![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
trebuie sa il intelegem pe danny kid care el isi zbate gura, se gandeste, da solutii, gaseste rezolvari, acuza, se implica dar nu se vede nimic...parca ar fi bot de pe mIRC:)))
|
Quote:
nu e neaparat nevoie de club ca sa faci asa ceva...politia (jandarmi), pompierii, salvare...se inchiriaza ( da, ai citit bine :) ) cu ora...deci clar, te costa ceva bani :) si despre strada aia...nu ai loc...teoretic ai nevoie de cei 402 metri pentru liniuta propriu-zisa...plus 3-400 metri de oprire, intoarcere, bla bla...nu ai acolo asa distante, drepte...e o curba undeva la mijloc ce nu`ti permite sa mergi cu 130 prin ea (sau ce viteza prinzi pana acolo, in functie de masina) singurele locuri (si asta in caz ca dom' primar asfalteaza vreodata o strada INTREAGA) sunt la Raureni (se inchid 2 benzi din 4 - a fost asa si la Bucuresti), sau la Interex (aceeasi situatie), dar momentan n-ai cum sa faci asa ceva in valcea :) parerea mea asta e subiect de discutie oricum mai mereu la intalniri... nu stiu daca stii de evenimentul ala organizat de zilele valcii...cu un mic traseu de indemanare acolo la stadion la zavoi...nici atunci nu a vrut sa dea Gutau voie acolo...ca cica el nu raspunde de asa ceva...si nu vrea asa ceva la valcea...dar pana la urma cu insistente and relatii...s-a facut ceva (dar prea slab oricum). e cam greu momentan dupa cum ziceam...cel putin din punctul meu (si al altora) de vedere... respect...si ne auzim/vedem la urmatoarea intalnire :P |
Quote:
nu e nici o curba , practic o sa fie linie dreapta de la kaufland pana la strand acolo in curba (unde i-au mutat aluia "Pensiunea":) Propun sa mergem sa investigam terenul :))) impreuna cu Coca Cola & Nutline :lol:;) |
Quote:
si apropo...ce kaufland visezi tu ? :\ ca acuma vad si da cu virgula...nu stiu cum ai calculat-o tu ca vine linie dreapta de la kaufland pana la strand...ca e ceva distanta :))) ar trebui sa faca o autostrada pe sub olt si blocuri...sau prin ele :) sau peste ele :P ce fac ei acolo...va fi o diagonala mica...pana in prima intersectie...cea dinainte de intersectia cu supca sau cum dreq se cheama restaurantu' ala de prin zona aia :) va avea intradevar per total distanta destul de mare...dar pun pariu pe ce vrei tu ca nu va fi dreapta...si mai pun pariu ca vor fi masini parcate mereu pe strada aia...am eu asa o presimtire :) |
deci in primu rand nu o sa organizez nici o data liniute numai pt masinile din VL, nu stiu la cate legale ati fost voi dar eu am fost si peste tot au fost masini din toata tzara, noi nu avem destule masini sa poti organiza o liniuta legala, pt ca e orasu mic si nu sunt multe masini care sa se dea, asta o garantez. Pe mine ma deranjeaza ideea asta a voastra de a nu primi pe altii din alte orase si nu inteleg de ce, nu vreti sa se vb si de noi frumos? Sa vina lumea cu placere la VL?Sau sa fim noi aia Ku Kux Klan, si cand prindem o masina cu numere de alt oras aruncam cu pietre in ea? La pitesti a fost senzatie la legale pt ca au venit o gramada de masini smechere din tara, CZR`u, subaru ala de vreo 600 cai, CTLu, etccc.
In al doilea rand iti trebuie club sa organizezi o legala, si club cu acte in regula, prin MR am putea sa organizam fara probleme. Problema ar fi primaru si sponsorii. E usor sa zici hai sa facem acuma liniuta, da e greu sa alergi dupa sponsori, sa faci reclama, sa aranjezi locatia si etc etc ce mai trebuie in cateva zile, pt ca o sa se lase frigu si nu mai merge sa faci nimik. Parerea mea proprie si personala e sa asteptam pana la primavara si sa organizam ceva frumos sa ne tina lumea minte. Eu as vrea sa fac o expozitie de tuning si o demonstratie de drifturi unde o sa vina Titi Aur, Onoriu, unii de la pitesti etc. Asta doar daca`i primiti :) Asa ca toate la timpu lor daca vrem sa facem ceva frumos. Daca nu aveti rabdare nu face nimik da eu unu nu o sa alerg sa organizez ceva inainte de iarna din diferite motive. fara nici o suparare. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
nu a fost cine stie ce
|
au dreptate oamenii
strada aia are o curba |
1 Attachment(s)
Quote:
curba aia am pus'o sa o conectez cu strada de la hermes dar nu sunt sigur ca va fi asa, ce stiu eu e ca e o portiune dreapta si e foarte lunga :-P poza e de pe google earth si e din 2003... |
eu am trecut intr`o seara pe partea cu shtrandu si se vedea o curba...
|
Quote:
|
o sa trec maine sa ma uit inca o data si sa fac niste poze, se poate trece cu masina sau ai trecut pe jos ? apropo, ce concert e acolo la tine?:D
|
Quote:
cand vii de la strand spre oras , dupa ce treci de gradina zoologica e o curba spre stanga si apoi spre dreapta, la curba spre dreapta faci stanga si mergi si interesectezi perpendicular strada de se construieste :D |
Salut. Inca odata imi cer scuze pentru cei pe care i-am deranjat.... Eu am venit cu o simpla idee, deoarece aici pe forum se discuta ceva de indemanare pe un poligon pentru noi cei din valcea... eu asa retin. Atunci m-am gandit si am scris aici ceea ce am gandit. Deci imi cer scuze ca am deranjat...
Have a nice day ! |
nu ai deranjat pe nimeni da indemanarea aia nu e neaaparat sa fie legala ca data trecuta cand am facut indemanare am fost 3 sau 4 masini si in loc de jaloane aveam sticle de 2L umplute cu pietre da tot ne`am facut damblaua. Trebuie sa gasim un loc unde nu ne deranjeaza nimeni si sa facem indemanare pana ne sar ochii. Eu am crezut ca te referi la liniute legale si tot ce am zis mai sus, my bad daca n`am inteles bine.
|
:) Tu ai inteles bine .... eu am zis de liniute legale .... :), dar intelesesem eu gresit cand a venit vorba de indemanare intr-un poligon... my mistake sorry !
Nu ma mai bag aiurea pe viitor :). Have a nice day ! |
MISTOO, bravo kalu si bafta in continuare.
Sper ca la primavara sa intru si io un MR ca acum nu am cu ce (bmw 318i combi il sti.... ala rosu de la peco...) sper sa`mi iau ceva mai vitezist sa nu ma fac de ras :)) Sper sa se faca ceva la primavara si pe la noi nu conteaza ce anume (drift, drag,show,etc) OFFTOPIC: nu are ma strada aia nici o curba sunteti voi chiori poate e deviata o idee dar nu e curba, trafi cred ca esti un fel de miez |
sapro vorbeste si tu fumos ca nu ne stim asa bine...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
am facut pozele, primele 4 sunt de la mijloc , unde e un sens giratoriu mic si pana la el e distanta suficienta pt liniute...n'am masurat sa vad daca sunt 400m +
ultima e de la strand facuta |
eu ziceam de curba aia de la shtrand...
|
parerea mea : e loc de liniute b-)
|
lejer pentru liniute:)...
|
da, este...dar...or avea organizatorii autorizatie ?:(
|
sa speram ca o sa vorbeasca "sefu`" de la MR VL sa obtina una.... daca nu.... aduc eu 2 biciclete si facem liniute cu ele, sau aduc niste creta si punem pe obsedatii de liniute (laur si mEMO) sa deseneze niste linii pe asfalt.
|
frate..dar pe bune ..ce ai cu ei? la inceput...o gluma o chestie! Dar deja e suparator si plictisitor sa te tot vad ca te iei de ei! Tu nu ai fost mic? iti placea teribil sa se ia mereu cineva de tine? daca da....asta nu e o regula ca toata lumea e la fel!
|
eu nustiu de unde si pana unde sunt obsedat de liniute?:)mai auzit pe mine vorbind cu tine numai de asa ceva?:)....sau de cate ori am vorbit eu de liniute...hai sa fim seriosi....cucu are dreptate:)
|
Aho Aho piloti si frati, stati putin nu v`agitati, la start va aliniati si motoarele turati, fum din cauciucuri scoateti si rivalii sa ii bateti, Anul Nou sa va aduca, cai multi, turbo, cate`o cupa, s`avem bani de cauciucuri, sa nu fim ca alte cluburi, pe masini multe fetite, ca suntem un club de fite. Se termina aici urarea, sa nu va schimbati culoarea, si mai turati la motoare ca vin si eu cu ajutoare. La Anu Si La Multi Ani!!! :)))
|
frumoasa urarea sper ca 2009 sa ma aduca in clubu asta:) la multi ani tututor, la multi km
|
si eu sper ca in 2009 sa avem parte de membri noi si masini pe masura si de ce nu un eveniment 2 pe la noi. Eu va astept cu placere :)
|
LA MULTI ANI TUTUROR!Un an nou cat mai bun va doresc,sa aveti parte de multe realizari,atat in plan personal,cat si in lumea curselor!LA MULTE CUPE SUB SIGLA MIDNIGHT RACERS!!:D;):peace::hug:
|
Dupa ore de certat cu aia de la youtube pt melodii si editat si nervi ...etc i finally did it!!
https://www.youtube.com/watch?v=Sj4dUcXeMGY |
mai am eu un filmulet cu corsa opc daca vrei sa il bagi in urmatorul film :> cum se numeste prima melodie ?
|
P.Diddy_feat._Timbaland___Shawnna_-_Diddy_rock
cand strang material pt urmatoru ti`l cer....nu l`am bagat pe cucu si cipi ca n`am avut material cu ei....de ex cu claudiu cu subaru nu prea am ca omu nu se invarte decat pe zapada...da cu alta ocazie strang material si cu ei si fac urmatorul film. |
Quote:
|
ms KaluVr6.
|
Foarte frumos montat filmul. Felicitari si la mai multe
|
foarte tare filmu....in sfarsit se vad si masinile adevarate de la VALCEA!!!
Bravo KALU pentru filmuletz...la mai multe ca te pricepi al naiba de bine!!!:D:D:D Un sfat daca se poate: zic ca urmatoarul film sa fie unul centrat pe sound ca..... sa fim seriosi la cum se aud masinile astea e si pacat:P!!! BAFTA!!! |
am vrut sa fac ceva de genu dar data viitoare o sa ma axez si pe asta :)
Ms mult oricum. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning