![]() |
Re: my YELLOW ford FOCUS
Esti nebun :) Nu stiu cum aveai curaj sa circuli cu slickurile alea.
|
oricum, le-am schimbat de mult, dar am uitat sa postez, intradevar erau ft periculoase! deja diferenta intre partea asta care se vede in poza si partea cealalta era foarte mare si in combinatie cu suspensia mea...se simtea cand mergeam!
oricum...le-am vazut abia cand am ajuns in Bucuresti, dupa un drum de ap 600 km, am avut noroc |
13 Attachment(s)
A prins-o si pe ea zapada in fata blocului. si nishte poze cu care ramasesem dator!
|
:( problema ..... de ce ai vopsit ovalul albastru :( :( :(
|
o sa-i pun masca sport, dar deocamdata a venit vremea reviziei:((
|
Ti-am vazut masina in trafic intr-o zi, chiar arata bine. Singura chestie care nu e pe gustul meu, nici in poze nici in real life sunt pleoapele..dar daca tie iti plac e ok. Ma bucur oricum cand vad cate o masina de pe 4Tuning pe strada.
|
Quote:
|
Si eu sper sa reusesti asta. Atunci ar fi si mai interesant decat e deja ;)
|
2 Attachment(s)
pacat ca sunt 4x100:((
|
Quote:
ar fi aratat bine rau cu jantele... |
ar da super super bine incaltarile pe masina daca s-ar potrivi :)
|
Ma inseala pe mine privirea sau sunt Rial Nogaro ?
|
nu te inseala, sunt modelul de jante care imi plac cel mai mult, dar...le-am dat deja!:( nu am gasit flanshe!
|
Eu pe masina am tot Rial, insa un alt model .... Nogaro si mie imi plac, insa 5*108 se pare ca reprezinta o problema pentru acest model :|.
|
frate deci chiar e belea masina....eu am numai 15 ani da pe viitor visez la un Focus ca asta....numai sa fie Hatchback.....acuma nu is prea scumpe....la second scoti unul la vreo 4500 E.....nu is nu stiu cat de vechi....si arata ft. bine tunate....;)....sa ai noroc la ea ca e belea galbenusu'.....fara evenimente:>
|
:) ce pot sa zic decat sa iti urez multa bafta in indeplinirea visului tau!
Maine sper sa termin ce am inceput la ea, o sa fie ceva...unicat sa ii zic!:D sper sa va placa! |
asteptam sa vedem ce o sa iasa :D si clar poze poze
|
da pune ma poze >:P
arata-ne MAESTRIA ! ^:)^ |
rhadu...stii u ceva:P dar nu pun pana nu e macar in spritchit ca acum nu se vede asa bine si poate va face-ti o parere gresita:D o sa pun si de pe parcursul lucrarii!
|
hopa suna a ceva body kit pe acolo sau modificari ale caroseriei :D SPOOOORRRR!!!!!
|
eu asa as vrea, sa o fac pe toata, dar o sa o fac treptat pt ca nu imi ermite timpul sa lucrez mult la ea! deocamdata lucrez la capota!
|
are dreptate . daca pui acum poze, zice lumea ca nu a iesit cine stie ce, sau alte balarii.
foarte misto fordu lui LIVE |
3 Attachment(s)
dar nu am mai rezistat:D
nu e forma finala decat la faruri! o sa am alt sistem de inchidere, deci gaura va disparea! |
n-am idee ce vrei sa faci,dar cu spatiul ala dintre fibra si aripa in colt unde se vede farul ce o sa se intample? ramane asa,sau surprize surprize? :) :)
|
Quote:
nu e ft greu de inteles, dar mai bine asteptam forma finala! |
eu unul il consider un proiect interesant si cred ca va arata bine pt ca nu esti genul care sa o kitchuiasca sper ca daca se incalzeste sa imi fac si eu odata prelungirea aia ca deja m-am saturat de atata zapada
|
Re: Ford Focus 1.8TDDi - my YELLOW Focus
da ma e dracoasa rau :twisted::twisted:..o sa iasa ceva frumos o sa vedetzi......iar golul acela de la far are si el rostul lui :rolleyes2 blondu stieee...
|
Re: Ford Focus 1.8TDDi - my YELLOW Focus
3 Attachment(s)
Nishte poze, capota mai aproape de forma finala! am fost cam ocupat si nu am avut timp sa ma ocup prea mult de ea:(
|
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
Ceva poze cu produsul finit in cazul capotei ?
|
Masina intra in garaj pentru un proiect mai amplu, deci, nu sunt disponibile poze cu produsul finit in urma prelungirii capotei!
O sa revin cu poze pe parcursul desfasurarii proiectului! HRISTOS A INVIAT! |
hehe astepta za gooooodiez:D sa vedem ce faci acolo:D adevarat ca a inviat! :)
|
poze poze poze
|
inca nu am ce sa va arat!
sper ca voi reusi sa o fac cum vreau eu, va fi FOARTE SIMPLA! |
daca va fi "FOARTE SIMPLA" inseamna ca fi foarte frumoasa :P succes
(nici yo n-am somn:D) |
7 Attachment(s)
proiectul inainteaza incet dar sigur, bara spate a coborat 9cm, haionul e pregatit pt shaved, a primit si un dop in locul stergatorului si cel mai important:D, au venit stoapele!
P.S. am uitat de noul set de jante!:twisted: |
Te tii serios de treaba, succes in continuare .....
Jantele sunt pe 17 ? |
Felicitari pentru proiect;incepe sa prinda forma ;
|
dupa ce am vazut ce ai facut din rabbitul ala am asteptari mari de la tine. pana acum e ok. daca eu nu mai am rabdare sa vad cum va arata la final da tu :))
|
"ZU" ? :lol:
Ai sanse sa castigi...:-) |
promitator :).. cat ai dat pe stopuri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning