![]() |
Re: Masini Tunate Din IASI
2 Attachment(s)
Azi pe straduta spre biblioteca de la litere (sunt si camine pe acolo dar nu stiu exact care si cum).
|
daca vrei sa'l vezi/pozezi/intalnesti mai des mergi pe splai in alexandru ... il gasesti cu vreo 200 m inainte de podulul spre mircea.
|
este un dodge ram prin iasi cu motor de 8300 cm si aprox 600 cai...si mai este un maseratti gran turismo pe la flux prin doi baieti
|
Quote:
|
Si oricum topicul e despre masini TUNATE,asa ca nu vad ce ar cauta aici masiniile unor baieti de bani gata,care daca ii intrebi nici nu stiu cu ce fel de carburant merg masiniile lor.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
e frumoasa .. da o vad cam mult parcata pe bordura si prafuita... de ce?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
|
calibra aia mai bine ai posta-o mai jos ... la kitsch tuning !
dar fiecare cu gusturile lui |
Quote:
|
iar lambo nu e masina tunata :)
|
4 Attachment(s)
|
Pfoai ce fata pot sa am :lol:.
|
Nu mi-a placut deloc Loganul asta..pe langa eleronul ala de rahat si briz-briz-uri gen oglinde suplimentare,nici macar nu are un spoiler sau altceva frumos..Masina impopotonata,urata..Kischt!
Sunt multe alte masinile modificate din Iasi care au fost la Tuning Time,nu Loganul ala.. |
Loganu' e tot logan...
Zyz, da' pe cine sunai? :)) |
Ati auzit vre-odata calibra postata mai sus?
Doamne parca e sparta peste tot, are un zgomot ciudat rau de tot.creca are motor de 1,6 cu prea mult aer |
Quote:
probabil are varianta aia de motor care se repara in drum,ala de seamana cu motor de cielo:-) |
eu am gasit si de 1,6 is mai rare pe la noi, dar in germanica sunt
|
3 Attachment(s)
Scuze pt claritatea pozelor! Sunt facute de la distanta cu zoom...ca nu mi place sa ma zgaiesc de aproape! Orgoliul bata l vina! :))
|
la Ferrari-ul ala, sa intelegem ca folia tzaraneasca ai considerat-o tuning? ca altceva "tunat" nu prea vad...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oare unui proprietar de Ferrari nu-i ajung banii?:shock: Omul asta are 2 milioane de euro,stati voi acolo in banca voastra si nu mai puneti intrebari din astea stupide.V-ati gasit de ce sa va luati. |
partea cu zgariatul e de inteles. Dar de ce n-o fi ales ceva mai discret, cum ar fi folia transparenta, asta nu prea inteleg eu...
P.S. daca un om isi lasa Ferrari-ul stock, nu inseamna ca nu are bani de "tiuning"... Masina asta se apropie de statutul de opera de arta, iar daca vrei sa-i pui palarie lui Venus din Milo, tre sa stii a naibii de bine ce faci ca sa nu fii luat in ras.... Sunt masini la care n-as schimba nici un centimetru... |
Si se temea de zgariat doar in iarna? Ca acuma a dat-o jos. Sau s-a deteriorat si acum pune din nou?
PS: intreb, nu dau cu paru':). |
smecheri dom' le
|
1 Attachment(s)
|
Romulus mama ai devenit vedeta si pe 4Tuning, nu numai pe A.M.C. ! :)
Da care din ele? :) Opelul Vectra B a lui Lucian sau G5-ul lui Romulus? G5`ul arata acum cu totul altfel: alte faruri, alte spoilere, evacuare dubla .... Vopsea noua :) |
Quote:
:) G5-ul lui Romulus. ce numar are opelul ? |
IS 14 LUK...
|
g5-u lui romulus cred ca are 80% din km masini facuti pe copou :)))
si sincer nu mi se pare o masina atat de tuninguita piesele de tuning de pe DYU sunt de duzina oricine si le poate cumpara si are masina tuning Ciao Tim ! |
pe un forum sunt la kitch..pe altul la tuning... buna treaba
|
Cam putine pagini la trhead-ul "Masini Tunate Din Iasi" desi cred ca is mai multe masini tunate in iasi decat Kitsch....fiti mai atenti si dati blitz masinilor care merita
|
Quote:
|
Parerea mea e ca s-au investit multi bani in masina aia si mai mult de atat imi place cum arata....cat despre km proprietarului nu pot comenta nimic fiecare merge cu masina pe unde vrea si cat vrea
|
Asta asa e ! Nu te contrazic ! e frumoasa nu am zis ca nu !
|
chestia cu km facuti pe copou a fost o gluma dar nu neg :))
este adevarat ca gusturile nu se discuta dar pe aces topic vb despre gusturile lor si in plus de asta masina aia e prea neagra ca sa iti dai seama cu ce a ornato :)) si mie unu mi se pare ca nu se imbina deloc cu placutul |
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning