Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Masinile noastre, modificari, poze, detalii (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/7297-masinile-noastre-modificari-poze-detalii.html)

alfa33 16-11-05 08:32

alfa 33 vine printre voi

salutare

ma uit pe forumul asta de ceva vreme insa nu mi-am facut un cont decat acum.

V-am vazut discutiile si masinile si vreau sa bag mega aprecierile mele pentru VW corrado si lancia beta. Sper sa nu supar restul membrilor :P

In curand imi termin si eu masina si sper sa am cu ce sa ma laud. Deovamdata doar ma fac prezent iar pozele vor aparea prin decembrie.

Flow 16-11-05 08:58

Re: alfa 33 vine printre voi

Quote:

Originally Posted by \"alfa33\"
V-am vazut discutiile si masinile si vreau sa bag mega aprecierile mele pentru VW corrado si lancia beta. Sper sa nu supar restul membrilor :P

In curand imi termin si eu masina si sper sa am cu ce sa ma laud. Deovamdata doar ma fac prezent iar pozele vor aparea prin decembrie.

Multumim pt apreciere
Sa sti totushi ca multi dintre membrii brasoveni nu au postate mashinile aici care cu siguranta o sa ti placa

spor la treaba cu alfa

alfa33 16-11-05 09:02

sunt multe masini tari in brasov. Le-am mentionat pe ale voastre oarecum subiectiv. Acum ce fac la alfa este o combinatie intre ce a facut corrado si ce ai facut tu la lancia. Asta inseamna modificari exterioare, vopsea, tapiserie, schimbare completa a mecanicii.... :P . Cu alte cuvinte am reconstruit o alfa 33

Flow 16-11-05 09:06

Re:

Quote:

Acum ce fac la alfa este o combinatie intre ce a facut corrado si ce ai facut tu la lancia. Asta inseamna modificari exterioare, vopsea, tapiserie, schimbare completa a mecanicii.... :P . Cu alte cuvinte am reconstruit o alfa 33

eu am refacut absolut tot
tinichigerie, vopsit , tapitzare motor etc
asa ca fapt divers www.FLOW-Tuning.go.ro

alfa33 16-11-05 09:09

Vazut

am vazut deja toate pozele cu lancia ta :P Ai facut treaba buna. Cam asa este si povestea alfei mele

Flow 16-11-05 09:12

Re: Vazut

Quote:

am vazut deja toate pozele cu lancia ta :P Ai facut treaba buna. Cam asa este si povestea alfei mele

multumesc inca o data shi spor la treaba ca o sa ai nevoie ,sa pui o masina mai veche pe picioare nu e deloc usor dar la urma daca o faci cum trebuie o sa vina shi satisfactiile fi sigur :wink:

alfa33 16-11-05 09:21

Alfa 33

4 Attachment(s)
Am gasit pe aici o poza cu alfa mea inainte de operatie... nimic deosebit de vazut. Mai am acasa poze cu ea in constructie si pun diseara.

model de baza alfa 33
motor 1500 boxer
105 CP
2 carburatoare dublu corp weber
roti 15/205/50

alfa 33 cu modificari va avea urmatoarele din decembrie
motor boxer 1700
2x weber 40
150 CP
evacuare completa inox borla
2X filtre sport K&N
jenti OZ racing WRC sau GT 16\" (ramane sa ma hotarasc saptamana asta)
gume maragoni zeta linea 16/40/215
amortizoare monroe sensatrac pe gaz
arcuri sport
scaune recaro de pe alfa 155Q4
discuri si etriere brembo
bare de stabilizare
buson benzina inox Sparco
vopsea MIPA germania alfa rosso

corrado-vr6 16-11-05 12:25

Spor la treaba in continuare si bine ai venit printre noi! :wink:

PS: multumesc pentru aprecieri, dar sa shtii ca nu e nici pe departe gata...

AdyBoy 25-11-05 21:19

3 Attachment(s)
Poze cu masina mea

Yackone 31-01-06 18:19

1 Attachment(s)
noua mea toba :D :D :D :wink:

corrado-vr6 31-01-06 19:00

Ha ha Bravo Yakone :lol: :lol:

Catalyn 31-01-06 20:31

Yakoneeee fain tata mai pune si la stropitori ca sa faci setul complet 8)

Yackone 31-01-06 21:40

mai tre sa-i pun stropitori, becuri albastre in faruri si in oglinzi, si neioane de casa sub ea.... :D :D :D :wink:

Dominic 31-01-06 22:49

Super tare Yackone!!!!!!!

corrado-vr6 31-01-06 23:25

Flame Trower? Asa din curiozitate :?: :roll: :lol:

alfa33 01-02-06 15:26

1 Attachment(s)
va arat prima poza oficiala cu alfa mea dupa ce a iesit de la vopsit. in cateva saptamani per sa pot iesi cu ea pe starzile patriei.

Yackone 01-02-06 15:38

corrado_vr6 nu este flame-trower(as fi vrut eu) este un oranament cu led-uri care da efectul asta. nu este d'ala din piata cu 600 de mii. am dat 2,5 mil. pe el si eu zic ca face toti banii. mai are si un sunet misto de \" turbo\" cand schimb pe la 4500-5500 rpm. pacat ca numa noaptea se vede asa dar in rest sunt super multumit de el.puteti sa ziceti ca este kitch ca pe mine nu ma intreseaza. :D :D :D :wink:

p.s.: super tare paint-job-ul pe alfa!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Flow 01-02-06 16:22

Re:

Quote:

va arat prima poza oficiala cu alfa mea dupa ce a iesit de la vopsit. in cateva saptamani per sa pot iesi cu ea pe starzile patriei.

o sa iasa frumoasa rau dupa ce montezi tot pe ea
dar unde sunt aerografele de care ziceai ? :?:

corrado-vr6 01-02-06 18:41

Frumoasa Razvane sa-ti traiasca si Welcome Back Flow :lol: :lol:

Dominic 01-02-06 20:11

1 Attachment(s)
Salutare!
O singura poza cu fabia mea!Care inca nu a pupat nici un element de tuning,dar sper sa ma apuc de ea cat de curand!!!

Flow 02-02-06 08:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dominic\"
Salutare Flow!

Salutare si sper ca la urmatoarea intalnire ne onorezi si tu cu prezentza
apropo ce motor ai pe fabie sa gasim ceva din timp :twisted: ?

Dominic 03-02-06 14:05

Pe fabie am un motor micut rau!!!!!Motor de 1200!!! :oops: :oops: :oops: Dar asta e!Doar pt asta au fost bani!
Cu cea mai mare placere as veni(de exemplu am duminica un examen,iar daca se tine intalnirea nu stiu daca pot ajunge!),Dar dupa sesiune o sa fiu prezent tot timpul!!

LiviuTZ 11-02-06 23:38

1 Attachment(s)
Mi-am luat si eu un Opel Calibra...deocamdata nu am carnet dar luna asta il iau....si poate dupa ce ma obisnuiesc putin cu masina vin si eu in brasov sa facem ceva pe acolo :wink:

corrado-vr6 12-02-06 01:18

Salut! 8) MAi da si tu ceva detalii despre masina - motorizare, detalii (ce nu e secret bine-nteles) sa vedem si cu cine te dai :wink:

LiviuTZ 12-02-06 10:47

Pai ce sa zic...are 150 de cai,nu cred ca are nimic modificat la motor :( stiu ca a fost schimbat.Are tractiunea pe fata si merge destul de bine dupa parerea mea :)

LiviuTZ 12-02-06 10:58

A ta corrado ce putere are???

corrado-vr6 13-02-06 02:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LiviuTZ\"
A ta corrado ce putere are???

Stock are 190cp, pana luati voi carnetul vreo 220 cred, poate peste :lol:

Tataee_^ 13-02-06 12:25

Horatiu. Eu am un Espero..... :oops:

Horatiu 13-02-06 14:16

ce motor ai pe el?

Tataee_^ 13-02-06 14:24

De 1600. are 90 de cai.

mesteru surubel 13-02-06 21:56

[/img]https://img103.imageshack.us/img103/821/211120050029hu.jpg

asta e traoca mea

imbunatatiri aduse :
1-axa cu came schimbata cu una sport (320 cu 350 grade ridicare la 6.2 si defazaj pe came)
2-volanta usurata
3-set motor de 1.6(initial a avut de 1.4)
4-vilbrochen usurat
5-biele usurate
6-luat 2mm din inaltimea chiulasei
7-carburatoare dublu corp de pe reno 12 gordinii
8-filtru de aer sport
9-gutie de viteze de golf 2 gti
10-discuri de frana spate

imbunatatiri pe viitor

turbina elicoidala , upgrade frane , si schimbarea lookului exterior

mesteru surubel 13-02-06 21:58

https://img103.imageshack.us/img103/8...20050029hu.jpg

LiviuTZ 13-02-06 22:19

mesteru surubel....este vorba de dacia aia 1310????

corrado-vr6 14-02-06 03:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mesteru surubel\"

Ai putea sa pui si tu mai multe poze sa vedem si noi ce e sub capota aia, eventual si cu exteriorul daca ai mai facut ceva la el... :wink:

Flow 14-02-06 09:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mesteru surubel\"
[/img]https://img103.imageshack.us/img103/821/211120050029hu.jpg

asta e traoca mea

imbunatatiri aduse :
1-axa cu came schimbata cu una sport (320 cu 350 grade ridicare la 6.2 si defazaj pe came)
2-volanta usurata
3-set motor de 1.6(initial a avut de 1.4)
4-vilbrochen usurat
5-biele usurate
6-luat 2mm din inaltimea chiulasei
7-carburatoare dublu corp de pe reno 12 gordinii
8-filtru de aer sport
9-gutie de viteze de golf 2 gti
10-discuri de frana spate

imbunatatiri pe viitor

turbina elicoidala , upgrade frane , si schimbarea lookului exterior

nu vreau sa par rautacios dar pare putin desprins din filmele de fictiune ceia ce ai scris tu pe aici
niste poze mai concrete poti pune?
cu discurile spate, motor etc ?
multzumesc anticipat :wink:

mesteru surubel 14-02-06 13:40

sigur ca mai atasez poze cand e gata si exterioru deoarece masina e dezbracata si pregatita pentru vopsit. oricum se va vedea in cam o saptamana pe strazile din brasov

tuner 17-02-06 01:02

intrebare astept raspunsuri si pareri

Daca fac 2 usi spate de dacie de rezerva pt dacia mea dar usurate la maxim adica fara macara fara geam cu plexi glas in loc de geam si ce se mai poate scoate acolo ce parere aveti mai scot ceva kg din masina adica ma ajuta la liniute sau nu meita efortul ???

cu febra asta a liniutelor parca ma bate si pe mine gandul sa incerc :)

Flow 17-02-06 09:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tuner\"

Daca fac 2 usi spate de dacie de rezerva pt dacia mea dar usurate la maxim adica fara macara fara geam cu plexi glas in loc de geam si ce se mai poate scoate acolo ce parere aveti mai scot ceva kg din masina adica ma ajuta la liniute sau nu meita efortul ???

prea putin sti bine poate chiar insesizabil
cu un ghiocel nu se face primavara :wink:

BMW-M-Power 17-02-06 10:35

Re:

Quote:

da daca ii pui caroseria din carton:D sau una de trabant

Luky 17-02-06 17:55

Re:

Quote:

Poate cistigi la greutate in jur de 3 Kg per total,nu cred ca mai mult.
daca vrei sa o usurezi ,atunci ,inainte de liniutza trebuie sa mergi cu benzina la minim(cit sa-ti ajunga pt 2-3 liniute),banchete spate,scaun dreapta,scule,roata de rezerva,apa din spalator parbriz,o baterie mai usoara,etc.
Dar deja la chestiile astea insemna ca ajungi sa te bati la secunda cu ceilalti.Chestiile astea se practica doar la rally si VTM,unde masinile se usureaza pe cit se poate de mult.La tine nu cred ca este cazul...

Bafta

All times are GMT +2. The time now is 09:33.

- Copyright 2026 4Tuning