![]() |
cam slabutza... :D :D
|
Intradevar cam slabuta :twisted:
|
masina e super,dar are un singur defect pe care mai toate masinile americane le au:la o asemenea capacitate puterea e prea mica[zic eu]dintr-un asemenea motor se puteau scoate lejer 300 si ceva cai....americanii totusi au un criteriu al lor,ii intzeleg la cat de ieftina e benzina ptr ei :wink: :lol:
|
ma da ce le stii u pe toate :)
|
i am soptit eu ce sa zica :D
|
ai dracu' voi sunteti mana in mana... :)
|
fratilor nu stiu ce are sub capota dar ce stiu sigur este ca odata intrat si asezat pe orice scaun stai regeste.
si mai stiu ca se infige, dar un rezervor plin nu-ti ajunge pentru un drum capitala-ct |
Deci consuma asta cam 15-16 in oras si in afara cam 10.
Este adevarat este foarte spatioasa este parca un pic mai mare ca seria 5 dar nu cu mult. Viteza este de 200 de km cam putin dar in canada nu ai ce face cu mai mult pt ca sunt politisti cu radare peste tot Cutia este semi-automata Si cam atat aaaa si are 4 roti :lol: |
ce bine ar fi dat pe ea niste jentzi mai mari.....mi se par mici si vad ca spatziu e suficient cat sa pui si pe 19\"!cat de mult i-ar fi schimbat aspectul alte jentzi mai mari :wink: cristi da-i o idee tatalui tau.....cine stie....
|
ce bine ar fi sa fi in ploiestii cu ea .. :lol: :lol: :lol:
|
It`s never to late :P
|
1 Attachment(s)
tre astea sunt singurele poze pe care le am....cine tzie zis ca am facut poze cu ''bestia''? :lol:
|
1 Attachment(s)
si asta...
|
yo cu skama am facut stikerul din stanga!!! asha ca sa ma dau mare :twisted: :twisted:
|
4 Attachment(s)
asta e a mea...Peugeot 206 S16 . :D
|
?!
nu mi-a zis nime ca ai facut poze cu bestia si nici nu tziu minte sa fi zis ceva de asta. asta e, paranormal. in fine, mi-am luat jante aez de 16\" pt. cauciucele de iarna. asa fain e modelul ca-mi pare rau ca nu-s pe 17\" si astea. :D o sa le fac maine o poza daca nu-m ingheata obiectivul. |
poze tre!! pune poze!!!
|
scuze tre,era vb de tng!!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Taz sper ca vei reusi ce vrei tu sa faci :wink: !
Si junkel ce nr ai la masina?? :roll: |
alea de bz le am.
|
in legatura cu ''transplantul''?momentan a ramas ptr primavara,trebuie neaparat sa ma interesez daca imi omologheaza cineva ''transplantul''.ca degeaba il fac daca nu pot sa circul legal cu el.cam asta e marea piedica si ceva piese marunte.. :wink:
|
Ok ! sa-ti ajute dumnzeu poate rezolvi cu omologarea ca sa devina cel mai tare matiz din Tzara ! Gozilla Power 8) :twisted:
|
ce motor vrei sa ii pui? cu omologarea nu este chiar asha de greu...se \"rezolva\" la RAR.
|
un motor de 100 cp de la swift!!!sper ca nu se supara taz !!!
|
banuiesc ca e vorba de 1.3 16v. Alta alternativa ar fi de Daihatsu Charade 1.0 turbo, cred ca se potriveste mai bine pe matiz ...problema este ca e greu de gasit .
|
Va rog
Topicul trateaza o prezentare a voastra si a masinilor voastre Puteti face topic daca vreti \"Transplant - matiz power\" sau asa ceva :P :D |
1 Attachment(s)
ok, atunci atasez fisa de la dyno test a masinii mele ...140 cp@6900 rot/min.
|
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
nice :wink: unde pot sa-l fac si eu? |
la Autovit in incinta targului Vitan.
|
Re: Si eu pe aici in caz ca se face prezenta
Quote:
|
bine ai venit !
ne inmultim ,nu o sa mai avem loc pe forum :D :D :D |
Re:
Quote:
[sper sa nu ma aleg cu vreu ban pt vorbele mele foarte indraznete...] |
stai linistit ca nu iei nici un ban poate vreun leu vechi :lol:
|
Re:
jukel ... Cat te-a costat toata treaba in Vitan?... Salutare tuturor...
|
Re: Si eu pe aici in caz ca se face prezenta
Quote:
|
maine poze cu bestia si sora ei geamana....am mai achizitzionat una...nevasta-mea nu eu! :wink:
|
una rosie ?
|
si-a luat inca un matiz rosu..
|
vai de capu' meu!!!se inmulteste familia de bestii :D e clar o sa fie rupere in orah :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning