![]() |
Re: Circulatia interzisa - NON EURO
Quote:
|
auzi alt destept[MUTTLEY] inca 2 ca tine si o soba care scoate fum ma scoate din iarna dk se mai gasesc in vreo 50 ca astia chiar ca ne scot astia daciile ba n-ar sustine toti masina dacia ce vreti fratilor sa vedeti pe drumuri GIBONI cu ceafa lata cu x5 si q7 cu meclele lor de gigoli italieni care isi fac paru cu gel din europa cu 1 leu si isi baga benzina de 15 lei urat pe aici sunt multi si respect ptr ce au facut ei din aceste dacii si eu unu trag tare sa fac ceva din ea ca pe la noi in rumania 1 face performanta si restu mananca seminte in fata monitorului sau in fata blocului MUTTLEY asa ca sa taci si sa iti vezi de treaba bafta TRAIASCA DACIA,, OLCIT :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
|
... MUTTLEY asa ca sa taci si sa iti vezi de treaba bafta TRAIASCA DACIA,, OLTCIT
George ai dreptate cu gibonii aia cu x5 si q7, adevarat masinile alea emana noxe mai multe decat o dacie clasica, cu tot cu euro 5-u lor :) In alta ordine de idei nu-i vorba doar de Dacia, Oltcit sau mai stiu eu ce, e vorba si de Lada 2107 dragostea mea... pe viitor o sa vreau sa restaurez una si daca nu ma lasa statu roman sa ma plimb cu ea pe aici o sa ii dau in judecata, sa vedeti de nu.:2gun::chainsaw::workout: |
george eu cred ca tu nu ai vazut ce masina are Muttley....asa ca mai bine nu ma fa valuri.intr-adevar nici mie nu imi place ce vad pe strazi legat de dacia si politia romana,dar pe buna dreptate sunt foarte multe pe strada care chiar nu este locul lor acolo ci la fier vechi trebuiau sa fie de mult.
|
Mai fratilor nush ce sa zic..Se vehiculeaza tot felul de zvonuri in legatura cu scoaterea autoturismelor non-euro din circulatie cu anul 2011, dar vom mai vedea pana atunci..
Costul unei Dacii daca chiar vrei sa o faci euro4 te costa 1400 Euro(1000 euro catalizatorul + 400Euro omologatul).. Vom vedea ce se va mai intampla.. |
Ce ziceti daca e treaba sa le scoata ..protestam in fata guvernului :))?
|
Asta e clar ca o sa protestam!:twisted::twisted:
Pana acum atatia ani s-a circulat cu masini non-euro si deodata gata vor sa le scoata,asa nu merge,asta se va intampla treptat in cativa ani,parerea mea..... |
Quote:
|
eu unu am vrut sa imi pun un 1.6 de nova pe injectie si am vorbit cu cineva la RAR si a zis ca mi-l trece in acte dar tot NON-EURO mi-l trece....asa ca nu rezolvam mare branza asa ca am renuntat atunci la idee si m-am lasat pagubas!
Daca e sa le scoata de pe strada cum au zis si colegii de forum facem un mare miting in fata guvernului ,dar sunt tare curios cati vor avea sange in pix sa participe la asa ceva.totusi speram sa nu ajungem acolo si sa circulam linistiti cu batranele noastre pe soselele patriei!:D |
Quote:
voi ce nu intelegeti e ca nu au cum sa ne oblige sa casam daciile, sau masinile non euro. e ca si cum ar veni unu la usa ta iti da 5 milioane si iti zice da-mi masina..iar tu nu ai ce sa faci...nu? probabil impozitul o sa fie mai mare, dar totusi sa nu exageram cu sumele..cum zicea si altundeva....ar insemna totusi revolutie treaba asta cu obligativitatea de a-ti casa masina ok..dau ei 40 mil....care nu sunt defapt cash ( cu care nu neaparat mi-as fi luat alta masina second..poate mi-as fi facut abonament la RATB pe 6-7 ani sa ma aleg si eu cu ceva )..ci o chitanta....eu de unde sa fac rost de restul de bani pentru o masina noua?...ar insemna sa te oblige sa faci credite..daca poti sa faci si asta ..sau sa te uiti ca prostu la chitanta aia sa fim seriosi, asta nu se va intampla ;) |
tu de ce-ti vinzi dacia, increzatorule? :???:
|
eu imi vand dacia pentru ca vreau sa imi iau un golf 1, tot non euro e si ala ;) ..asta e, cred eu ca e masina perfecta pentru mine...
|
ma fratilor cum dreaq sa scoata masinile non euro ? pai in primul rand pe drumurile patriei circula cateva sute se mii de masini non euro . este chiar asa simplu sa scoti masinile astea ? eu unul nu cred pt ca la veniturile noastre sa nu mai zic ca unu dintre noi au rate p la banci din diferite motive cum naiba sa am bani sa imi iau alta sa aiba euro eu cred ca astia sunt bolnavi la cap care vor promulga legea asta. si daca stau sa ma gandesc un pic pe criza asta nu cred ca isi permit sa piarda o groaza de bani din impozite si taxe la bugetul de stat in caz ca vor scoate masinile astea . eu zic ca nu e rost de agitatie cel putin nu deocamdata macar pana trece criza asta de rahat ;)
|
ffffffff bine spus si gandit HAI DACIA NON EURO:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Masinile non-euro nu o sa le scoata din circulatie dar o sa mareasca taxele la ele.
|
Quote:
chiar si piesele de foarte proasta calitate, care se fabrica pentru dacii, au un rol destul important....:shock: |
piesele de proast calitate au un rol ffffff important ca nimeni nu isi mai da silinta sa faca ceva bun in... asta de tara infecta nici nu mai deschid subiectu de frumoasele noastre drumuri .....dai in 2-3 gropi si spui PA la bucsaraie pe care o pui noua...nu mai vb de baietandriii de la RAR care te opreste si iti zice PFOAI DA MAI AI DACIE SIGUR E PRAF noi romani suntem invatati sa proclamam prostia si tigania in loc sa facem ceva constructiv eu sper sa mai circule frumoasele daciiii sunt multe pe aici care sunt masini ex LA MULTI ANI CU MASINA DACIA:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted:
|
e o vrajeala simpla chestia asta ... nu are cum sa interzica ( va dati seama ce ar fi daca sar interzice razboi ...) tot ce se poate face e sa iti puna o taxa mare dar de interzis niciodata ... multi oameni isi gastiga painea de zi cu zi cu masinile non euro ( aici ma refer mai mult la dacii ca multi le tin pentru munca..)
|
Daca vor majora taxele la masinile non-euro si productia de piese dacia se va opri, o sa fim obligati sa renuntam la ele ... asta nu se face de pe o zi pe alta, va dura 2-3-4 ani (exact ca in cazul Oltcit`ului) ... asa ca puneti mana si faceti stoc de piese ;)
|
Quote:
Si ca sa te lamuresc, ce am scris in primul post de pe topicul asta am scris la panarama. Incerc si eu sa-mi aduc contributia cum pot, sa-i ajut pe cei indecisi sa ia o hotarare (daca esti in stare sa citesti printre randuri). In ce ma priveste, eu unu' renunt la rabla mea pe lumea cealalta. Da' tu, cum ziceam, cauta un prieten cu vemveu, sa te faca o tura. Cineva vrea o pauza? ..By Ja_Rule |
Pana la urma subiectul topicului este "Circulatia interzisa-Non Euro" ... nu conteaza ce masina are "x"sau "y" ... cine vrea "bavareze", sa`si cumpere... cine nu vrea, sa nu`si cumpere.
|
Quote:
|
Quote:
SFAT: Puneti piese la "batista" pentru zilele "negre"! |
voi cumparati piese de la magazin? In afara de consumabile? Pai e bine atunci :)) din partea mea uzina poate sa taie productia de maine ca si asa sunt degeaba.
|
Quote:
Sunt facute de d-aia care merg pe vorba aia... "Ce holograma domne'?...noi lucram aici pe "incredere"!" |
eu am auzit ca ar face impozitul vreo 15 mil pe an din 2010 la non euro
asa o fi si daca da ce parere aveti? |
Nu au cum sa interzica circulatia masinilor non euro dar ne obliga usor usor sa scapam de ele vad din ce in ce mai multe controale rar pe drumuri...care opresc majoritatea daciilor si e cam greu sa scapi fara amenda.
|
se aud tot felul de stiri cu privire la impozitul pe 2010.
Sincer nu mai stiu ce sa cred.... La drumul mare stau pandacii si imediat te ia la noxe..iti da amenda si tot asa pana iti cumperi Logan.( nu ai ce sa le faci ) |
ce sa faca si ei trebe sa faca ceva sa zica ca au activitate ...intr-o ziiiii eu mergeam la un var intr-o comuna de langa bv si erau baietiiiii la treaba ..noroc ca aveam viteza ca au sarit cu totiii din masiniiii in drum sa ma opreasca ...eu nu inteleg ce au cu aceste masiniiii?in loc sa se bucure ca mai vad cate o dacie frumoasa in trafic ei trebe sa ne ....pe noi proprieteriii.AU UITAT CA E MASINA CARE I-A FACUT OAMENIIII..SUNT FFFFF SUP :twisted::twisted::cry::cry:PE TEMA ASTA.
|
Sunt tare curios cine o fi fost cel care a dat drumul acestui zvon stupid in tara...Si daca eu vreau sa ma plimb cu un Mustang nu o sa am voie in Europa? LOL
|
Quote:
|
Fara politica va rog !
|
Quote:
P.S. Si eu urasc la fel de mult politica, de fapt felul in care a degenerat politica in Romania. |
Quote:
|
taxele si impozitele depind si de politica din cate stiu
|
Pt ca multi din politica au actiuni la fabricile auto din Romania si nu mai tin cont de mine si de multi altii care nu au bani sa isi cumpere o masina noua si baga motive cu poluare , siguranta in trafic etc; oricum mai mult au avut de pierdut de cand cu taxa de poluare sau de prima inmatriculare ....
|
Taxe mari la masinile non euro??? Ok! Scap cumva de rabla de acum si cumpar una de dupa 2000 cu injectie si euro2. Dau frumos catalizatorul jos ca sa-l pun la pastrare pana peste 2 ani si gata! Problem solved! De ce tot Dacie? Pentru ca momentan nu-mi permit intretinerea la o alta masina. Desi sunt angajat nu am chef sa renunt la unele "tabieturi" gen mancare si haine doar pentru a-mi cara fundul de la A la B in ceva mai "de fitze".
|
bravo fra bine zis ..nici eu nu renunt la ea ptr ca este o masina in sinea ei mai frumoasa decat o dugheana de astra caravan..sau nu stiu ce gunoi ..continuiii cu piese bune sii mergem mai departe ..:rolleyes2:rolleyes2
|
Dacia simbolul patriei . MURATURILE NU AU GRAM DE CREIER IN CAPURILE ALEA. Si pana la urma itp mai ne dau paduchiosii. ca sunt fff. bulversat. mai are rost sati iei dacie de acum incolo?????????
|
Pe mn m-a oprit la bucov..rar + politia rutiera...a verificat tot..joc la directie noxe..si daca nu a gasit de ce sa se ia ca aveam totul nou dupa restaurare + motorul in rodaj s-a luat ca am cauciucuri de 165..si in talon e 155..:|120 de lei amenda..din care am platit 60 si am ramas cu talonul..sunt niste scarbe
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning