![]() |
Re: E46 - black
folie nu-ti pui ?
daca vrei iti fac legatura cu cineva, in jur de 200-250 ron folie LLUMAR, bineinteles fara omologare. |
Jantele arata foarte bine, si sunt tare curios cum or sa arate cele 10j, + masina coborata.
|
mixed... mersi, dar primu lucru dupa ce am luat masina a fost folia.. si e LLumar.... se poate vedea si in poze :)
Raz... si eu abia astept, crede-ma! :) |
Quote:
Si acum sa fiu ON topic: Caius ai reusit sa faci belea de masina dintr-un simplu BMW :D.. Bafta in continuare la indeplinirea viselor cu aceasta masina |
pai oricum eu in viata mea nu mi-as fi luat faruri aftermarket ! sunt cele mai proaste indiferent de firma! cel mai bine e sa ti le lasi stock si sa iti pui inele angel eyes
|
Quote:
Hai ca te-ai incurcat si tu un pic. |
1 Attachment(s)
oameni buni..
1. motivul pt. care am pus faruriile astea a fost lupa pt. ca vreau xenon si fara lupa se umple faru de lumina si nu imi place cum arata 2. faruriile ce au fost pe masina (stock) unu era nou si celalalt galben deja si nu arata bine.. NU am cumparat faruriile astea ca sa fac "tuning".. daca imi permiteam, puneam noi originale ca mi-ar fi placut mult mai mult.. dar pret/calitate farurile astea de la mine au un 10.. s-au potrivit la fix si mufe si tot, nu necesita nici o adaptare.. o poza cu spatele... |
Atata timp cat caius, este multumite de ele, nu inteleg de ce trebuie sa avem astfel de discutii... s-au potrivit, arata bine... what more could you want?
Si caius aici ai dreptate, in legatura cu farurile originale, 1200USD BUCATA! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am comandat semanele pe negru...
astea... |
auzi da la interior,interioru domne nimic nimic?:-)
|
dupa ce fac exterioru cum imi place.. :) sa nu ma apuc de toate odata si sa nu termin nimik :D
|
1 Attachment(s)
asa va arata...? ciudat...:rolleyes2
|
mie nu-mi place... :D parerea mea :)
|
2 Attachment(s)
nici mie nu`mi place ce ai facut acolo.. dar aia e poza de pe net... in realitate nu arata asa.. sunt smoked.. nu negre..
ca idee cum sunt ele reale.. |
:rolleyes2e mult mai bine...:-)
|
poti sa imi lasi si mie un pm cu cat te costa semnalizarile smoked..si de unde le procuri?
|
7 Attachment(s)
frozzen ... de pe ebay cu 25euro.. :D
am pus numerele mele.. am reusit sa pun suspensia sus... si am facut nasu negru... eu zic ca a iesit ceva frumos.. ceva poze... :D |
bijoux nu alta !
|
hehe .. parca e alta treaba aku cu suspensia ... arata mult mai bine :D
mai ii pui bara de m si e prea tare ... |
pfff:D masina e 'crima' :D suuuerba!!! Felicitari!
Apropo cred ca am gasit si eu locatia voastra unde v`a trageti poze la masini!:D poate facem o sedinta foto! cand e vreme buna! daca vrei...Respect! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
mersi de aprecierii... :)
mari-nsl ... o sa urmeze un m-pachet complet.. dar cred ca prin toamna :) pana atunci mai urmeaza sa schimb semnalele cand imi ajung, eleron mic de m pe portbagaj.. si un polish mareo :D nici o problema, ne facem o sedinta foto... locurii sunt multe apropo, am 2 seturi de nr. :) pe mine ma scoate-ti din poza |
Eu iti urez bafta si sa fi sanatos! si mai ales Drive SAFE ca ai vazut ce s-a intamplat cu Cosmin :(
|
frumosi adidasi...a da si..."colectia" de numere le fel...:-)
|
daca / cand vrei :D aparatul meu e dispus si la mai multe sedinte:D numa tu sa vrei....bafta cum de ai atatea nr? alea de pe golf si alea noi?:!::?:
|
Domnule ce pot sa zic, bijuterie masina... bijuterie... arata foarte grav cu suspensia noua...
|
mareo .. da :)
raz - ms la fel, lasa-mi un pm te rog cat te-a costat distractia din bord ca arata spectacol 8) |
Quote:
cat ai coborat-o? arata f bine |
cu jante pe spate de 10j v_a arata si mai bine...
|
squid - nu stiu exact.. dar maxim e 70 botu si 50 spatele.. si mai pot sa las la amandoua...
doryn .. da, astept sa ma sune baiatu din ungaria care aduce :) |
sa faci niste poze cu sistemul de prindere al buzei...sunt foarte curios...:-)
|
5 Attachment(s)
ok doryn ... ele se prind in 30 de suruburii cu o garnitura de cauciuc sa nu fie al pe al... dar o sa le fac poze..
ceva poze cu actuala si fosta... :) |
Caius se zvoneste prin oras ca ai masina mai joasa ca a mea :x:-P,ce suspensie folosisi mha??:-)
|
ceva sport de la DTS...reglabil...
botu' o sa fie mai jos de luni... :D |
deci i adevarat o ai mai joasa ca a mea God damm :x :-)
|
da.... daca imi iasa o chestie o sa fie si mai joasa :D
urmatoarea schimbare.. : badlook + scos stema fatza/spate 8) |
Salut! am vazut azi masina ta, cred ca ,unde lucrezi...superba:D jantele alea sunt crima..... dar grila de ce nu aveai? Succes!
|
ms!
legat de grila... experimente... :) |
masina intra la "facut" .. sper sa iasa ceva frumos
un badlook la capota + scos stema fatza/spate... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning