![]() |
Re: B-18-efs
fara sa te superi da masina ta nu are linie. nu e placuta estetik. regleaza si u capotele, usile, si barila parka is umflate asa, mai punele la punct putin
|
adevarat ce zici...capota asta nu stiu de ce nu vine la linie,mai am o capota care vine perfect dar nu este vopsita.+ ca masina a avut accident anul trecut si nu am avut la cine s'o duc sa o traga la linie pt ca toti lucreaza in scarba sa ia banii..asa ca am preferat sa o fac eu +ca nu am dispus de prea multi bani:sad:.barile si usile vin bine doar aripile nu sunt aliniate cum trebuie.
|
5 Attachment(s)
:arrow: :blink:
la sfarsitul sapt sper ca e gata...:hug: deci va fii neagra:yes: capota nu ramane aia si portiera o inlocuiesc cu una noua... va urma...:-) |
asta cu 4 faruri e ata? scuze dar nu am citit tot postul:( parerea mea e ca o sa iasa super marfa masina mai ales cu capota aia:) bafta in continuare si asteptam poze:D
|
da este a mea...
este prima mea dacie:love: |
marfa bafta cu amandoua:)
la cea cu 4 faruri ii pui jante pe 4 prezoane? |
6 Attachment(s)
Quote:
la anu poate o sa trec la 4 prezoane;)deocamdata nu sunt bani:sad: Poze ...:arrow: :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
nu va place?:sad:
a venit timpu naspa si nu o mai pot vopsi pana nu se incalzeste...:cry: |
pai si capota plonjata nu o lasi?:( arata mult mai marfa:D
|
arata misto dar dai culoare si coboarai garda la sol:D si bine inteles nu jantele acelea:P
|
deci pentru inceput o vopsesc(neagra:D)de capota nu sunt sigur care va fi,voi vedea dupa ce o sa termin de vopsit.
jantele deoacamdata vor ramane cele de canada pana fac rost de bani sa iau modelul nou si sa le intorc. la suspensie nusht...cam cat e recomandat sa tai din arcuri sa nu adun toate pietrele dupa mine? stima;) |
Baga mare si spor la treaba!
|
merci frumos..;)
|
8 Attachment(s)
Dacia Black Edition sau Dacia de partid:D
in sfarsit mi s-a implinit visul...:love: Deci...ce parere aveti?:-) |
a iesit bine razvane masina dar nu inteleg o chestie???de ce ai scos doar manerele pe spate si nu le-ai scos si pe fata????nu esti singurul de pe aici cu asa ceva.....frate deca tot scoti manerele scoate-le pe toate!e doar o parere si nu o lua in nume de rau.;)
|
e bine si asa razvane,dar na altora nu le place ca tre sa fie toate fara manere.a iesit bine;)
|
acum imi pare rau ca am scos manerele pe spate:sad:..inainte aveam altceva in cap,ziceam ca o sa o fac masina de curse domne...:lol:acum as vrea sa sa'i pun manere nichelate de TLX dar nu stiu cum o sa fac pe spate...:???:
@dog99 multumesc pt aprecieri ;) |
o sa iasa super faina masina daca o sa-i pui toate elementele nichelate(bari,streasina,manere,etc) pe ea.negru cu nichel da bine de tot!:D
|
aici sunt si io de acord.
|
pai asta am in cap:D
am deja 2 oglinzi de 1300 nichelate... sa vad de unde iau niste bare de tlx nichelate.. jante de canada super balon cu cerc d'ala nichelat as vrea sa'i mai pun:D ionizare geamuri laterale + luneta si sunt mai multe de facut...dar deocamdata nu sunt $$$:sad: |
pune folie nu le ioniza.va fii criminala ea neagra,geamurile negre...........de vis:D
|
adevarat...deocamdata ramane asa.
ziceam sa le ionizez si sa'i dau ceva lu ala sa mi le faca pe o tenta de negru asa8)...abia scap si de militieni si d'aia am zis sa le ionizez.. |
ce treaba ai cu politia daca daca iti pui omologata!?
|
8 Attachment(s)
pai ziceam de ionizare pt ca e mai ieftin decat folia...:???:
:arrow:inca un set de poze... |
Daca tot ai facut-o asa neagra, pune si tu pe spate si luneta folie opacitate 95%, ca sa ii dea un aspect mai frumos decat ionizata.
|
7 Attachment(s)
Ninge !:twisted:
cam de calitate indoielnica pozele:sad: |
marfa.
|
1 Attachment(s)
Dacia neagra in ce stadiu se afla? Uite si o masina frumoasa,ca model pentru tine......daca nu te superi;):
|
ms AYG;)
dacia neagra sta deocamdata la garaj full de vaselina si ulei si asteapta sa vina primavara:yes: marfa dacia pusa de tine,numai ca eu o sa merg pe bari metalice de care am facut rost si le'am si montat pe ea:-) zilele astea o sa incerc sa o scot din garaj si o sa'i fac cateva poze sa vedeti cum mai arata;) numai bine |
imi place mult cum se arata aia neagra. Incearca sa o tii cat se poate de simpla si urmeaza modelul iesit din fabrica si pune-i elemente nichelate sau chromate...dupa caz. Bafta multa si sa stii ca asteptam in continuare poze...vad ca ai uitat ce ai spus, ca ne dai poze noi.
|
nu prea am avut timp sa'i fac poze pt ca am fost ocupat cu alte chestii...:rolleyes2astazi daca nu ploua o scot din garaj si ii fac niste poze,abia ii schimb si farurile cu unele noi;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
ete ca au venit si pozele
:arrow: farurile vor fi tot cele de serie,nu voi schimba nimic si da,sunt noi noutze:dribble: farurile nu le'am mai montat ca nu are rost deocamdata... |
ai grija cu linia masinii...si bara ai fata sta rau de tot...Incearca sa ii schimbi barele daca reusesti cu unele nichelate. Va avea avea un contrast frumos.
|
Salut, vreau sa iti spun bravo pt ambele masini, dacia alba arata foarte bine, frumoasa, ingrijita, imi place, iar pt cea neagra poti sa-ti spun decat spor la treaba, sper sa iasa exact cum vrei tu, daca o faci incet si iti pastrezi timp si pt detalii o sa iasa foarte bine.
Succes in continuare. |
multumesc...
bani sa fie si timp frumos,ca se fac ele:-) numai bine |
arata foarte bine ambele ... dar totusi ce a neagra arata mai bine :!:
|
frumoase ambele masini dar la cea neagra mai ai putin de lucru si cum zicea mai sus andi ai grija cu bara acea ca nu sta prea bine acolo;)
|
bara nu e reglata,e pusa decat asa sa vad cum ii sta cu ea;)
sa speram ca se incalzeste sa ma apuc de ea:dribble::rolleyes: |
am o intrebare...daca la dacia alba ii inlocuiesc tot botul cu unu de cn4 imi trebuie vreun act de la rar??
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning