![]() |
Re: Lucrarile mele - Cipriany
esti artist!
dar tu castigi ceva din conceptele pe care la faci, sau le ai doar pt portofoliul tau? |
Quote:
|
toate sunt fabuloase, mai ales conceptele! incearca sa trimiti poze la porsche ca sigur o sa fie luat in seama conceptul ala al tau 906!
pacat ca nu castigi din ele, ai merita o avere! |
Quote:
|
si eu ma chinui sa invat invat cat mai multe despre max, sper sa imi ajute la ceva, o fac pt ca imi place dar sper sa nu ramana doar un hobby!
|
o intrebare cum le creezi de unde incepi cu ele ? ai deundeva forma initiala a masinii? sau din ce stadiu le preiei??
|
Quote:
|
foarte tare...bafta in continuare;):X...totul merita vazut si admirat:)
|
moamaa ce buine arata lucrarile tale
|
salut! foarte frumoase lucrarile ce le faci!;)bafta in continuare!:) dar am si eu o intrebare si o rugaminte?:D dak te-as ruga frumos,cand ai timp,nu ai face si pentru daciuca mea un vt? uite aici am poze cu ea: https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=328
nu stiu dece,dar as vrea so vad neagra cu dungi gordini!mersi anticipat!:) lasa um pm,dak ai reusit cv!mersi! |
cipriany te'ai suparat pe noi?? nu ne mai arati nimic
hummerul arata bestial..deci e primul concept la care chiar am stat sa vad fiecare detaliu... super nu il prezinti ai aici? ca as mai avea niste intrebari despre pozele de fundal :D inca o data .. super concept :) |
amice ai o tehnica d reprezentare d nota 10, dar ai grija sa nu cazi in kitsch, cel putin conceptele alea audi sunt oribile
|
Nu-i suparat, revine, a promis :rolleyes2
|
lucrari excelente, cand le vezi ramai fara cuvinte...
Quote:
bafta in continuare |
Tu n-ai ce cauta pe forum , ar trebui sa fii angajat de urgenta undeva sa desenezi modele de masini reale !
|
Nu o sa le faci sa mearga in jocuri?Asa as vrea sa le testez :D:D
|
super tare lucrarile.dar daca se poate fa si ceva cu 1310.ceva stil brabus ca la mercedes dar adaptat pe 1310 poate iese ceva sau daca nu,ceva ok cu care poti merge pe strada fara ca cineva sa zica "cocalarul cu tiuning la dacie.hahaha".ceva modern dar frumos.mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning