![]() |
Re: Ghetto Tuning
1 Attachment(s)
ceva in genul...numai ca la cielo partea de sus va veni mai aplecata...daca intelegi ce vreau sa zic.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare ma intereseaza cat costa o prelungire pt logan in genul cum sunt astea din poza...manopera +vopsit...si o alta intrebare ar fi dak prelungesc capota sunt probleme cu deschiderea ei mai trebuie ceva modificari la prindere sau merge asa cum e
|
2 Attachment(s)
gmv97, ti-am raspuns
...si un experiment cu pleoape de leon... |
nice jobbbbbbb
|
agent smith: ce stratimat folositi ? de 2-300 ? ...
ps: ce recomanzi pt matrita la un spoiler, de 200 sau 300 ? ms anticipat |
va rog folositi pm pentru intrebari offtopic.
|
4 Attachment(s)
inca un golf 4 a suferit modificari si corecturi cu flexu '
|
Quote:
Combina-l pe Seby sa-i scoti si bandourile si un bad boy pe fatza asa finutz:> |
sal pt un peugeot 307 facelift faci bad look...?
si o prelungire mica pt bara spate gen branhii ? un pret daca se poate ? (as vrea cu tot cu vopsea) |
nu merge prelungire de capota la 307 din cauza pozitiei/formei farului. pleoape daca vrei... 40 euro
NU ma ocup de vopsitorie! |
1 Attachment(s)
salut o priza aer pt un fiat coupe ...? vezi poza atasata
|
da, cred ca se poate. da-mi un telefon si vedem
|
6 Attachment(s)
leon, kit cadamuro design custom
|
se vede k iti place ce faci si de asta poate toate lucrarile ies bine ... cred k o sa iti fac o vizita .... tare a iesit golful cu bad la haion bara e super ...bafta ghetto ;)
_________________ |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu am facut decat aripile spate la cielo.
...a aparut si sigla ghetto |
Quote:
|
credeam ca ai reusit sa iti faci sa mearga sa primesti pm... lasa si mie id de mess , un nr de tel , cosmote de preferat k vodafone-ul e inchis si nu-s aksa...
|
3 Attachment(s)
salut...cam cat m-ar costa o prelungire de capota pentru vectra A? iti atasez 2modele si poza cu a mea(cea alba). Spune-mi care din cele doua poti face...si preturi te rog.Multumesc
|
alex0406, capota pentru vectra A costa 50 euro din fibra sau 90 euro din tabla. timp de lucru o zi.
NOX vezi si tu ca sunt afisate pe prima pagina toate datele nu mai posta aiurea pe topic. id: [email protected] telefon: 0722.767.964 |
2 Attachment(s)
...espero cu facelift
|
3 Attachment(s)
cum trebuie sa arate o vectra...
|
sunt foarte multumit de cum a iesit....u are the best!!!
|
Super lucrari bv...talent ce mai..rar oameni la noi ca tine, care sa puncteze pe detalii.
Multa bafta. |
6 Attachment(s)
mersi eugene, mult spor si tie cu tuningu sub capota.
o reteta clasica: se ia una bucata leon stock si se adauga un kit exterior de la rdx design. ghetto style |
3 Attachment(s)
o serie de poze cu leonul Fr la care s-a lucrat mult timp ... e gata vopsit ... Ghetto Tuning...
Leon Fr Ghetto Tuning Style |
teo nu putea sa fie altfel decat ROZ =))
Smith , felicitari pt pleoapele custom :D |
1 Attachment(s)
nu e masina lui teo
app alta lucrare marca Ghetto tuning.....finisata si vopsita |
foarte periculoasa :D bv
|
Salut, cu fibra de carbon lucrezi ? ... o buza sub spoiler pt un Porsche 911 dar din carbon nu fibra de sticla?
|
raul nu lucrez cu fibra de carbon.
tocmai ma pregateam sa pun poze cu leonu lu paul vopsit... vad ca ati pus voi :) goppo, ce zici, ti-am dat vopsitor bun? |
cu dastea umbla sobolanu' in loc sa-mi faca mie masina ...
Oricum, da, e vopsitor foarte bun, la fel ca si fibrarul care a tras capota peste faruri ! |
e bun, lucreaza bine si ieftin.....dar se enerveaza repede:P
|
cam cat costa ce iai facut la leonu ala stock:D da si mie raspunsu p pm..........si inca ceva ca nam citit tot threadu, esti din buc, dak da lasami si mie un nr de tel sau un contact ceva...sal
|
1 Attachment(s)
este din bucuresti si are numarul de contact pe o pagina in urma.......multumesc pt intelegere.
Mihai pt un megan sa-i faci capota exact cum e in poza......un pret ms! |
dupa cum vezi, nu e vorba de capota... e bara fata acolo. cred ca se poate face, spune-i sa vina cu masina intr-o zi s-o studiem.
|
2 Attachment(s)
Salut.Am urmarit lucrarile tale.Esti k un....magician.Nemaipomenit ce poate sa iasa din mana ta.se vede k esti talentat.Acum am si eu o intrebare la tn.Cat ma ajunge si pe mn sa fac o capota k cele din imagini
|
8 Attachment(s)
ieri o capota de golf 4, azi pleoape 206.
si printre altele ceva pe partea de sonorizare la golf 2 canim danut ai pm. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning