![]() |
Re: E36 - 325i '94
pai de cand ai masina.....ai avut timp cacalau s-o inscrii. chestia cu taxa triplata e de ***, si facuta doar pt jegurile de la dacia-renault dar totusi... tu cat voiai sa stai pana s-o inmatriculezi ?
|
deci.. cum sa-ti zic mai pe ocolite, asa.. NU MA AJUTI CU NIK! stiu ca am avut timp, da' am avut si numere valabile, si plus, umbla vorba ca se va scoate de tot taxa, nu ca se va tripla!
|
Quote:
|
si asta este motiv sa zambesti ? ( Very Happy )
|
4 Attachment(s)
nu mi-a fugit mie, i-am dat-o unui prieten.. era putin umed pe jos, si el s-a chitit pe ea, 1-a blana, a 2-a blana.. si rezultatul a fost inevitabil. :-?? p.s. mi-am vopsit jantele! :D scuze p calitatea pozelor, da' snt facute cu tel.
L.E. Craciun Fericit tuturor, sa va aduca Mosu' o gramada de cai! :) |
deci de azi, garaj! gata cu numerele! :| pe 14 RAR-ul. sa vedem ce euro scoate pisi. si dupa aia.. Dumnezeu cu mila! sa vedem ce taxa o fi! [-o<
|
frumoasa felina ta :shock::shock::-P:lol:, si merita orice investitie un bavarez ca sunt masini adevarate :D:D:D:D, iti spun asta din proprie experientza :D:D
|
recarosare nu se poate face ?
|
banuiesc ca da, da' nu ajung tot la banii pe taxa? plus bataia de cap.. poate or face astia ceva cu taxa, astept sa vad ce se aude dupa 15.. pana atunci, "mersul pe jos face piciorul frumos!" :)) p.s. e bine ca e cald! 8-|
|
mistreku - bafta cu rar-ul mie mi-a scos 2.5 Euro 2 (ce e drept e ca aveam un morcov cam mare dar totul a iesit ok ) si cu taxa am auzit o stire acum cateva zile ca pe 15 se va scoate taxa (nu stiu daca integral sau va reveni la forma initiala) nu garantez ca asa se va face ..totusi trag sperante ca pe 16 sunt cu bani la ghiseu ! asta asa ca o mica incurajare ! bafta cu rar-ul
|
asta astept si eu cu a mea sa vad ce se nitampla cu taxa...oricum eu pot sa o inscriu in BG ma costa 500 Eur...intre timp am pus-o de vanzare ca vreau sa imi iau coupe si 6 in linie...20 sau 25...
|
eh, acu, 'om vedea.. sper sa ies si eu cu pisi euro 2, ca asta e stresu cel mai mare, si dupa aia.. Dumnezeu cu mila. macar daca s-ar reveni la varianta anterioara a taxei, si tot ar fi ok. no-x-cape: felicitari! sper sa repet si eu figura! :D
|
avand in vedere ca este fabricatie 94 ai fff mari sanse sa-ti iasa Euro 2 ( si a mea a iesit ) dar cum in romania totul e pe dos nu m-ar mira sa ai si surprize cu cei de la RAR (oricum bafta), un alt aspect urat ..nu vreau sa ma gandesc cat iti iese taxa la 2.5-ul tau din 94 la ora actuala ...vreo 2600 parca nu ? :( la banii astia aproape ca nu se merita sa o mai inmatriculezi si mai cheltui si banii cu rarul ..offf de s-ar scoate pe 15 ar fi o minune !
|
problema e ca nici '94 nu e macar, asa am crezut eu cand am luat-o si asa am apucat sa fac threadul. e 03.93 de fapt. dar dat fiind faptul ca e vanos, teoretic masina ar trebui sa fie euro 2. acum sa vedem ce o iesi. taxa era mica inainte, ~600e. acum daca s-a triplat, ar fi 1800e. nu am calculat. dar oricum, si 1800 tot mi se pare enorm. in fine, asteptam acum.. alta varianta deocamdata nu e. morcovul la locu' lui si.. D-zeu cu mila! :)
|
ai PM
|
ok, RAR-ul facut. respins pt geamuri oglinzi (sa le iau mortii-n p**a alora de le-au furat), frana de mana pe stanga, si a mai nasoala treaba, noxe! masina cica e Euro2, da' nu ies noxele. :| sugestii, careva?
|
euro ti-l da dupa codul de motor ! stai linistit masina este euro 2 ... dar nu iti da itp-ul pt noxe ... dute la un service care testeaza pt itp si fa-i un test de noxe ( este ~ 200 de mi ) si roagai sa se uite unde este problema ... din cate stiu eu s-ar putea sa nu iti functioneze corect sonda lambda . iar cu oglinzile .. pana rezolvi pb ai putea sa le imprumuti de la cineva sau la un centru de dezmembrari si sa le " inchiriezi " la fel ai putea sa procedezi si cu traseul ... catalizator sonda etc ... succes
|
la lambda ma gandesc si eu.. adica asa sper.. o sa ma duc la un service sa vad ce-mi zic milogii aia pe acolo, cam de unde cred ei ca ar fi prob. daca nu, incerc si cu un catalizator. daca nu, e groasa! inseamna ca e motorul! :| da' sper sa nu fie!
|
mah cu oglinzile o rezolvi usor...si mie mi le-au furat si le-am furat si eu la randul meu...
ce era sa fac....iti recomand si tie sa le iei si tu de la unu care doarme cu ti le-au luat si tie =)) |
Quote:
|
era in gluma postul da.. in fine...
|
o sa-mi iau altele, si o sa le personalizez. se incriptioneaza undeva, astfel chiar daca mi le fura iar, o sa am o sansa sa dau de ele. oricum, oglinzile snt ultima grija acum. tre` sa vad cum o dau cu noxele astea.
|
te doare capu cu statu Roman . . . . . mai au putin si incurajeaza vanzarile le Biciclete :))
|
taxa va reveni la cea veche sau va fi desfiintata si va fi inclusa in impozitul anual...parerea mea e sa-ti iei numere rosii .. poti 3 luni max ... salut si succes
|
nu mai am nr rosii.. s-au dus alea 3 luni. asta e. acu sa rezolv cu RAR. nush cum o scot la capat cu noxele insa. sper sa nu trebuiasca sa-mi cumpar catalizator. plus ca nici finala nu mai am stock. in fine, o sa incerc cu niste OMV100, eventual si un aditiv de benzina, sa fiu sigur ca snt arderile complete, si sa o incing bine inainte de a intra la RAR. daca tot nu ies, asta e.. ma risc la un catalizator, ce dreaq sa fac.
|
am fost la o statie itp pt un al doilea test de noxe. guess what? noxele impecabile, oamenii foarte amabili, mi-au explicat care e treaba acolo.. sau macar au incercat, ma rog, ca nu am priceput eu f exact, insa ideea e ca, dupa parerea lor, masina scoate gaze de euro 3. 0.00 in relanti (max 0.50), lambda in grafic 1.010 (max 1.030), in ture, la fel, iesi bine.. deci de ce plm mi-au tras aia sut la RAR? sa fie benzina? ca acu aveam omv100, la RAR am avut rompretrol 95? sau poate sa influenteze o masina testul urmator? inaintea mea a fost o frontera pe testeru ala de gaze care a imputit toata hala de la RAR. aveti vreo idee?
|
mai repde cred ca a fost de la benzina...sau nu a fost incalzita masina...mie inainte sa ma bage la test, m-au trimis ei sa o incing, ca eu nu stiam. mi-au zis sa o fugaresc 15 minute ca sa treaca la noxe . si eu avut dreptate.
|
pai asta o stiam si eu, oricum.. si nici au cum sa ti=o puna pe tester daca nu e incins, ca le arata temperatura acolo.. si nu le da testu. tind sa cred ca pur si simplu nu au vrut ei sa ma treaca atunci. ca m-am si tiganit un pic cu ei pana m-au bagat, ca aveam programare la 8 si m-au bagat abia la 12 si ceva.
|
a platit cineva taxa pt o masina adusa inainte de 15 dec pana acum? nu de alta, dar la craiova, m-am lovit de urmatoarea treaba: nu ai adus-o personal masina, nu intri la taxa veche. chiar daca a intrat in tara inainte de 15 dec. deci, a reusit cineva sa isi plateasca taxa cea veche?
|
foarte tare masina hai sa punem fetele sa faca cunostiinta :>
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...52#post2091652 |
las-o dreaq de foarte tare, mie de aia imi arde acu? ca daca nu pot sa o inscriu, o sa fie un foarte tare ornament de garaj sau un izvor de dosare penale!
|
Quote:
|
Quote:
|
pai daca o dau asa neinscrisa si cu taxa asta stupida, cred ca o sa-mi iau in cel mai bun caz un matiz mai bun sau un cielo mai tras pe el! :)) iar de dat masina si sa mai pun dif pana la o masina mai de doamne-ajuta, nu incape discutie. daca as avea banii acum, as plati dreaq taxa dubla si as inscrie-o. oricum, deocamdata nici nu ma gandesc sa o vand, nici inscrisa nici neinscrisa.
|
Quote:
|
nu e mah.. pe taxa de asta vara, am 625e. pe asta noua 1250e. se calculeaza si in functie de an, si a mea e mai veche, '93. peste 15 ani adica.
|
Quote:
|
mah, nu zic ca e ceva iesit din comun.. zic ca nu am eu inca 600e sa-mi platesc taxa dubla. daca aveam, ii dadeam. d'aia ma agit aici. mai ales ca ne-au mintit ca platim taxa veche, cei care ne-am luat masinile inainte de 15.
|
Quote:
|
singura cursa pe care am apucat-o. craiova, bucovat, 2009.
https://www.youtube.com/watch?v=zRe9R2wcz_I |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning