Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Stickere si odorizante pt toata lumea (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/71461-stickere-odorizante-pt-lumea.html)

eMH 05-04-08 00:03

Re: Stickere si odorizante pt toata lumea

pai nu is decat ~80 de post-uri,deci ii ia putin =))

tuner_cata_05 05-04-08 00:27

Quote:

Originally Posted by DJ_Primaru (Post 1466599)
Ar fi o idee sa le aduceti la cj...daca tot e 4tuningdays...pe langa intalnirea de care se vorbeste...sa ajunga si prin partile noastre...

Da...ar fi o idee foarte buna...si ar fi frumos daca ar aduce si tricouri...;)

Io4rap 05-04-08 10:50

Quote:

Originally Posted by tuner_cata_05 (Post 1466645)
Da...ar fi o idee foarte buna...si ar fi frumos daca ar aduce si tricouri...;)

tricouri poti sa`ti faci singur nu`ti trebuie decat o poza cu stickeru 4tuning :P

Vyk 05-04-08 23:14

Daca tot am ajuns la capitolul ce sa mai puna Mosu' in sac, eu propun numere vechi ale revistei. Gen primele 4-5. Sa-si mai intregeasca lumea colectia (mie imi trebuie numarul 1).

OpReA 06-04-08 08:30

fara suparare ... stii cat costa nr 1?=))

Vyk 06-04-08 22:12

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 1468359)
fara suparare ... stii cat costa nr 1?=))

Fara supartare, sa luam in considerare variabilele:

*acum numarul curent este 10, cam 2 ani de la primul numar
*costul de depozitare
*cine mai cumpara numarul 1?
*distribuirea de numere vechi face parte din marketing...promovare, alea.

eMH 06-04-08 22:15

mie imi lipsesc numerele 1 si 3...1 pur si simplu nu l-am luat,pt ca nu stiam de revista,si 3 l-am pierdut :(

cmdbass 07-04-08 03:15

vreau si eu sticker(e) ...cum fac ? :)

OpReA 07-04-08 08:59

uite ca inca mai sunt doritori care vor sa isi completeze colectia cu nr 1 chiar...la 4tuningdays a fost si nr 1....dar a fost in pavilionul 32...si pretul pt 1 revista era de 100 ron
cmdbass: ai putina rabdare sa ne zica cineva din conducere ceva..ca asa din auzite ...:D

CT-07-APV 07-04-08 11:56

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 1470387)
uite ca inca mai sunt doritori care vor sa isi completeze colectia cu nr 1 chiar...la 4tuningdays a fost si nr 1....dar a fost in pavilionul 32...si pretul pt 1 revista era de 100 ron
cmdbass: ai putina rabdare sa ne zica cineva din conducere ceva..ca asa din auzite ...:D

poate 10 ron in nici un caz 100 (un milion de lei vechi) Preturile trebuiau sa fie de 5 ron (50.000) ce mai stiti de gratian?

OpReA 07-04-08 21:56

apv....noi vb de NR 1 ... nu despre nr 10:P...eu cu ochii mei am vazut cum scria 100 ron(nu mai tin minte exact pretu...dar era din 3 cifre...fara virgula sau punct)...erau cateva reviste pe suportu ala cu gagica...si din curiozitate m-am uitat si eu:Psi cnd am vazut...sa imi cada fata:(
in legatura cu gratian nu pot sa ma pronunt..cert este ca nu l-am mai vazut pe forum in ultimul timp

69WRX 07-04-08 22:46

dar de ce costa atat de mult NR1 ? ce este asa de special la el ?

Vyk 07-04-08 23:16

A trecut 1 saptamana de la ziua pacalelilor, lasati-o balta cu 100RON. Cu banii astia luam reviste cat pentru 1.5 ani!

eMH 08-04-08 13:23

probabil 100 ron pt revista cu nr 1,pt ca este prima,este rara,si se gaseste greu (o gasesti decat sa cumperi de la cineva care o are la randul lui din magazin,si nu prea se indura sa o dea,pt ca e nr 1...)

ZerO_CooL 08-04-08 17:39

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1472196)
dar de ce costa atat de mult NR1 ? ce este asa de special la el ?

E Iulia pe coperta :p

gelu_r 08-04-08 18:02

o luna de l,a 4tDays si 8 pagini de dezbateri da tot nu s au dat stikerele..greu era sa se puna un topic mare cum itnri pe 4t si sa scrie in ziua cutare ne strangem nush unde si le dam..ca nu cred ca nu incap toate intr un porbagaj de masina cate poate sa fie ca are 7 cm unu..
Daca vroiati cu adevarat sa le dati le dadeati si le puneati la 4tDay peste tot nu pe mana la 2 3 saraci care s au imbogatit cu bani de pe ele..

OpReA 08-04-08 22:03

doar unu a fost care s-a imbogatit...parca langa anonymus...in pav 17..nu mai stiu exact:)
SPD : ai punctat corect...asta e si parerea mea
ce nu inteleg este dc nu mai intra nimeni din organizare pe forum?sau dc nu mai posteaza deloc...nu pot sa inteleg

toader 09-04-08 23:10

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 1474042)
doar unu a fost care s-a imbogatit...parca langa anonymus...in pav 17..nu mai stiu exact:)
SPD : ai punctat corect...asta e si parerea mea
ce nu inteleg este dc nu mai intra nimeni din organizare pe forum?sau dc nu mai posteaza deloc...nu pot sa inteleg

Bah acu pe bune cu 100 ron ai tai. Nu stiu daca aberez sau nu dar pe vremea cand a aparut numarul unu putea foarte bine sa fie si in lei vechi ca nu ar fi fost o problema. Tu crezi ca lumea sta sa schimbe acu 100000 lei vechi in 10 ron?? Mai tipareste cineva numaru unu?? Revistele ce se mai gasesc sunt cele care au ramas.

OpReA 10-04-08 08:24

tocmai..e posibil sa mai fi ramas cateva nr1..si de aceea e posibil sa fie scumpe ca deh,un mustang din 65' e pus in vitrina si are un pret imens...nu e dat la pret de dacie...e posibila si chestia cu ron-rol...dar dak scria...100 rol avea inteles?nush ce sa zic...io stiu ca scria 100 ...poate vede cineva si topicu asta si ne lamuraste

Io4rap 10-04-08 13:18

sunteti incredibi.... ati terminat cu offtopicul? faceti topic cu revista nr 1 :-L aici se discuta despre altceva si pt gelu_r topicul a fost cu scopul de a da stickerele dar dak nimeni din organizare nu a mai zis nimik... nu e vina mea... o sa vedem ce se va intampla... ce faceti atatea crize?

eMH 10-04-08 13:57

scuze de offtopic (nu as fi singurul care face) am vazut pe alt thread ceva de genu nr 1 al revistei-35 ron adica 350 de mii

Antilles 10-04-08 14:04

Stickere...mai sunt,primesc si eu cateva sa impart prin Cluj?(daca mai sunt,normal)plus ca vreau si pt. mine......se pot trimite prin posta si suport eu cheltuielile(sau curier)

Io4rap 10-04-08 15:39

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1477192)
scuze de offtopic (nu as fi singurul care face) am vazut pe alt thread ceva de genu nr 1 al revistei-35 ron adica 350 de mii

foarte bine sa se posteze acolo...

eMH 10-04-08 15:53

pai si pe acel thread ar fi fost off topic,pt ca era despre altceva...nu mai stiu exact despre ce...

OpReA 10-04-08 21:28

=)) multumit io4rap?:)) oricum...vad ca lumea doarme pe aici...ma refer la organizatori,nu au mai dat niciun semn de viata

Vyk 10-04-08 23:25

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1477110)
sunteti incredibi.... ati terminat cu offtopicul? faceti topic cu revista nr 1 :-L aici se discuta despre altceva si pt gelu_r topicul a fost cu scopul de a da stickerele dar dak nimeni din organizare nu a mai zis nimik... nu e vina mea... o sa vedem ce se va intampla... ce faceti atatea crize?

Stai linistit, nu se crizeaza nimeni. Daca ar fi sa vorbim strict pe topic lumea ar fi adormit de mult. Mai punem ceva carbuni pe foc ca altfel inghetam cu gandul la materiale promotionale. Si oricum nr 1 bonus nu stiu daca e chiar off-topic, tot material promotional este.

OpReA 11-04-08 17:57

in fine...haideti sa terminam cu off topicu...si sa fim oameni seriosi:lol: ce film ati vazut aseara?glumeam :)) ... se mai aude ceva de stickerele alea?:|

eMH 11-04-08 20:43

dupa cum observi,de stickere nu se mai aude nimic,pentru ca moderatorii/administratorii au inceput sa se faca ca ploua...nu cred ca nici macar 1 singur din 2 administratori si MULTI moderatori,nu poate nimeni sa ne dea un raspuns,da' e si un pic bataie de joc,puteau sa ne spuna "NU VA DAM NIMIC" si gata,da' prefera sa ne lase asa...

OpReA 12-04-08 17:23

nush ce sa zic...a sunat cineva din curiozitate macar pe gratian sau pe altcineva...sa intrebe de stickere?din pura curiozitate macar...

Io4rap 12-04-08 17:51

dak va uitati un pic la profilul lui gratzian ati vedea un lucru foarte simplu si anume " Last Activity: 04-04-08 01:15 " asa k terminati cu prostiile si asteptati sa se intoarca pt k nu a vb nimeni cu el... dak are cineva nr lui sa il sune.

eMH 12-04-08 18:28

daca as avea numarul lui de tel l-as suna fara nicio problema,dar cum nu il am...

iMAGiNE 15-04-08 00:58

Daca vrei numarul de telefon al lui Gratzian pot sa ti-l dau eu... da-mi un pm!

Geo_ZGA 15-04-08 12:04

o fi avand si Gratzian unele probleme... o fi plecat din tara... cine stie?! cand va avea timp si va intra pe forum o sa puteti sa vorbiti cu el, dar mi se pare chiar aiurea sa-l bata lumea la cap pt niste stickere amarate. daca ar fi fost activ pe forum si nu ar mai fi zis nimic, asi fi inteles... ca "se da lovit"... dar din moment ce lipseste, aveti rabdare!

eMH 15-04-08 16:12

Geo are dreptate...poate are problemele lui,si intr-un fel mi-e nu-stiu-cum,nu il cunosc personal,si ar fi cam aiurea sa il sun sa ii zic care mai e treaba cu sticker-ele...

dmo.mihai 15-04-08 23:56

ma inscriu si eu ... astept locul si data :P

OpReA 16-04-08 17:19

aveti dreptate..dar credeti ca numai gratian este in masura sa ne zica si noua ceva?sau e plecata toata echipa 4tuning?nush...pana mea...inteleg ca o avea si gratian problemele lui ca oricare alta persoana dar nu este numai gratian in 4tuning

Io4rap 16-04-08 18:48

da dar el este cel care are stickerele...

cmdbass 22-04-08 04:41

nu va mai merg masinile fara stickere pe luneta :lol: .... sa fim seriosi...

Io4rap 22-04-08 15:03

sa fim seriosi... deja prea multi oameni care nici nu stiu cum se scrie 4tuning au sticker pe luneta( si nu ma refer la cei dp forum) eu cred k il dau jos zilele astea....

Vyk 22-04-08 22:50

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1496894)
sa fim seriosi... deja prea multi oameni care nici nu stiu cum se scrie 4tuning au sticker pe luneta( si nu ma refer la cei dp forum) eu cred k il dau jos zilele astea....

Stickerul conteza prea putin. Esential este ceea ce se "ascunde" in spate lui. Pasiunea pentru frumos, motorsport, modificari, TUNING. 4-Tuning. Este ceea ce ne uneste. Daca sunt varzalai care il lipesc ca da bine, noi sa fim sanatosi. De din astia dai peste tot. Nu merita sa ne pierdem vremea cu ei.

Si daca tot vorbim de pierdut vremea, cred ca topicul a devenit cam useless. Deja a dat spre sectiunea "discutii diverse".

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning