![]() |
Re: Desene de mana
la design tre sa mananci desen pe paine.
|
haideti bai fratilor:-w
spuneti si voi ce masini vreti sa desenam...ca io cel putin nam idei in timpu orelor:))) |
Quote:
|
am eu cateva desenate postez maine
|
3 Attachment(s)
i know i know....nobody is perfect or....perfect is nobody:)
|
Domnii desenatori ....daca vreti ... faceti si voi un bmw e36 coupe, dar sa fie frumos...hai sa vad ce idei aveti :) astept :)
|
6 Attachment(s)
am incercat si eu sa desenez dupa ce ma batut la cap L4ur:)))
vroia sa vada talentu meu :)) de incepator:-P ete ce a iesit:-P prima data e un bmw e36...originalu si caricatura mea:oops: si restu sunt desenate de acu 2 ani rog un moderator sa`mi stearga postul anterior...deoarece nu am facut pozele JPG si e aiurea...rog frumos ! |
Quote:
Te-am batut la cap pentru ca atunci cand am deschis topicul asta ai vrut sa sti si tu sa desenezi:p. Eu team incurajat si uite...ai ceva talent inca de la primul desen . Deci acum sa nu mai zici ca esti "ramolit":)). Acum sti sa desenezi si incearca sa faci spate laterala etc. ce tiam zis....restu sunt desene de gradinita:D |
4 Attachment(s)
promisesem ceva:) facute la plictiseala
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
r8 pentru robertzel
|
Quote:
|
foarte faina sooper tari ........admini uitati ca bat capu ca oricum mmiati restrictionat forumu chiar dak nu inteleg de ce ca nam injurat nammai pus multe posturi:-/
|
Mai baiatule, iti dau un sfat.. Lasa forumul si pune mana pe o carte de gramatica pentru ca ai lipsuri mari la aceasta disciplina.
Eu unul nu am inteles absolut nimic din postul tau.. vai de tara asta daca voi o sa fiti viitorul.. |
pepermerisor;...:|...asta e forumul rm. valcea.... nu e forumul principal 4tuning.
deci daca ai reclamatii inceteaza cu chestiile astea....dai un pm unui moderator ceva si discuti in particular...io nu inteleg...era chiar nevoie sa postezi asa ceva la topicul desene de mana....deasta ai primit advertisment:P.... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
care imi imprumutati si mie o camera digitala ... a mea a intrat la apa si costa reparatia:)).....vreau sa fac un tutorial cu dacia 1300...pentru niste binevoitori ...care zic ca eu as copia proportiile:))
|
frumos desenu da nu va mai semnaty pe ele ca nu le dam la licitatie:)
|
Quote:
Quote:
no offense :) |
Quote:
no offence:( |
Quote:
si mai trebuie sa inveti ca oamenii au parerile lor si au dreptul sa si le spuna :) si sa te obisnuiesti sa primesti critici si sa le folosesti in mod constructiv ;) peace out. |
mah alexika la mine nu se vede indigou:P la mazgaliturile mele
|
Quote:
PS: oricum desenezi urat :P PS2: glumeam :D ma rog, eu am zis parerea mea de desenele lor, acum e treaba lor ce vor sau nu sa priceapa :) |
io miam pus un bec pe geam....si pe partea cealalta a geamului am pus desenul si foaia...
glumeam alexica am bateriile de la camera de doua ore la incarcat...vad ca nu sau incarcat bine...creca le mai las 3 4 ore....dupa care o sa fac un tutorial cu o dacie;) |
1 Attachment(s)
Quote:
dak nu esti multumit sami spui cum sal fac cal fac....... |
pepemerisor....sti bine ca nici eu nu te cred! Deci imi par foarte copiate desenele tale.....si indigo....asta ultimul nici macar nu cred ca e facut de tine!
Scuza-ma ca sunt Toma ...dar asta e!! Dovedeste ca nu e asa! Fa poze la desen in etape! |
Quote:
Quote:
peace out! |
Quote:
|
si pana la urma unde sa ne uitam ? ca in textu tau nu`mi dau seama de nimic...
|
8 Attachment(s)
uitatile ca sa ma credeti ........ am sa fac si filmarea numa sa am camera.......
|
3 Attachment(s)
l-as aduce si eu pe un vecin care le are fff bine cu desenele de mana...se vede in pozele de mai jos:)
|
atsa e pe mana cu bulgarii. cara cu ei masini:P
|
hahahaha:))))))) sa sti, maicasa lucreaza la ceva gen vama:)
|
[QUOTE=Alexik;1496262]raspunsul cu care m-ai citat tu era pentru radu_nb1 :) ma rog, eu nu ma pricep prea tare la desen si nici nu prea am talent la desenat masini si etc...desi cred ca multi pot invata sa deseneze asa...nu-ti trebuie numai talent...ci si exercitiu...desenele sunt faine, nimeni nu a zis nimic...vezi topicurile pentru freehand design...acolo gasesti sfaturi si tot ce vrei si tot acolo iti poti expune si tu toate desenele astea ca sa vezi cate sunt criticate, cate sunt primite si etc :)
pozele nu merg...un film cu fast forward ar merge...foaia filmata de sus sau ceva de genul :P peace out![/QUOTE] Ma gandeam si eu de ce nu mai zici nimik adik de ce nu imi zici pana la urma ma crezi sau nu:D:D... |
Quote:
nu am ce sa zic, eu nu judec, eu nu fac nimic de genul asta...pur si simplu zisesem atunci ca mi se pareau copiate si nu am fost singurul :) bafta in continuare. |
Quote:
no offence:( |
14 Attachment(s)
hmzz....ceva ce nu prea e reusit.....m-am grabit pentru ca nu mia iesit fata daciei....si de nervi nu prea am mai avut chef sa o termin asa ca am facuto la plesneala./...a iesit si disproportionata datorita aparatului foto:-???......si cam atat...in legatura cu cei care nu ma cred...ne intalnim intr-o zi si va arat pe viu cum desenez:-?nu stau sa mai fac filmulete si alte chestii de genu asta....
|
daca botul masinii se lungeste datorita obiectivului atunci ar trebui sa se si lateasca cu cat e mai aproape. si roata din fata ar trebui sa fie mult mai mare. cred ca e vorba mai degraba de disproportie de desen nu de aparat foto ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
1)un land rover ......
2)un cielo ce seamana cu un caine....ce doarme in garajul sau:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning