![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Exact si stalpii negri ... :) doar asa se vede frumos :)
Eu zic sa investesti in niste arcuri , cauciucuri , jante frumoase , xenoane, o remapare . Am un logan aici la bloc cu un kit exterior dragut , cred ca este din targ cumparat si vopsit in culoarea masinii . Am condus si eu logan , nu imi place deloc cum sta pe curbe din cauza inaltimii exagerate , chiar periculos , lasa restilizarea masinii si da-i performante ca are nevoie :) PS : cat face un 1.6 0-100 ? un 1.6 si-o ia la acceleratia de la vre-o motorizare logan diesel ? |
Este cineva pe aici priceput la photoshop sa ia spre exemplu masina lui spark si sa-i ataseze un autocolant negru mat ? Cred ca m-ar interesa sa achizitionez asa ceva!
|
1 Attachment(s)
uite am incercat eu ceva aseara....da nu prea a iesit cum am dorit eu...dar totusi uite poza!daca vrei sa iti incerc direct p masina ta da-mi add p mess si te rezolv;)
andreymafiotu e id-ul |
Imi place cum arata:D:D:D:D:D:D
|
negru ala trebuia facut un pic mai inchis si cu tenta de luciu ..oricum ar arata bine :D
|
Hm.......ceau Spark88!!! Pana acuma doar am mirat ce ai si ce faci...da cred ca ma bag in batalia cuvintelor!!! Cred ca ar trebui sa lasi plafonul in pace...numa daca nu o vopsesti ceva ma lucios!!!! Da oricum asa arata ok!!!
Iar cu muzica...!! Sa-ti fie rusine.....am pus videoul tau pe telefon...cu subwooferu...cand tremura tabla la logan....si le-am aratat la colegi...de atuncea nu le mai intereseaza ce fac io...ma-ntreaba ce a mai bagat Arnold in masina?;) Deci rusine sa-ti fie...ai o muzica calume...!! Astept pm. de la cei care nu sunt de o parere cu mine!!(si poate facem un scandal)---glumesc!! BRAVO...si BAFTA in continuare!!!! (Stiu ca vei ramane mereu cu buburuza verde in amintire) |
3 Attachment(s)
Mersi mult domnu:D(n-as fi crezut vreodata ca si loganasul o sa fie admirat:lol:)
Si eu sunt foarte multumit de sistemul audio8) Ce va urma o sa fie jenti......:D Pe saptamana viitoare sper ca le am.......................Pun si o poze cu ele sa vedeti ce minunatii imi iau |
tiam vazut azi bestia:lol: in oras. frumoasa;)
|
hai sa te vedem cu noile jante:D ca sunt tare frumoase:D bafta
|
@quick_silver: mersi mult! unde m-ai vazut???
@mareo: crede-ma si eu le astept cu nerabdare :D |
Frumoase jantele , si cu arcurile ar fi o combinatie......:):):)
|
Cred ca vor arata....brutal!!!! Imi place foarte mult.....le cumperi noi sau folositi?? Oricum o sa mearga cu masina....Asteptam sa le ai!!! Salut!!!
|
sunt folosite de alt logan:D din arad, asa cred cel putin,scuze ca am zis in locul tau;)
|
Nu-i stres da intr-adevar sunt de pe alt logan:D
Deja asa de mult le astept si cum ai zis Logan91 chiar ar fi super combinatia cu niste arcuri......o sa le am si pe alea:lol::lol::lol::D |
in zona pietei :> apropo.. bafta cu noi "adidasi" de pe masina :>
|
iar sta bine o finala.. pt sunet.. asa mai agresiva un pic.. scz daca ma bag in seama:(
|
2 Attachment(s)
Niste simulari din partea lui Ady9005
Eu zic ca ar arata bestiel:D:D:D:D |
Super misto masinuta....sistememul audio e bestial...
iar de jenti numai vorbesc... knd o sa le pui pe masina neaparat niste pozeee in rest...sa o stapanesti sanatos |
sPARK.....zimi si mie...nu-mi dau seama ce nu-i adevarat pe poze....pozele sunt facute super faine!!! Deci jantele.....stopurile? finalul la toba...angel eyes...si plasa de la radiator??? Cred atata...aaa si suspensia asai??
|
Faruri parca nu aveai ?! sunt facute pe calc??
|
1 Attachment(s)
aveam si eu ceva mai vechi facut...nu prea a iesit cum miar placea....stiii tu: paint! o sa incerc mai multe:D
|
Nu am angel eyes, si nici grila nu e asa..............:D
E expert Ady90058) |
o sa iasa super frumos dak faci toate modificarile alea.
|
1 Attachment(s)
Astazi m-am plictisit asa ca am filmat un pic cand mergea muzica in masina:tetter::peace::chuckel:
|
Nouatate
10 Attachment(s)
Astazi am montat jantele............hm sincer imi plac la nebunie ,dar ar merge niste arcuri sport:D
Deocamdata atat din buget, mai vedem |
Sunt superbe jantele:D si cu arcuri sport o sa arate nemaipomenit!felicitari !
|
Felicitari nenea ptr achizitie ! sunt speciale ;)
|
criminalule:D arata f bine
|
Sper ca esti multumit de jante si iti doresc sa nu ai parte de incidente neplacute cu ele.Arata bine pe masina dar ti`am zis o sa ajunga la 100% cand o sa ai si niste arcuri sport !
Sper ca esti multumit! Sa le folosesti cu placere ! |
foarte tare!!!!felicitari!!dar uite,toata lumea vede ca masinuta ta plange in hohote sa stea "mai pe burta"...nu ii faci nimic sa o opresti din plans??:D:D:P:P
|
M-ati convins
Cumpar arcuri sport................daca cineva are de vanzare sa-mi de-a un pm:D
|
Arata bine... Dar cred ca arata si mai bine cu ceva jenti mai mari... :) Arcurile sport, o sa-i schimbe foarte mult design-ul.
|
spary2 .... pe la tuningshouri o sa vi ?
11 mai baia mare 17-18 mai cluj 25 mai satu mare sau daca da ... te bagi la ceva? :) |
o sa ma duc ,dar saptamana asta as vrea sa rezolv cu arcurile sport....stii pe cineva care monteaza in satu mare???????????:rolleyes2
|
mai lasat fara cuvinte....
cad super misto pe masina daca ii iei si arcuri.... bafta in continuare;) |
Si sa stric eu surpriza , maine sar putea sa ii vina arcurile:).....:D
Daca va intreaba ceva , ii ziceti ca nu de la mine stiti.....:rolleyes2 |
Numai pe vineri:-P
|
asteptam poze knd o sa vina si arcurile;);)
|
2 Attachment(s)
Uite niste poze cu ele , ca sa sti ce o sa primesti=))))
|
Noutate
Noutate ..maine imi vin arcurile sport marca Weitec:D
Luni se monteaza la un service ...............abia astept:D:D:D:D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning