treaba si sa auzim de bine
|
e retardata pompa :)) felicitari pt achizitie
|
2 Attachment(s)
Incepe sa prinda contur.cateva finisaje la chitul asta, chit pentru pori, sprit chit, fuller si valea la cabina
|
As dori sa achizitionez si eu un set de oglinzi.Imi poti da Id tau.ms
|
ma baieti, eu nu vand oglinzi, daca vreti sa va luati, luati de la o firma care vinde.eu am luat de la horquem oradea.
|
stopuri lateeee neaparat
|
Quote:
|
hai ma mai ai mult cu cotoarba, ca cotoarba mea mai are putin si iese pe strazi in varianta de stagiu 1 si din toamna ne apucam sa-l "turbam pe VaRul6"
|
pai nu stii ca vopsitorii sant cei mai seriosi cand e vorba de termene? map-ule, ti-ai luat pe VaR-u?
nu mai pot bre sa pun stopuri late, aia e, ramane old scool ;) |
nu am vopsito ca nu-mi mia place culoare care am cumparato si mai astept ceva ca sa ma joc si eu vara asta cu ea si dupa ai in toamna cand ma apuc si de varul6 turbat
|
3 Attachment(s)
Gata si cu spoitul motorului.Eu am incercat sa-i dau un aer de old school.Mi-e frica sa nu fi facut de fapt o tiganie.Cand o fi pe masina si toate anexele montate, prbabil am sa vad ce-o iesi.
PS: am fotografiat seria, pantru a avea dovada ca am plecat de la un motor de 90cp declarati de fabrica(aviz celor care spuneau ca are mai multi).Cand voi termina modificarile va face un dyno si o sa vedem la cati ajunge ;). |
dc nu ai incercat un 16v kr?
|
cand termin cred ca o sa fie mai performant ca un 16vKR.sant clienti destui care ma contrazic :)
|
nu te`am contrazis dar ma refeream ca de la un kr pleci de la 139cai, de la asta ai plecat de la 90
|
Lasa KR-u .
Asta arata bine.Si nu cred ca ai facut o tiganie. O intrebare: Ai dat cu ceva sprit chit inainte de a vopsi blocul motor?Daca da , atunci bine.Daca nu , atunci ai facut-o degeaba. LE: Vopsitorii asa sunt ... :D |
din cate stiu spritzchitu cedeaza de la caldura si vopseaua se da direct.....adica cel putin asa am facut si yo aici https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/54332-polo-mk1-1978-under-construction/page-6.html
|
am dat doar vopsea.la fel stiam si eu de spritzchit ca nu tine la caldura.eu acum sper sa nu sara vopseaua, ca mi-ar place sa se ''rumeneasca'' putin si sa aiba o tenta mai inchisa in unele locuri.
la kr, intr-adevar, pleci mai de sus.8v mi se pare mai solid, si mai usor de lucrat pe el .iti permite sa gresesti chiar daca pleci mai de jos. |
2 Attachment(s)
si volanta a rasuflat usurata :)
|
Quote:
sper sa mai am masina cand o termini tu sa ne dam |
Quote:
|
feghea, daca nu o sa fie mai bun, inseamna ca mai am de lucru.oricum 16v este cu 2 grupe peste mine.sper sa apucam sa ne dam si sa o termin mai repede.iti mai zic o data, pacat ca o dai pe a ta...
tekno, volanta am usurat-o la nea Mitica ;).nu dau bani deocamdata pe volante de fite,si nici nu am incredere sa-mi duc utilajul la firmele care fac tuning de la noi.macar stiu ca mi-o stric eu cu mana mea... |
Usurata usurata, dar echilibrata e? De puterea rezultata in urma modificarilor depinde si cat de "agresiva" e axa....plus ca trebuie sa se "pupe" si cu aprinderea......ca sa nu mai vorbim de reglajul carburatoarelor. Sunt cateva cazuri in care s-au dus motoare mai mici de 1,8 mult mai sus decat puterea stock a unui kr, si ma refer la 1,6.
Scorpio o sa imi para rau cand se termina proiectul...chiar ma amuza umorul cu care prezinti . bafta multa in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning