![]() |
In Franta au retras Loganurile cu jante de aliaj de pe piata pe motive de lipsa de siguranta!!! :lol:
Asta in urma unor teste succesive facute in Franta, in care masina a dejantat!!! |
imediat reportajul complet :D
|
il urc si yo imediat pala de pe ProTV....
EDIT : daca l`a urcat Zoliat nu`l mai urc si yo ca n`are rost...oricum ms :) |
1 Attachment(s)
reportajul cu dejantarea - pro-tv
|
Re:
Quote:
tu esti contra logan rau de tot........mai ai si dacie :roll: |
Re:
Quote:
oricum nu are legatura NOVA/SuperNova/Solenza cu Loganul singurul lucru ce le leaga, este numele DACIA |
Astia-s primii stropi, stai sa inceapa furtuna :lol: Ce tupeu jegos. Adica la Europenii astia au oprit livrarea de jante si pentru Romani nu au gram de respect. Asta e dincolo nu merge spaga!
|
Re:
tu esti contra logan rau de tot........mai ai si dacie :roll:[/quote]
Tu habar nu ai cum se comporta masina mea . Sunt dispus sa fac acelasi test la 120 . Nu eu la volan. Daca reuseste cineva sa o rastoarne e tzeapa mea. Daca nu imi dai 1000 euro ? |
de cand cu Loganul asta numai minciuni aud de la Uzina Dacia sau cum se mai cheama acum.
1. Asfaltul unde au facut testele difera foarte mult (se vedea ca nu avea nici o aderenta pe asta de la noi parca era asfalt de drift) 2. la ADAC au virat fff puternic si brusc si au tinut rotile virate .. la noi cand s-o ridicat Loganu de pe asfalt cu roata spate au indreptat rotile imediat ca sa nu se rastoarne . 3. Din testul ala s-o vazut clar ca centru de greutate al masinii este ff sus . In loc sa zica ca e un fake ce-o facut nemtii n-ar fi normal sa echipeze din fabrica loganurile macar cu roti mai late si sa-i puna o bara de vreo 200 KG sub masina sa-i coboare centru de greutate ? Am dat exemplu asta ca asta mi s-o parut mai ieftin .. doar la astia conteaza numai sa fie ieftin nu si sigur . Intodeauna aceeasi scuza \"pentru 7000 euro se comporta ff. bine\" Sa puna ca optionala o bara sub masina care sa-i coboare un pic centru de greutate si gata . Cine se simte bazat sa-l cumpere fara .. cine nu sa-l ia cu . Pentru posesorii de logan .. va tine un pariu de genu cum o spus Lucian ? Dati masina mie sau altcuiva si sigur o rastorn la 65 la ora nu la 100 E posibila si varianta aia ca le face concurenta la vanzarile lor de SH-uri .. totusi asta nu inseamna ca testul a fost un FALS in Germania iar noi am avut parte de testul REAL. Sa admitem ca logan se rastoarna la 65 la ora ... sa presupunem ca si cei de la Renault stiu asta ... oare cum ar reactiona ? Ar retrage cea mai bine vanduta masina de la ei ? Ar recunoaste ca se rastoarna si sa dea faliment ? Sau sa piarda sute de mil. de euro ? Se stie ca majoritatea celor care cumpara Logan sunt pensionari care au un top speed undeva pe la 90 la ora .. Nici nu se gandesc francezii ca mai cumparam si noi astia mai tineri faimoasa lor masina sa o fugarim prin munti pe serpentine . Am citit ca spunea un posesor ca o luat curba cu 180 la ora cu Loganu ... Mai baiete da-ti seama la bautura loganul ala nici la vale nu prinde 180 ... poate-ti era bordu dat peste cap de la alcool si arata 180 in loc de 80 . |
George Smiley ...
Lucian are intradevar dacie iar dacia tot dacie ramane .. dar a stiut sa-i accepte defectele si sa i le corecteze . Posesorii de logan fac exact invers ... nu vor sa accepte ca masina are o problema cu stabilitatea si n-au de gand sa faca nimic in sensul asta .. ca sa nu mai zic de cei de la renault . Si inca ceva .. vad ca ai 17 ani .. daca ai fi condus o dacie normala si un Logan ai fi stiut ca o banala berlina din 70 sta mai bine pe curbe ca loganul. Ca sa nu mai zic ca lucian are Nova care sta mai bine ca berlina pe asfalt .. + modificarile aduse masinii care fac din ea intradevar o masina stabila . Eu bat la pariu ca Dacia lui Lucian e de 3 ori mai stabila ca un Logan . Spun asta ca am vazut-o si am vazut si filme cu ea si mai ales ca am condus si logan .. iar faza cu filmu de pe ProTV mi-o confirmat banuielile .. MASINA intradevar are o problema la stabilitate nu avem noi o problema cu ea .. mie unu sincer nici nu-mi pasa .. ca doar nu-mi cumpar logan . |
un ex de persoana care a cumparat o masina SH nemteasca in locul lunganului .....eu :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am luat doua second pana acum... si intotdeauna aleg altceva chiar second decat unui logan nou... pana acum una italiana si alta suedeza :wink:
ps: daca mi-ar face cineva cadou un logan, atunci sigur l-as vinde si as face ceva cu banii respectivi (as mai pune si mi-as lua altceva, i-as bea/manca/distra/etc, etc, etc)... oricum, nu mi-as tine loganul... |
tocmai am auzit la stiri:loganul se retrage de pe piata europeana. nu am prins toata stirea si nu stiu amanunte....
|
Pai daca citeai topicul stiai amanunte.
|
:? da unde scrie ca s-a retras definitiv?paote nu am citit eu bine..stai ca ma mai uit....
|
Re:
Quote:
eu stiu mey nova ta....si te respect fiindca a ta chiar poti s-o numesti o super nova........dar nu am comentat nik de mashina ta,yo am zis doar de logan,dupa ce ca e marca autohtona prea ne luam de ea,dar mah rog nu vreau sa iau apararea nimanui....... imi pare rau dak crezi ca m-am luat de tine sau de mashina ta.....dar crede-ma ca n-am nik cu nimeni :) |
Re:
[quote=\"HolySoul\"]Si inca ceva .. vad ca ai 17 ani .. daca ai fi condus o dacie normala si un Logan ai fi stiut ca o banala berlina din 70 sta mai bine pe curbe ca loganul.
quote] am condus berlina(nu ca sa o rastorn :) )dar stiam ca sta mai bine pe picioare ca loganu..... si mai spun ink odata ca nu am vrut sa mah iau de nimeni,sau de mashinile lor..... |
nu-i nika .. doar ca nush .. mi se pare de aiurea .. o masina din 2005 sa fie mai proasta ca una din 70 ...
acu nu spun ca ai atatea optionale pe cea din 70 .. sau atata spatiu interior sau portbagaj .. dar totusi ... au reusit astea dand un handicap masinii . Ca sa nu mai zic ca si sistemul de franare la logan cam lasa de dorit si versiunile de top mai au si ABS .. e ciudata rau treaba asta |
mai mie sincer imi pare rau pt mii de cumparatori de logan.....chiar dak am vbit cu atatia si mi-au zis ca mashina se comporta bine,acum dupa tot ce am citit pe forum nush ce sa mai cred
si franele intradevar deabia atingi pedala si se blocheaza rotile...... mah rog multi propietari zic ca intradevar a scos si dacia ceva bun........nush ce sa mai cred :( |
Quote:
Quote:
|
hahahah rastoarna ei BMW dom'le ...
unu din 70 probabil si cu roti de dacie si cu cauciucuri DEBICA EU AI DAU MASINA MEA CU MANA PE INIMA SI N-o rastoarna nenea de la ACR da dupa 10 incercari nereusite sa-mi dea bani de un logan :)) |
Re:
Quote:
|
ti-o dau tie mai bine .. ce spui ?
ai dat o duma de parca Lucian din MR o fi cel mai tare sofer din romania :) |
Re:
Quote:
iar eu nu vorbesc prostii spre deosebire de altii (stiu ei care, deja se simt) |
are cineva testul facut de sebastian pt OTV cu un logan de 1.4 in fata la pescarus ?a fost dat azi in reluare de OTV ....nu am apucat sa inreg ..
|
mare test ce a facut si sebastian :roll:
crezi ca-l lasau aia sa o rupa? nu prea cred,ca asa sunt romanii nostrii,isi apara produsu vai de curu nostru :evil: :evil: |
Re:
Quote:
|
stai linistit ca am vazut intreg reportajul
nu a fost un test oarecare dar nici unu prea dur n-a fost nici macar ultima versiune n-a testat-o a testat un 1.4 park preference era versiunea nu tu abs sa ne zica si noua dak chiar functioneaza cum trebuie nu tu 1.6 sa ne zici si yo dak e fiabila dak pana mea DE CE? ceva e in neregula :!: |
pai poate pt ca si-au permis si nu au avut de unde sa ia un astfel de logan si sai dea mox ....cine crezi ca ar da masina personala la o frecare dasta ? ..
|
Intreprinderea din Colibasi
cum suna? :lol: |
Re:
Quote:
|
dak se bazau pe masina trebuia sa-i dea orice varianta. poate asta a ales el...
|
si totusi,are cineva testu de la otv?!
|
se pare ca nu.....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning