Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

Stressjr_Speeddemon 07-03-08 09:55

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

daca ma credeti sau nu veneam de la tara si am vaut 2 sandera acum vro 3 sap erau ub gri-maroniu aveau nr de probe , uzina fiind la 2 min de mers cu masina prima oara am crezut ce era un model de renault cv dar am mai vazut una care mergea mai incet si am putut sa o analizez mai bn si e chiar frumoasa.

boy_wonder 07-03-08 10:00

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

din ce observ eu, cele 3 masini sunt pe benzina..
apropo, sandero nu va primi si motorul de 1.6 16V..

holdo 07-03-08 10:03

nu inteleg ce vi se pare frumos pe maisna asta.....e urata!!! sper sa vad cat mai putine

OpReA 07-03-08 10:03

cre ca la un Sandero iti da un desfacator de bere care arata exact ca emblema:lol:

Styg 07-03-08 11:17

cei de la TopGear au zis ca e o masina adevarata...noi de ce nu am zice la fel :P

BuZzZ 07-03-08 11:27

vedem noi cum e cand o sa apara pe piata ... :) in poze nu da prea bine :)

PtCaPot 07-03-08 12:00

Quote:

Originally Posted by alyxtr (Post 1406396)
naspa nu-mi place
astia de la renault isi bat joc de noi si de dacia noastra
si dacia asta
'sandel" arata da ceapa puteau sa faca cv mult mai frumos dak vruiau.zici ca ii un chrysler in fata cu spate de citroen si bord de logan numi place deloc asa cum l-au facut

Ce nu iti place mah ? Ramai la Dacia Berlina 1310 ca arata mult mai si cu aia nu era bataie de joc. Numai comentarii aiurea, masina arata ok, e ieftina si o sa mearga la fel de bien ca loganu.
Jumatate din forum s-a nascut in mercedes si vrea aceleasi dotari la masina de 8000 de euro.:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

StreetStyle22 07-03-08 12:06

lasa'l are 14 ani ce vrei de la el ? :) ganditiva ca daca ar avea piele si climatronic si ale chestii pe ea...ar costa peste 10.000 si dupaia a'ti zice ca e dacie ca se strica repede ca vezi doamne... :)

BuZzZ 07-03-08 12:07

Quote:

Originally Posted by PtCaPot (Post 1406736)
Ce nu iti place mah ? Ramai la Dacia Berlina 1310 ca arata mult mai si cu aia nu era bataie de joc. Numai comentarii aiurea, masina arata ok, e ieftina si o sa mearga la fel de bien ca loganu.
Jumatate din forum s-a nascut in mercedes si vrea aceleasi dotari la masina de 8000 de euro.:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

crezi ca doar 8000 de euro o sa fie ? prea mare pretul pentru o masina romaneasca. Nu are materiale de calitate in ea

StreetStyle22 07-03-08 12:13

si ce vrei ma sa aiba la 8000 ? nu uita ca luxul se plateste

Viper007 07-03-08 12:18

motoru de 1.6 16v prinde suta in 12 secunde ???? :weirdface
https://www.youtube.com/watch?v=22lT0...eature=related

boy_wonder 07-03-08 12:21

Quote:

Originally Posted by Viper007 (Post 1406782)
motoru de 1.6 16v prinde suta in 12 secunde ???? :weirdface
https://www.youtube.com/watch?v=22lT0...eature=related

pe Dacia Sandero nu va fi disponibil!

claubmw92 07-03-08 12:38

e destul de frumusica avand in vedere modelele anterioare

sica_sibiu 07-03-08 13:15

ba da ce fitze , aaaa ne strica dacia , mare realizare a fost 1310 , hai ma , deseneaza tu una si trimitelor ..:x :boxing:

sica_sibiu 07-03-08 13:17

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1406001)
poate sa mi zica cineva dc in poza 7-a, e un BARBOS in mashina ce ne arata un gest obshcen??

e pacat sa ncerci sa te uitzi la detalii shi sa l vezi p la ca ne ia de fraieri!!!

ai ochii mari :shock:

B16EZY 07-03-08 13:59

frumoasa . da` parca spatele nu-mi prea place :-|

L33L00 07-03-08 14:03

numa a dacie nu mai arata putin ... poate doar stopurile si noua sigla doar atat ... poate si aripile putin

ZoliaT 07-03-08 14:08

1 Attachment(s)
succesul acestui articol este demonstrat si de raspunsul prompt al celor de la Dacia

detalii in attach

alexandrescu_adrian 07-03-08 14:52

e nissan toata ziua.

53LVC 07-03-08 15:09

Pacat ca nu e disponibila si motorizarea de 1.6 16V de 105 CP,de pe Logan Prestige,cred ca era singurul motor care fugea tare si avea un consum mai acceptabil decat motoarele de 1.4 75 CP si 1.6 90 CP,si mai spun ca ar fi mers si motorul de 1.2 75 CP de pe Clio III,in rest,ce sa zic,la exterior seamana f. mult cu Clio III,si,la interior,(mai ales la bord),este Logan toata ziua,dar "finisajele" interioare ale fetelor de usi sunt intr-adevar un plus....e mult mai buna varianta aceasta cu 5 usi,adik hatchback,cum am eu,de ex. Solenza,poti sa bagi mai multe in ea,deci e mai spatioasa,pe cand la Logan nu puteai din cauza portbagajului,pt. ca e un Sedan,legat de preturi,cica intre 7000 si 9500 ,kiar 10000 de euro,mm,ce sa zic,acum ,varianta Prestige de 1.5 Dci de 85 CP costa peste 11000 de euro,deci,Sandero va sarii de banii astia cand va aparea ,cu aceeasi varianta de motorizare,si la aceleasi imbunatatiri ca Prestige Diesel

StreetStyle22 07-03-08 15:16

ala ce il arata in filmulet e Renault Sandero pt Brazilia..si e hi-flex..nu e unul normal de pe Prestige...Versiunea flex foloseste un 16V 110CP (115CP cu ethanol) 1.6-litri motor dezvoltat si produs in Brazilia,

OpReA 07-03-08 15:20

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 1406986)
succesul acestui articol este demonstrat si de raspunsul prompt al celor de la Dacia

detalii in attach

da ce spirit de observatie ai zoliat:lol:
io cre ca 1.6 8v si 1.5 85 cai s-ar potrivi perfect cerintelor noastre...mai sportive,cat de cat(asta in cazul in care nu apare 1.6 16v)

mnc.risty 07-03-08 15:36

frumoasa masina....sa vadem cum ii si in relitate...;)..

anto_radu 07-03-08 15:40

ii destul de misto, sa fim seriosi, arata mult mai bine decat loganu, fata ii super dar spatele deloc.

bogdangepeto 07-03-08 16:01

EEEE nu este urata deloc,chiar este singura dacie care m place,si pretul eu spun ca este destul de bun,mergea ceva mai putin.

Maroo 07-03-08 16:43

doamneeeeee ce tomberonnn hidos =))) scz dar nu m-am putut abtine parca mai interesanta ar fi fost o berlina (1310) cu dotarile si motorizarea acestui cadavru ordinar :))

IuLiaNo 07-03-08 16:58

In mare arata destul de bn...dar au stricat-o rau cu spatele ala ...e chiar oribil :(

sandrin 07-03-08 17:02

e bine ca dacia vine si cu un hatcback de data asta, interiorul de pe logan cu mici modificari la aeratoare, volan, dar in 2 culori, fetele de usi sunt reusite, imbinarile dintre caroserie sunt mult mai bune realizate ca la logan, insa spatele lasa mult de dorit ...

akagiovanni 07-03-08 18:12

nu-mi place nici asta cum nu mi-a placut nici loganul,dar daca fata de logan are parti mai bune inseamna un pas inainte! cu a spus si EaGle, poate ajunge si Dacia undeva sus...si cine stie, poate ne luam si noi cate una

mihailazar92 07-03-08 18:16

super...imi place...o garda la sol mai mica si roti mai late...variante de tunning exista:X...frumos....pt o dacie...:-j

Wr3tch 07-03-08 18:38

am vazut 2-3 d`astea cu nr de probe pe la merisani arges ... fugeau de rupeau ;)

Cocaina 07-03-08 18:50

deci ce sa zic si io masina e din punct de vedere al aspectului calumea si cred ca o sa bata loganu' la cur a si ink ceva or sa fie dastea pe taxi garla.... numa bine;)

Cypos 07-03-08 19:26

mah deci vad aici numai comentarii contra....ce draq mah nu suntetzi romani...daca nu facea pasul asta cu Renault se alegea praful de DACIA noastra ...se fabrica la nesfarsit vechea NOVA restilizata si in plus acu pe langa LOGAn a aparut si SANDERO ,poate or sa faca si un 4x4 ...or sa se extinda! Eu personal ma bucur pentru ca vad ca o sa ajungem in rand cu marcile occidentale,ce vretzi si voi acuma ...Mercedes... poate or sa faca vreo limuzin in vreo 2-3 ani...Le urez succes celor de la DACIA ,mie chiar imi place si LOGAN si SANDERO

Chitzi STI 07-03-08 19:48

frumoasa :D

alicee 07-03-08 20:17

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1406483)
din ce observ eu, cele 3 masini sunt pe benzina..
apropo, sandero nu va primi si motorul de 1.6 16V..

nu va primi deocamdata. in maxim 6-7 luni vom avea si 1.6 16v

NoNo 07-03-08 20:34

seamana cu renault clio (model nou) la fatza:|....da e fain asa:)

sandueugeniu 07-03-08 20:44

E urita cu draci ca si cotetul ala de logan.Mare lucru nu au schimbat la intarior decit forma bordului.Sigala de pe bot nu ii lipseste asta este noua emblema dacia .

Baraki 07-03-08 21:01

Ma ce penali sunt unii pe aici.

Cotetz si alte bascalii.. ce dume de 2 lei.

Pt aia care spun ca e mai naspa ca loganul si ca e urata cu spume: Stim baiatu` ca ti-ai luat Logan si acuma iti dai cu tesla in outze ca nu ai mai asteptam un pic.

Pentru aia care vorbesc urat si de Logan si de Sandero,sa fiti sanatosi, ramaneti voi acolo sus ca oamenii "de la Romania" sunt multumiti si cu Sandero care arata mai bine ca loganul si tinde spre mai bine !

Unu vroia ceva pe la "treispe-paispe" mii de coco.
Daca ai bani nu te leaga nimeni de calorifer daca nu iei DACIA, mergi cu Domnu` !

Mi se pare mie sau Loganul il faceau toti vapor si ca nu poate fi facut tunning la frigider? Si baietii destepti cu imaginatie au facut! si asa se va intampla si in cazul de fata!

ps: Mai era unu cu alocatia pe la inceput. Tu esti `al mai penal intre toti.

sly_waz 07-03-08 21:13

super tare masinuta

Vj_AlecS 07-03-08 21:17

Quote:

Originally Posted by VaKe (Post 1405359)
ce urat e...un alt ou pe soselele noastre, nu era de ajuns ca aveam C3, Matiz si alte cele...mai trebuia una...sa o conduceti cu placere...ca eu nu vreau asa ceva...
Apropo de garda la sol...sa o lase asa..ca mai pune omu ceva si cara...ca si cu Loganu...ah si..poate o da germanii si pe asta cu cracii in sus sa vezi ce rad...hai SANDERO :lol:

se putea sa nu vb si mitica...bine ca e mai frumos asipiratoru tau de 24cp

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning