![]() |
get a room :)) :P
|
GET A BREAK...
PEACE :peace: |
get a .. uh ..ummm ... nevermind ...
eu unu sunt cu dansatul cum e antoneasca cu cantatul. :) |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
am nevoie de ajutor profesional. flaviaaaaaaa :D |
Re:
Quote:
|
:P terminati cu offtopicu plz
|
EvLSant0S sper sa nu te deranjez da lasa lumea sa discute de ce vrea ei,deviaza discutia in altele si ideia principala e sa ne simtim bine si sa radem :wink:
Daca nu aveam de gand sa las lumea sa discute .. stergeam tot offtopicul si lasam numai damblale .. am facut asta? nu .. nu am pus decat un post care sa .... ii mai aduca.. spre ontopic,Sant0s[/b] |
as vrea sa dau de o tipa care sa aiba un zambet asa de frumos,incat daca nu ma intalnesc cu ea vreo 3 zile sa mi se faca dor de zambet
|
barbatul ideal:inalt, ochi verzi, buze maaari,(sa-mi dea masina in fiecare zi sau daca nu sa-mi cumpere una.....)dragutz,glumetz, bun....(la sulfet), ....nu mai am alte pretentii .... that`s it :P ... aa si destept!:P:P:P
|
pe ultimul loc si destept dar hai... bine ca e masina a doua :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aleks,se pare ca esti barbatu' ideal :lol:
|
sunt just another guy, dak plac cuiva... lucrul asta ma flateaza, si trebuie sa multumesc pentru aprecieri flaviei
|
Re:
Quote:
|
Prima data.. fatza.. apoi fundul & picioarele. Daca aici e ok.. incerc sa vad ce are in cap. Daca si aici e ok, trec la treaba :twisted:
PS: needBrain, o sa incerc sa ii fac o poza noii mele achizitii.. sa vezi daca iti place zambetul ei ;) |
moaaa da cat ati scris .. de cand n-am mai intrat !!!so ..looks like i owe some answers ... so lets get started .To
-aleks ... atunci mi-am amintit k este si destept ... dar mai bine mai tarziu decat niciodata nu ? -needBrain: da imi da masina in fiecare seara.mi-a dat masina chair si in seara in care i-am facut \"model\" pe partea stanga dupa ce s-a intamplat lucrul cu pricina.....mi-a dat-o chair si a doua seara dupa ce i-am lovit-o (baietii ii spuneau k e inconstient :P) asha k pana vine si a mea .... i olny have to LEARN :D -flaviutza: te-ai simtit amenintata ? :P:P:P nici macar nu stiu cum arata aleks... eu ziceam d al meu (ia-l acs p aleks!:P) |
:lol: :lol: :lol:
Nu ma simt amenintata,nici nu cred ca acest sentiment am afistat,iti spuneam doar de aleks, pe care defapt nici nu-l cunosc decat din poze si de pe Messenger si care e un dragutz....atat. Ma rog.......in fine. Pana una alta ........da-i bice la volan! |
aaaahhhh .... :?
no cat fight ?! :( ar fi fost o premiera... that was close :) |
....daca u zici .....
Quote:
btw bice la volan nu prea practic ... ma agit mai mult cu picioru` p acceleratie ..... (hai k deja am intrat intr-un subiect inutil! ) PS:S FII IUBITA FLAVIUTZA!!!! :D :D |
Re:
Quote:
Era vorba ca sa,EVENTUAL,sa te bagi pe el,sa-l ai in vizor.....nu am stiut ca ai prieten.....in fine,bina ca ma lamurit faza. Te-am pupat...si te astept pe la Oradea ! :wink: |
daca mi-ai fi spus ink odat` s m bag p aleks si sa-l am in vizor deja ti l-ai fi facut dusman d moarte pe al meu
:P ciao merci ... am s m gandesc poate ne vedem .... (oradea-i cam departe:D) |
Re:
Quote:
dar o sa ma oftic? :lol: |
2 Attachment(s)
nu stiu man.. tu decizi daca te oftici sau nu :P
|
cam asa ceva
zambet cald,etc |
si tot ce trebuie unei fete nu need?
|
deci fizic,cam atat ma intereseaza
tin ca ea sa fie \"legata\" in sensul ca:nici prea inalta,nici prea scunda,nici cu sanii prea mari/mici pt inaltimea ei sa nu fie vreo grasa sau schiloada,etc deci fizic nu cred ca se poate numi ca am un ideal.mie sa-mi placa la mine conteaza mult caracterul fetei,sa nu fie proasta ca nu ma pot abtine si fac misto de ea(daca-i proasta) imi plac fetele mai hotarate,care sa stie ce vor de la viatza si mult mai important,cum sa obtina acel \"ceva\" in schimb nu suport nehotaratele(am o experientza ffff proasta cu o astfel de fata),fitoasele(alea pline de ele de zici ca-s femeile supreme si toti cei din jurul lor niste sclavi),materialistele(si nush cum draq se intampla ca numai de d-astea dau),si felete curvistine,sau alea bune rau de tot(ca astea au figuri......) sunt pretentios? |
atata timp cat respectiva nu sufera de ea si n-are fitze... e parfum
ca mai si \"cunoaste\" glume gen ... \" husaaaa husaaaaa....... \" sau \"i feel pretty ... oh so pretty ... \" and shit .. parfum .. o fata deschisa .. dar nu copil de 15 ani ... mi-e greatza ... |
Ma scuzi dar e typing error sau ai scris intentionat 16 la \"age\"...?
Ma rog...... :lol: :lol: |
Re:
Quote:
astept sa-mi spui ce-ai vrut sa spui , eu nu inteleg .. am scris 16 la age ptr ca atat am ... nu vad unde-i problema ... poate-mi spui tu .. ;) astept |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
i-or fi placand numai fetele mai mari ca el flaviuta, eu asa pateam , nu-mi placeau alea de o varsta cu mine ca nu gandeau
|
:chainsaw: :baby: Te pomeni mey ca tu gande-ai mai mult la varsta aia decat ftl ha ha ha si la bologie la scoala am invatat ca ftl sunt mai dezvoltate mintal cu 2 ani decat baietii :ciggy: ....lol lol :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ne-am inteles ? sa stii ca la ce ai invatat tu la biologie ... se adauga o chestie ( mai exista si exceptii ) foarte multe ... care cum zice si aleks , au fluturi in cap ... ;) |
WTF are you talking about ????!!!!!!
Pe cine am atacat?????!!!!!!!! Cred ca u have something whit me........ei bine uite care-i treaba atata timp cat nu atac pe nimeni,si stiu exact ce-i ala atac, sa stii ca-mi postez parerile pana nu mai pot...........ok? Asa ca nu o mai lua personal ca eu cu aleks vorbeam si nu mi-a zis nimik,cum ca s-ar fi suparat sau ceva,ok?!...so.... P.S. Crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu ma supara pls! |
fitze...fitze....fitze....
|
Re:
Quote:
nu ma cunosti , nu stii ce-mi poate pielea , nu stii nimic , asa ca nu rade tu cand spun ca nu mai am nevoie de ... bine ? btw , vezi ca ... al tau \"whit\" se scrie \"with\" ;) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning