![]() |
Re: B 28 N U T
6 Attachment(s)
pt taranul care mergea azi de la buzau spre urziceni cu o pisicuta cu nr de italia si la 130 140 mergea paralel cu mine si radea de mine sugete frate inpuscate,si mai se facea si spre mine,de omu era cu bmw va dati seama ce smecher e omu,e dat naibi.scuzatimi postul dar m am enervat tare rau,ca uite de unde pleaca atatea accidente din cauza la prosti dastia,ca poate dc era vreunul cu mamaliga in geam se speria si tragea de volan de cine stie ce patea.si dc patea ceva incepatorul''accident''si venea politia,normal era de vina incepatorul.fratilor conduc si io masini cadecat calumea dar nu am basini daste in mine,defapt inconstienta....maine revin cu poze noi cu masina de la plimbarea de azi.o seara buna.:sad:
|
10 Attachment(s)
poze de sambata,o iesire prin oras cu dacile.nut npa ndu
|
22 Attachment(s)
la plimbare cu cele 2 iubite.:-P
|
iti inteleg supararea, dar topicul se numeste B 28 NUT ... am sters cateva posturi
|
dog-ule fa ceva ca ad ca dreaq cu doua neamuri de jante!in rest e frumoasa.:D
|
scuze ja rule,ma asteptam.
|
nu gasesc flanse,si sincer nici nu prea am cautat.imi promite un nene de 3 luni ca imi face flanse.
|
1 Attachment(s)
:oops:
|
2 Attachment(s)
:oops: off ce bine arata asa.vis:-P
|
cat mai sunt 2 tamburi de r 18?
|
50 euro.
|
frumoasa masina
|
multumesc ionut;)
|
am achizitionat zilele trecute''in sfarsit''fuzete,portfuzete,discuri ventilate,rulmenti,etrieri pt fata in patru prez 4x100.o sa le montez sambata care vine,pt ca tre sa iau alte discuri de frana si plec si in cursa toata saptamana:sad:pe la cluj oradea arad resita zona aia.pt cei care vor sa le aduc ceva de pe acolo''transport''0761 400 270;)
|
sper ca saptamana asta sa montez fuzetele.am achizitionat intre timp si 4 cauciucuri 185/50/14 de la arad;)
|
salut.in sfarsit am montat si io fuzetele pe fata:-Pvreau sa zic ca e cu totul alta viata,o sa revin cu poze zilele astea.
am schimbat si scaunele pe fata,am montat unele de opel astra 96,super comode si misto:lol:.pe cele vechi le vand 150 ron discutabil,stare ff buna. |
si cum e "alta viata"?fii mai explicit!;)
|
inainte aveam flanse,trageam de volan de ma lua salvarea.am renuntat la flanse si am gasit fuzete facute in 4 prezoane cu discuri ventilate de nova,aprozimativ 10 kg mai usoare decat cele cu flanse.
1.invart mai usor de volan 2.franele mult mai eficiente. |
vezi ca discurile de nova nu sunt stralucite!cauta ceva de import ca astea iti rupe pedala de frana dupa o vreme!;)
|
adica?
|
or sa inceapa sa-ti bata!dupa un anumit timp se ovalizeaza!sunt de rahat.
|
da,se simte un pic chestia asta cu batutul.
ce se mai potriveste,de ce model? dc e sa le schimb.:sad: |
nu stiu !cauta pe la magazinile de piese auto de import!
|
brembo.
|
bun brembo,dar ca sa nu umblu prin tot buc dupa ele sti unde sa ma duc sa caut?
|
E un magazin in crangasi langa reprezentanta ford, o sa iti zic exact unde e.
|
ok
multumesc |
1 )piesele le aduc NUMAI PE COMANDA pt ca e magazin de ford si aduc io ca vreau ,
cum cobori la pod mergi drept spre 1 mai pe jos ai magazinul dacia ADRAS , langa ne gasesti pe noi Centrocarul RADU SORIN CENTROCAR SRL IMPORTATOR PIESE ORIGINALE SI AFTERMARKET : FORD MAZDA OPEL VW AUDI SKODA SEAT BUCURESTI TURDA 102 , POD GRANT tel 0727.05.66.70 Poftim. Discuri Brembo si placute Ferodo Premier cam tot ce iti trebuie la berlina. |
AM vb azi cu ursu( VNK ) poate mergem duminica daca e frumos la o plimbare cu masinile.
Poate se mai alatura cineva , mai vb cu astia si vorbim sambata cand vin . pa pa |
ok.multumesc cannavaro.momentan ma apuc (saptamana viitoare)de sudat si vopsit,cand termin o sa ma apuc iar de frane.multumesc pt informati;)
vb daniel. suna bine. |
7 Attachment(s)
niste poze de la un flacau;)
|
frumos!trebuia sa scrii Brembo pe etrieri..:P
da stema aia jod de pe bara!;) |
1 Attachment(s)
mersi
o poza mai clara. |
de ce nu vopsesti toata partea de sus a usilor cu negru?
|
ce se vede acolo e autocolant,experimental.
o sa intre la vopsit toata si o sa vopsesc si ramele. dar pana atunci mai e... |
16 Attachment(s)
azi am facut o sedinta foto cu amanta.;):-P
|
O parere : autocolantul cu sigla de la Dacia de deasupra numarului de inmatriculare din fata nu isi are rostu acolo
|
Prelungirea e de Golf?
|
stiu.e pus la misto.oricum o sasi schimbe infatisarea total pana in vara.
da, e de golf 4 Foloseste functia Edit ! |
imi plac mult jentile...imi poti spune ce model sunt? cum sa cer...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning