![]() |
RoSonic, accidentul ala s-a intamplat in fata casei mele!
Stateam si io ca omu singur acas si spalam nistre vase (nu radeti k era pt prima oara cand faceam asta). La un moment dat se aude o frana urata si o bufnitura nasoala! Parca picase un avion. Mi-a cazut buretzelu din mana :lol: :lol: si am iesit pe balcon.. Nu am vazut decat doua tramvaie, unu langa altu. Nici o masina. Io in mintea mea: \"ba ce mama dracu, astea nu au deraiat, de unde bufnitura?\". Am vazut k s-a adunat lume acolo. Cobor si io. Conducea o blonda!! :lemon: nu un bou. A vrut sa depaseasca tramvaiu prin stanga si cand a vazut k vine altu din sens opus, s-a speriat si a calcat acceleratia, k a ajuns pana la jumatatea tramvaielor. Cam doua ore le-a luat astora sa scoata masina de-acolo. Au adus un tramvai ca sa-l traga pe unul din astea blocate. Masina era facuta... va dati voi seama cum era facuta. M-am mirat k pasagerii nu au patit nika.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si daca nu conducea unu, inseamna ca am confundat cu un accident asemanator... |
mrrrrrrrr ... motoare si femei ... drogul vietii mele!!! Speedy ... nota 10!
|
ce poze :shock: ...nu sunteti normali...sa fac dracu infarct
|
Catalina Petra Shire aia are un cur nesimtit rau de tot ! :oops: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Ok pun si eu cateva, dar despre ultima: Don't kill me :D
|
THAT`S A HUUUUUUUUUGEEEEE BITCHHHHHHHHHHHH HAHAH FAT motherfucker .. :) ... jai k pun nishte poze acush
sunt screen shoot`uri pe facetzi si voi cu extensie bmp :) ... ce fac femeile ptr mine :)) |
2 Attachment(s)
pare rau dar nu mere sa le urk sunt screeen shot`uri .. si nu merg puse k jpg .. cum draq le pun ?!?!? idei
DMX .... frate aia nu e tov. ta ??? a ajuns pe forum :D |
Psycho le dai rename si scrii cenumevreisaaibepoza.jpg
|
FRATEE CE DE CUR!!!! BLEAH !!! :evil: :evil: :evil: :evil:
|
9 Attachment(s)
:))bine zis k ce de cur:))
sa bag si eu cate ceva:))poze klumea zic eu;) |
9 Attachment(s)
continuare:D
lipsa de ocupatie:)) |
Re:
Quote:
|
9 Attachment(s)
si ultima parte....alien III
|
4 Attachment(s)
Na dak tot am intrat, sa incerc si eu ceva: sa combinam utilul cu placutul
Bine v-am gasit, btw |
3 Attachment(s)
fara comentarii :shock: :shock: :shock: :shock:
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
mai lasati ma nene gagicile din afara... avem si noi femei frumoase!!!
|
1 Attachment(s)
Haideti sa punem romance!
|
1 Attachment(s)
.
|
mda:))
|
eee asa mai merge... bravo VLD`ule :D
aveti grija nu le furati de pe dc++! :wink: :wink: |
1 Attachment(s)
pot sa zic doar ca is niste ochi frumosi :D
|
VLD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zi-mi ca ai si un nr de telefon !!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: |
Hondarul, dar nu intrebi daca este iubita mea?! :lol:
Glumeam, nu este iubita mea, dar este la mine-n camera! :lol: Iti dau nr de tel pe pv, vezi ca este combinata dar fata iese la suc si la plimbari de cate ori vrei, in caz ca te place! :lol: Hai ca-ti dau pm cu nr!:wink: Spui si tu ca esti prieten cu mine, VLad si ca ti-am povestit eu despre ea si ca vrei si tu sa o cunosti! :wink: |
1 Attachment(s)
Inca o poza cu iubirea lui Hondarul! :lol:
|
Saru'mana... Poate o scotzi si tu la un Cico, ceva... Intamplator cand ne adunam si noi !!!! Iti spun eu unde... :lol: :lol: :lol:
Mersi de nr... :lol: |
Cu placere, poate ne vedem joi seara! Eu o scot la un suc undeva si tu o sa fii acolo si eu vin la tine si zic ooooo, ce faci omule, ce cauti aici? putem sta cu tine? si tu o racolezi! ce zici? :lol: In week-end nu pot ca sunt plecat la munte! Week-end de week-end! Vedem noi cum facem! :lol:
|
hondare... ideea cu romancele a plecat de la mine :D :D daca iese vrajeala te astept cu berea :drunk: hai sa traiesti!
|
lolici :))
7 Attachment(s)
hai baieti ...nu va inghesuiti.... :lol: :lol: :lol:
oltence de oltence :wink: |
gagica din poza studio33 este char boccie! :lol:
|
ce e ma cu MILF-urile astea???!!!!
|
2 Attachment(s)
hondare , maryo :D ce parere aveti mancavash ?
|
a , si mai am o POZA :D cu ea , observati ca are fusta.. si e pe bar... vreti s-o vedeti ? (poza)
|
CINE E ASTA MAH ??????? HAIDE SANTOSE, BAGA AMANUNTE... :wink:
|
1 Attachment(s)
vrei amanunte ? i-a amanunte :) :)
|
mai vrei amanunte?
|
Yammy........... :bunch: :clap: :yikes: :pelvic_th :weee:
Dar bag mana in foc ca nu stii cine este, cum o cheama, care-i faza cu ea... De unde ai pozele ??? |
1 Attachment(s)
lol , acum am vazut si eu pozele la rez. mai mare... parca e altceva , pana acum o vazusem asa , si asa... merge... nu ? 800 x 600
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning