![]() |
Re: B-05-npa
arata bine masina,nu am urmarit threadu mai mult m-am uitat sa vad cum arata masina,are ceva modificari pe la motor?
ce cauciucuri ai pe masina ca se pupa pe masina de numa numa....??? |
In primul rand tin sa te salut si pot spune ca imi place masinuta ta sau mai bine zis mi-a placut pana in momentul in care i-ai pus barile de plastic......:sad: Cel mai bine o lasai asa cum era cu cele originale dadea mult mai bine,parerea mea plus ca pe fata modelul asta de bara nu da bine deloc cu botul acela cu 4 faruri.Oricum nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine dar asta e parerea mea,bafta si spor la treaba in continuare;)
|
Va multumesc pt parerile voastre , ms buga pt indemn.
Cauciucurile sunt pe spate 195/50/13 si pe fata 185/55/13 sunt SH dar foarte bune,au costat 320 lei toate. Asa credeam si eu despre barile clasice k arata mai bine masina cu ele dar: masina fiind lasata nu avea o terminatie . + de asta se vedeau toate nebuniile de sub masina,oricum o sa schimb bara pe fata cu una 9 asta e de proba asa . Oricum multumesc pt parerea ta sper sa ne vedem la vara k sigur o sa venim prin constanta.BAFTA |
Mare noroc am avut azi . Cand am ajuns acasa chiar vroiam sa bag masina in curte si cand sa dau cu spatele POC s-a auzit cevaaaa. Nu era decat roata mea pe stanga fata intrata sub masina , s-a rupt pivotu ala de jos . Multumesc Lui Dumnezeu k nu s-a rupt ala cand eram in timpul mersului .Astea sunt piesele romanesti ce sa faci,acum alti bani alta distractie .
|
Asa e cu piesele astea romanesti de tot c...u poti sa o patesti rau....:shock: Vorba ta bine ca te-a lasat cand ai ajuns acasa ca cine stie ce se mai intampla..... Astept sa vii la mare daca zici ca vii si poate facem 1 intalnire si cu restul gastii din C-ta sa-i cunosti ca sunt toti de treaba;)
|
6 Attachment(s)
niste poze de azi cu npa,fxf ,io si kis;)
|
frumos:X abea astept sa`mi iau si eu alta...poate ne imprietenim toti cu daciile:)
|
Quote:
Quote:
Te rog foarte mult sa folosesti functia Edit ! |
respectele mele....schimba foarte mult jantele alea masina chiar daca sun CMS-uri....
drumuri uscate si fara incidente |
SIMPLU LASA-O MAI JOS O SPIRA JUMA PE FATA IAR PE SPATE ARCURI DE FATA SI TAI O SPIRA.BAFTA
|
Quote:
|
Este destul de lasata, mai jos nu se poate ,si asa am probleme cand bag masina in garaj sau la denivelari pt limita de viteza sau sine de tramvai. Am schimbat destule esapamente.....
|
adevarat ca agati si pachetele de tigari cu masina:):)
DRIFTERDACIAN laso pe a ta ,mai jos daca poti;) pardon de putut se poate dar nu mai poti merge cu ia |
npa-ul este destul de low nu am ce zice! dar sa fie low are dezavantaje dar si avantaje dar sicner ami multe sunt dezavantajele! avantajele sunt pe drumuri bune cu curbe dar cand e vb de drumurile de zi cu zi consumul e ami mare ca trebuie sa mergi cu viteza mai mica si in trepte inferioare si tot asa eu stiu mai bine ce calvar este! drift dacia cauta threadul meusa vezi o dacie low respect pt dog god si deniel ps laso asa farte ca e f bine!
|
Nu ma iau dupa toti ''tunerii'' baieti, am avut dacia low si eu si dog god, aveam in jur de 10 cm distanta dintre baia de ulei si asfalt si sincer nu era bine asa k ,drifterdacia lasa tu dacia ta mai jos cu doar o spira din arc taiata si mai vorbim ..... BAFTA
|
7 Attachment(s)
poze noi cu npa;)
deniel tre sa dai tu sucu:-) |
Multumiri dog 99 pt poze.Sucul sa fie facut din vita de vie sau.........?
|
Am vazut masina ieri in mers. Imi place mult cum se vede asa lăsată
|
MS ja-rule sper sa arate si mai bine dupa ce ii scot manerele si o vopsesc
|
parca arata mai bn cu bari de plasit:ciggy:
legat de manere eu zic sa nu le scoti pe cele de pe fata ;) |
rana doar maneru de la usa soferului
|
e alegerea ta eu iti urez spor la treaba :)
|
MULTUMESC
|
5 Attachment(s)
sucu nene,sucu:lol:
|
trebuie sa vezi putin si de tabla acuma..ca am vazut niste puncte de rugina....(sigur o ai in plan)
dau bine CMS-urile alea pe masina...... bafta in continuare si asfalt uscat |
Salut, arata super bine masina, o admir de fiecare data cand trec pe langa ea pe strada.....
Mai e ceva rugina ici colo, dar toate la timpul lor.... Bafta in continuare! |
Multumesc baieti. Dupa PASTE urmeaza si tablaria , sa mai dea putin caldura si ne apucam de treaba . Ieri am venit de la BACAU cu ia si mi-am spart bara fata in urma unui incident minor pe sosea(o placa re rigips luata de vant). Oricum eu va ures SARBATORI PASCALE cat mai fericite si sa ne vedem cu bine pe strazi,VA MULTUMESC
|
14 Attachment(s)
npau venind de la mare..............
sucul ala mai vine:?: |
1 Attachment(s)
si poza mea preferata:-):D
|
FElicitari fotografului :D:D ! simpla si de efect !
|
Quote:
|
.................Fara cuvinte MULTUMESC
|
Quote:
|
frumoasa masina....dar am si eu o intrebare nu se ia politia de tine k nu ai semnale pe fata?:-??
|
Pana acum nu , dar sper sa nu se ia de mine k mai gaseste o multime de nereguli la masina . O sa imi pun si eu semnale pe fata k ma deranjaza si pe mine.
|
Salut,tare masina am vazut-o chiar azi in trafic si am observat ca are un sunet chiar interesant 8) (ceva detali despre evacuare de la motor pana la finala? ) si un filmulet daca se poate sa o auzim si noi:D
Bafta in continuare... |
he he domnu npa1 ce faceti? cum decurge proietul? eu acuma trec la un alt nivel!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Masina arata foarte bine, dar mie mi-ar place un pic mai sus de spate (nu cu mult, dar sa fie un pic mai sus decat fata).
Barile de plastic, oricum, arata mai bine decat cele clasice. Spor la treaba in continuare. Problema cu rugina, la Dacie, se poate rezolva intr-un singul fel (...parerea mea): vaselina sau ulei ars pe interior. (cel putin eu asa mi-am rezolvat problema). |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning