![]() |
Re: E39 - T E A ---- M packet
da unde va credeti ma de va lasati asa masinile jos :))) in germania?? :)))) uite-o pe a mea :) pachet drumuri grele :)))))))))
|
Quote:
|
suspensia T din cuvantul STOCK =))))
|
Quote:
|
Quote:
on topic : TEA? cand scotzi ursu? :)) |
on topic : TEA? cand scotzi ursu? :))[/QUOTE]
cand scot ursu?!?!?!cand imi dai cheile il scot, cand crezi..zici ca esti tata..vad masina aia o data pe saptamana:))))))..intrebare..cand ii punem evacuarea?(atunci scot ursu definitiv) |
Quote:
|
Am si eu o intrebare la voi .. din simpla curiozitate ... Cum arata baile voastre ? ... eu am 9 cm garda la sol si deja pot sa enumar vreo 4 linii de tranvai pe care am incercat a le iau dupa mine :nervious::omfg:
|
:)) Iar era controversa azi la Romexpo... care-i mai joasa? :)) Oricum frumoase ambele... defapt frumoase toate 3... sa nu mai zic de Pavilionul 17! :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
in acest urs? :D
|
Quote:
|
:)) Lasa ma tea, ca va descurcati voi acolo. O dati la pace cumva! :) Bagi ursu' la cercuri maine?
|
Vazut azi ZEE-u ....si piesa de rezistenta TEA ...doamne ce sperba e:X.............pacat ca nu am vazut una din aceste masini la cercuri:(((((
|
Quote:
Quote:
|
l-am intilnit pe e39 -TEA pe aleile de la Romexpo - intradevar superb - MR CAT se uita cu respect la el :D
|
Quote:
|
Maaaa sa fii fericit ca maine o ridic..numai pot sa merg cu ea asa ...pm o fac franjuri...:)))))))))))))))))))))
|
Quote:
sky's the limit:P:))))))) |
Hhahahha. Si pana la urma care a avut-o mai jos?
|
Quote:
|
se lasa...jos jos jos, ii palce....jos jos jos !! (lu cry-u):))))
|
O mica plimbare prin California cu baietii GolfuletzStudio present NoSpeedLimit The MOVIE FULL un super film despre viata de noapte dintr`un oras .... masini fum fete curse drift https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/70549-golfuletzstudio-present-nospeedlimit-themovie-full/page-4.html
__________________ |
deci acea nu este masina ci o frumusete rara
|
Quote:
|
de vanzare la modul IAR... asta dak nu se hotareste IAR sa nu o mai dea! :))
quois... parca ne faceam parc auto... ce s-a intamplat? |
Quote:
si pana sa apuc "sa iar" nu o mai dau masina s-a vandut azi |
nu stiu de ce dar asa imi vine sa te sterg din agenda telefonului si din lista de mess... :(
trist |
Radule TU VORBESTI SERIOS????
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu ca tu ai bani sa dai telefoane... si aveai bmw.. dar acum ai ajuns vai de curul tau cu audi. :)))))
dak ai nevoie de un coltz de paine ceva... astept sa imi dai un beep.. te sun eu si am sa te ajut, de dragul 5arului. pacat ... kiar sunt trist :( |
noul proprietar ar trebui sa tina topicul in viata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
s-o dus inspiratia mea :sad::-)
|
Quote:
te uiti la ele .. le combini c-o melodie trista.. si hop , lacrimi .. ce inseamna sa te atasezi de o nenorocita de masina .. |
offf...super pacat ca ai dat 5-aru . Ziua ieseai cu 5-aru frumos,elegant si seara ieseai cu ursu la haos .
|
acum are s3-ul si pt zi si pt noapte.dupa o scurta plimbare ..pot spune ca e demential :love:si cica nu ar fi in mintile lui.. chiar tea l-ai pus pe tester,ce ti-a scos?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning