![]() |
Re:
Quote:
Clona! |
hahahaha esti bun.
E ca si cum ai zice ca AK-47 e mai tare decat cea mai noua varianta de M16 de la americani. AK-47 sa dovedit bun in Vietnam si nu a mai fost imbunatatit. Toti zic ca un AK-47 e mai bun decat ce au americanii, dar adevaru e ca AK-47 nu are camera video pe ea cu care vezi dupa colturi...ma intelegi nu? Quattrou inca foloseste diferentialu Torsen.Da-l naibii ca ii un diferential mecanic amarat care nu ii instare sa faca ce pot astea electronice! Astea electronice pot sa transfere intreaga putere la orice roata la orice moment INDIFERENT de cat de scazuta e tractiunea pe roata respectiva. arata-mi unde ai vazut testu ca is chiar curios sa vad cum Quattro bate 4WD de pe un Impreza. |
1 la mana nu stiu de cine vorbesti, si nu`s ala despre care vorbesti :wink:
2 tinand cont ca esti moderator sau ce oi fi pe site ar trebui sa vorbesti cat de cat frumos :wink: 3 pentru constinta ta sunt din cta verifica IP`ul daca nu crezi |
GabiByte am citit in 2 surse, odata pe site`ul car&driver.com si in revista supercar a fost facut acelasi test cu noul subaru impresa wrx sti, am zis k din punct de vedere al performantelor(0-100km/h, viteza maxima) R32 a fost pe ultimul loc, insa la tractiune a fost castigator. A`ti ramas cu ideea ca subaru impresa nu poate fi batut ca tractiune, ca de participa in WRC.
|
Ii simpatic Bangle! Ce aveti cu el? :)
Asta e cu designu. Take it or leave it. |
Car&Driver e revista americana deci ignorata din start.
Supercar nu am citit. Dar din cate stiu eu 130xi nu exista. |
Re:
Quote:
BMW are un alt tip de trtactiune mult superior iar Subaru are si el o gramada de 4x4. Daca vrei pe tema tractiuni scrie acolo si poate o sa-ti raspund. |
Parerea mea este ca actualele BMW-uri s-au maturizat prea mult, nu mai sunt acele masini pentru persoane pana in 30 de ani, acum se intind pe o plaja foarte larga de clienti de diferite varste. Asta a constituit un plus la vanzari si un mare minus la imagine.
Din oferta BMW lipseste o masina gen BMW E30, masina destina cerculeteleor, masina pe care fiecare o chinuia cum putea si inca o mai fac. Spre exemplu seria 7, mie mi se pare o masina pe care eu la 24 de ani nu as conduce-o, mi se pare o masina pentru persoane mai in varsta. |
Parerea mea este ca actualele BMW-uri s-au maturizat prea mult, nu mai sunt acele masini pentru persoane pana in 30 de ani, acum se intind pe o plaja foarte larga de clienti de diferite varste. Asta a constituit un plus la vanzari si un mare minus la imagine.
Din oferta BMW lipseste o masina gen BMW E30, masina destina cerculeteleor, masina pe care fiecare o chinuia cum putea si inca o mai fac. Spre exemplu seria 7, mie mi se pare o masina pe care eu la 24 de ani nu as conduce-o, mi se pare o masina pentru persoane mai in varsta. |
Re:
Quote:
Incearca un 330 sau un 130, iar z4 e cu cart superb. Sunt atat de docile si fiare in acelasi timp, au fost cizelate dar nu le enerva pentru ca rechinul isi dezveleste dintii doar cand ataca. Aspectul cald ii pacaleste pe multi insa daca exista o marca sportiva in lume tot BMW se cheama. Nu puterea conteaza ci manerabilitatea cu filingul de la volan. Despre un bmw poti sa vorbesti obiectiv doar din interior. Din cauza pretului la masini noi, luxul de a face cerculete e f scump si atunci din motivul asta ai impresia ca nu fac, ai autblocant la lista de preturi ca optiune pt toate modelele de bmw cu motor agresiv, dar optional. |
Da man tu ai punctat exact esentialul ,perfect de acord cu tot ce ai spus tu, eu nu am spus ca nu se invart sau ca nu mai pot face cerculete, am spus doar ca foarte putini o mai fac.
Ai sintetizat totul foarte bine, pretul omoara distractia, spre exemplu cine isi permita sa*si ia un BMW 330i si sa mai faca ce faceau baiatasii inainte cu un ursache 325??? Asta e problema dintre BMW-urile anilor nostrii si BMW-urile vechi. |
Re:
Quote:
|
Da man dar facem acum cu masinile de atunci. Care culmea, inca mai sunt bune de asa ceva si asta dupa ce le-au birjerit cel putin doua generatii.
|
Re:
Quote:
|
cu minim de bani
|
Pai vezi ca ajungi la vorba mea, conserva tu azi un BMW 330i cu un minim de bani si sa vezi ce o sa iasa. De apgradat nici nu mai poate fi vorba, aici deja stai de vorba de la sume mari.
|
Re:
Quote:
E adevarat ca un 330 nu se leaga cu carpeala. :wink: |
Oricum, masinile de azi sunt mai scumpe ca alea de ieri si asta e clar.
|
si pe atunci erau scumpe.
eu prefer ambele perioade. Dar astea noi mi se par mai tari. Sa nu uitam ca puterea ii mult mai mare la astea noi. |
Au crescut puterile proportional cu greutatea si dimensiunile. Ma rog si mie imi plac mai mult actualele, asa ca nu stiu de ce am ajuns la o polemica atatd de lunga.
|
TOATE au crescut, puterea greutatea ,bla bla bla, a mai crescut si .. siguranta .. care ti-o ofera o masina ,tocmai d`aia .. eu .. sincer ,n-am vazut bmw .. mai nou .. sa dea cercuri adevarate , excludem m3 m5 m6 etc ..
ia un seria 1 , 1,8 diesel ,fuge un piculetz de cur , pe ud , dupa care, ti-o omoara, nu te lasa sa dai mai mult de un sfert de cerc. . ti-o redreseaza, poti sa scoti toate sistemele .. tot o tzine ... sau poate ma insel : / |
Re:
Quote:
Cercurile nu cred ca se dau la 2500rpm :) |
Re:
Quote:
|
Da de ce ai vrea sa faci cercuri cu un BMW?
Cercurile is pentru masini americane. Cu un BMW poti face drifturi...numai ca tre sa stii sa contrabrakezi...acolo intrevine experienta...si aia e mai greu. Burnouturi si cerculete sunt pentru masini americane care nu is instare sa faca altceva. |
Eu nu vreau decat sa mearga f tare si sa tina soseaua si de asta vorbesc de BMW.
|
Re:
Quote:
cum adica cercurile nu-s pt BMW??? da ursuletu pt ce e?? lasa masinile americane,ca nu-si au rostul......arata-mi tu mie masina americana in drift :?: ai vazut tu pe careva sa dea cerculete cu vreun nush ce pontiac sau viper de zici? aaa sau cu ce da lumea cerculete cu Ford Crown Victoria nu? :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
BMW pregateste un nou cart!
Z2!!! |
7 Attachment(s)
Alte masini de avangarda!
|
Sper ca BMW-ul din ultima poza sa nu devina niciodata realitate.
|
Re:
Quote:
|
BMW monovolum :x :x :x
urat de toooooottt :x |
Sunt curios daca si cand o s faca acest Z10 si cam ce putere o sa dezvolte. Din ce am inteles eu, e vorba de un V109cel de pe M50 dus pe la 550Cp, datele nu sunt verificate si sunt previzionate probabil asa ca nu va luati dupa ele.
Stie cineva mai multe despre aceasta supermasina marca BMW, cand/unde si de ce???? Sebastiane??? |
Estimarea e cam asa:
E92 3-Series Coupe, 335i, Alpina B6, Z4M Autumn 2006 X5 Feb 2007, M3 E90 Spring 2007, Z4 Coupe Summer 2007, E93 30-Series Convertible Spring 2007, X4 Late 2007, V3/V5 (X6) & Z10 (M1 Supercar) 2008. |
M10
1 Attachment(s)
M10
posibil 550cp 1200kg cu mult aluminiu aliat si carbon +... 458cp/tona posibil V10 genul lui m dar mai mare cu 50cc spilere active pret cca 90 000lire sterline |
M10 se dorecte a fi o masina cel putin lafel de binestudiata ca NSX-ul cu un perfect echilibru unde accentul nu de pune pe cai si pe repartizarea greutatii a directiei si motricitatii.
Pe circuit va fi senzationala cu doar 1200kg si motor aspirat, un concept nou. masini de 1000cp or sa aiba probleme ca timp efectiv sa-i stea in fata pe trasee grele. |
550 cai putere si 1200kg.
Cu asa ceva intra in teritoriul lui Pagani Zonda, Porsche Carrera GT. Va trebui sa fie destul de buna. Cat despre repartizarea greutatii din cate stiu, BMW sunt renumiti pentru o repartizare aproape de 50-50%. Dar presupun ca principalul concurent ar fi SLRul, dar dupa datele acestea va fi cu mult superior. Supercarul este un domeniu in care BMW ar trebui sa intre. Monovolume nu :lol: |
2 Attachment(s)
BMW V3 monovalumul rosu din poza.
Va fi prezentat la geneva in 2007 si se va introduce in productie de serie din 2008. “V3” or “RFK” (Function Space Concept) Motoarele de baza 2.0d si 2.2i. posibl sa fie f multa tehnologie inglobata si sa faca ce facea A2 1.2tdi. V5 este un atac direct si dur la Q7 din 2007 cu productie 2008. motoarele vaor fi ce la 4 la 8 cilindri 2.0, 2.2, 2.4 motor nou in 4 cilindri, 2.6nou in 6 cilindri, 3.0 3.5 arhitectura v8... |
2 Attachment(s)
Mai pregatesc multe, BMW promite o revolutionare in domeniul auto.
|
nu stiu ce rost are intrebarea asta..... care le preferati... normal ca cele a anilor 2000 pentru ca au progresat si prin motoare .. stabilitate.... etc etc... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning