![]() |
Si vii cu masina ta ??
|
pai eu pe 14 sau 15 plec la mare. dc plec pe 14 ajung si acolo ,oricum eu tre sa vb cu florica daca ma duc sa ii ajut la organizare dc nu nu stiu dc ma duc
|
da pt ca pe data de 14 va fi showul de la Kogalniceanu.. eu o sa fiu deja akolo.. pe 15 o tai.. de akolo..:)
|
Okas sper sa ne vedem pacolo :wink:
|
oki doki...! :)
|
Ar fi posibil organizarea unor curse de 400 pe bulevard din cate stiu eu a fost o data o tentativa insa esuata :cry:
|
nu este posibil :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
De ce ? Din cauza politiei ploiestene? 8)
|
de ce nu? eu cred ca dac s-ar organiza un protocol cu pol ploiesti, s-ar putea organiza.
|
nu accepta primarul :D :D :D :D :D pentru cine l a votat :D
|
Re:
Quote:
|
Pe bulevard probabil ca nu se va face niciodata (sau poate cines stie).
Ati vazut si voi ca sambata si duminica se inchide ca sa nu mai fie asa poluat si este folosit ca loc de agrement. Un loc bun pt o eventuala etapa de viteza legala este drumu acela intre rondul din preajma facultarii si hipodrom - peco. sunt cam 4-500 m si pana in pod e loc de oprire. Ar merge.. :roll: |
Doamne daca ar di asfaltata urjuma aia de pista de la strejnic ce belea ar fi si asa astia zboara doar cand au benzina :lol: :lol: :lol: sau kerosen da nu prea cred :roll:
|
Sau alta alternativa dupa parerea mea ar fi drumurile alea de pe langa vega sunt pustii sambata si duminica insa se mai intalnesc gropi :cry:
|
Ati plecat la mare cu totii ?
Ca vad ca nu mai zice nimeni nimik..... |
Re:
Quote:
|
nu e nici macar o groapa.
e testat locu ala, crede-ma. |
nu merge legala la upg pentru ca drumu ala e una din principalele intrari in oras.
cele mai bune locatii sunt spre astra (de la giratoriul din bariera la dreapta cum vii din centru) sau, pentru indemanare curtea conpetului (dupa astra, unde se termina drumul). mai e de stat conpetul sau s-a privatizat total? |
se putea devia pe centura... :roll:
locuri ar fi,nu multe dar sunt ce mai conteaza daca s-a privatizat sau nu conpetu`? :D |
Baieti tocmai m-am intors de la mare pot sa va spun ca ptr. mine a fost demential concursul de drift , faptul ca liniutele au fost la liber pe 200 de m a fost naspa si faptul ca persoana care trebuia sa prezinte avea probleme grave de limba romana ori poate avea emotii nush :lol: da cert este faptul ca concursul de drift si Hell drivers au fost dementiale :twisted: :shock: :shock: :shock: in maxim 2 zile sper ca o sa pun si io niste filmulete si niste poze de pe acolo :wink:
|
skmadtm abia astept. well done.
tng pai are importanta ca daca-i privatizat se poate momi proprietaru cu o sponsorizare/reclama ceva si ar merge treaba. daca-i de stat e foarte complicat + ca i-ar durea in popou. |
Re:
Quote:
skmadtm te asteptam cu materialele ! |
De abia m-am trezit sunt rupt de somn sper ca azi sa scot pozele si cateva filmulete din telefonul unui prieten tin sa spun ca vor fi in rezolutie 640-480 asa ca nush cat de clare or fi :cry: ptr. ca atunci cand am plecat la mare n-a avut cine sa-mi dea o camera digitala da io zic ca e bine si asa :twisted:
|
da man,sa vedem daca mai e ceva pe langa ce am vazut la galeria 4tuning
|
fratzilor eu va urez toate cele bune, distractie placuta, liniutze lungi, cerculetze perfecte si ne vedem cand ma intorc.
tng-ule stiai de salonul ala care se va tine pe 22-23 din Sundorf? o sa fac niste poze p-acolo si o sa pun pe forum cand ma intorc. |
Drum bun si distractie placuta.
Sa faci poze/filme multe. Numa` bine ! |
am eu un filmuletz de 4 min dar ocupa cam 76 MB.. sa nu ma injuratzi...!
|
pune-l daca merita vazut :wink:
oricum iti ya aprox 1h sa-l incarci pe forum :P :D PS:ce cauta golfu ala rosu la kitch? :? |
nu e la kitch am crezut ca e discutzia despre masini tunate din Ploiesti
eu stiu ca aia este printre primele.. sorr daca am incurcat ceva |
vezi ca am sters postu tau de la kitch(ca acolo era),no problem acu` :)
mai posteaza tu odata dar pe topic bun :wink: In curand vom face un topic interesant pe Ploiesti.Mai astept sa stang niste materiale. Numa` bine ! |
Re:
Quote:
|
a fost super tare pe kogalniceanu
|
1 Attachment(s)
cine mai poarta tricou cu 4tuning si mananca vata pe bat??? :D :D :D :D :D
|
:oops: :oops: .... mi so facut pofta de vata..ce vrei :lol: :wink:
|
ai dat o in mintea copiilor .maine poimaine te vad in calusei
|
Salut, interesanta treaba cu Ploiestiul. Sunt nou pe-aici. Alex (Momo) salut vecine :wink: in sfarshit am vazut shi eu mashina aia cu care te tot lauzi, tare.
|
bine ai venit!!!
|
Salut TatuMihai !!! :D
Bai oameni cine e Mos-Craciun din ploiesti ??? |
emil calota? a nu ca asta ia.
|
lol tre :lol: :lol: :lol:
sunt mai multi cu user pe 4tuning.ro si din Ploiesti care nu dau pe aici. probabil ca nu stiu ce e aia comunitate. :evil: grav... :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning