![]() |
Re: Un nou inceput 1310
vin bine lampile.........cum le-ai prins???
|
pentru bolidu'
sa iti zic un secret nici eu nu stiu deocamdata cum o sa le prind, dar o rezolv eu si pe asta |
bv vecine.misto proiectul doar chitul ala in exces sa nu faca probleme mai tarziu.spor la treaba;))
|
2 Attachment(s)
ultimile cumparaturi la partea de tablarie au fost facute adica aripile fata si usa stinga fata
pentru draos chitul crapa atunci cind suprafata pe care e pus nu e bine pregatita, la mine tot chitul care a fost pus pe masina sa pus pe tabla curata adica frecata pina la luciu metalic si chitul si inainte de a incepe eu la ea tot la fel de gros era sper sa nu faca figuri pina la urma |
salut!!!! in privinta inchuietorilor de la usi ce faci??
le astupi si pe acelea? |
6 Attachment(s)
astazi am dat cu putin grunt pe plafoniera si la motor
m-am chinuit sa scot boltii de la balamalele usilor pentru a face alte bolturi un pic mai groase ca usile sa nu mai aibe joc in balamale dar idiotii care au mai lucrat la masina au crezut ca e mai usor sa sudeze bolturile asa ca chinul de a scoate bolturile a picat pe mine pentru negri inchiderea va ramine aceeasi si citeva poze |
incepe sa prinda forma ,spor in continuare
|
Multa bafta cu proiectul man:-)
Se vede ca muncesti mult la ea si asta e de apreciat;) As vrea ca Braila sa aiba cat mai multe Dacii frumoase,facute cu bun gust8) |
e bine ca nu lucrezi in graba...o sa iasa un lucru bun ;)
|
lucrez incet si foarte incet dintr-un motiv sau mai multe
e prima data cind lucrez cu chit la scara mare cu vopsitu cam la fel si cam cu tot ce vreau eu sa fac , in afara de instalatia electrica si altele ce tin de electrica dar rabdarea e mama invataturii, chiar daca citeodata merge cam doi pasi inapoi si unu inainte atunci inseamna ca e bine tot ce fac eu acum e o pasiune pentru lucrurile facute de mine si voi mai face si altele |
tu si mecanicul tau aveti respectul meu... iese frumos, imi place mai ales ca are si ea o linie si finisaje, dar sa nu uitam mai ai de parcurs mult drum pana este gata... spor la treaba :!:
|
imi place,spor la treaba!!! esti pe drumul cel bun,felicitari!!!
|
9 Attachment(s)
perntru 68 STI , eu lucrez mai mult singur mecanic sau altele nu prea exista
am continuat cu lustruirea pe unde era deja curatata pina la tabla aparuse puncte de rugina dupa care am dat cu un grunt suptire pentru a astupa totul la ce mai ma ajuta acest strat suptire pentru ami da seama unde trebuie sa mai incarc cu chit sau sa dau jos din el citeva poze cu munca de astazi |
bravo BGV-ule!multa bafta in continuare cu masina.:Dtotusi ai grija mare cum finisezi kitul........usile alea mai trebuiesc kituite un pic,se mai vad niste defecte.....;)
|
scuze ma refeream la tinichigiu :)
|
da usa aia de stanga spate dc ai vopsito??
|
pentru bolidu urme se ma cunos ca nu e finisata total mai e de munca la usi
si pentru sirius usile de pe partea stinga au fost schimbate si au si ele defecte mici dar au astazi am luat bolturile de la usi de la strungar si am dus cele doua usi de pe stinga la tinichigiu pentru a face minerele sa disparaabia joi le voi lua inapoi si atunci voi mai lucra si la masina |
2 Attachment(s)
deci stai k sa inteleg...
usile alea 2 una langa alta sunt alea care le pui pe masina pe dreapta, da? si usa aia atarnata o pui pe stanga impreuna cu una de fatza, da? |
daca e asa..........nasol!pune omule usi la fel!asta de STG spate e model nou si restu sunt vechi.................
|
la asta voiam sa ajung si eu!:D
|
mie unu mai bine mi se pare linia la modelul vechi decat la cel nou
|
corect! dar depinde de ce model e masina, k dak e zambetu lu "mai draga"...:sad:
|
baieti mersi de obsevatie acum am observat diferenta
sper sa nu se fi apucat de usa sa-i strice lucul unde vine prins minerul miine dimineata ma duc la tinichigiu nu vrea nimeni o usa |
daca ai fi din bucuresti as vrea :sad:
|
Quote:
Bine ca te-au corectat baietii si nu ai apucat sa le pui definitiv..:rolleyes2 Iulica,stii COK-ul..a facut aceiasi greseala cu usile pe dr..:rolleyes2 |
am remediat greseala azi am luat o alta usa modelul vhechi care are prelungirea in spate
usa dreapta spate daca o doreste cineva o dau e noua are doar un strat de vopsea pe ea paote de aceea am si luato fara sa ma uit atent la ea |
Quote:
|
5 Attachment(s)
e gata usile au fost facute de tinichigiu
astazi m-am chinuit in a baga noile bolturi la usi de mi sa acrit ,bolturile originale avind o grosime de 8mm iar cele noi de 8.5mm a trebuit sa maresc toate gaurile cel mai dificil au fost cele de pe usa ca nu era destul loc pentru a baga bormasina cu spiral cu tot asa ca a trebuit sa ma multumesc cu cit am putut da la drept |
5 Attachment(s)
pentru cei care vor sa se apuce de o masina un sfat stringeti bani sa aveti pentru lacrare si sa aveti si timp sau meseriasi buni
eu ce pot zice timpul la mine e o problema mare astazi sper ca am facut ultimile retusuri cu chit pe partea deapta pa stinga sa zicem ca e mai putin de munca si cu aliniatul usilor fata de sasiu sau la linie e crima pentru ca usile nu sunt ale masinii si asa ca nu se pot aseza perfect, cind ia schimbat pragurile nici vorba de pus perfect si multe altele citeodata ma face sa renunt la ea si so dau la remat dar....... pasiunea si placerea de a lucra la ea ma face so pastrez |
Quote:
|
6 Attachment(s)
dupa atita chit a venit si vremea primei miini de vopsea ce e adevarat de control si data gros
ultimile bube s-au aratat si astazi leam cam rezolvat , ar mai fi citeva retusuri pe spate pentru ai scoate linia in rest cam atita de saptamina asta sper sa incep pe la interior si sa ma apuc de bord si scaune si om mai vedea ce imi rezerva timpul |
bafta!!!cat te-a costat fetele usilor spate???(cele exterioare de tabla)si se monteaza greu???
|
sa nu creada nimeni ca acest proiec a murit ca nu am mai dat nici un semn de viata dar, stiti cum e viata scapi de dracu dai de frasu
acum o saptamina aveam in cap sa incep din nou lucrarile dar in concediu a avut un mercedes grija de a doua masina si ute asa acum umblu prin servisuri ca sa o fac cum trebuie si plus de asta mai trebuie sa o si vopsesc asa ca pentru cei care vor citi facetiva un casco la masina e cel mai bine |
Mult succes tuturor participantilor la concursul de pe data de 15,16 - 11 - 2008 si cu aceasta ocazie poate voi face cunostinta cu restu de pe forum din BR in special
Si cel deal doile proiect al meu https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/96282-cielo-1996-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning