Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   VRETI CLUB IN GALATI???? (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/6776-vreti-club-galati.html)

yknot 29-10-05 15:32

se pot gasi lucruri care sa le faca intr-un club si cei sub 18 ani sau fara permis..... sunt tineri, sa-i intelegem si faptul ca ii atrage fenomenul chiar daca nu-l cunosc in detaliu ar trebui sa fie suficient.... pot exista si membrii aspiranti :wink:

allexino 29-10-05 18:25

intotdeauna se va gasi un loc pt toti . nu conteaza ce varsta ai atata timp cat ne uneste o pasiune comuna : masina, ca obiect al adoratiei si tuningul, ca fenomen . asta e parerea mea .

vuduBoy 30-10-05 19:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"allexino\"
intotdeauna se va gasi un loc pt toti . nu conteaza ce varsta ai atata timp cat ne uneste o pasiune comuna : masina, ca obiect al adoratiei si tuningul, ca fenomen . asta e parerea mea .

allexino..u rock dude!!!!
respect! 8) :wink:

epY 02-11-05 08:37

Am zis ca ies din acest topic,dar stand si citind mesajele voastre,am zis sa imi mai incerc norocul odata! Si in primul rand as avea un mesaj pentru \"Marele Sef al Clubului (Underground)\": in viitor,poate ca din cauza unora ca tine nu or sa mai existe impatimiti de masini si de tuning pentru ca voi astia mai mari si cu mai multa experianta in loc sa ii ajutati si sa le explicati unele lucruri care ii intereseaza,tu ca \"sef\" de club sa zic asa, in loc sa imparti informatii si sa raspunzi la toate intrebarile celor dupa acest topic, tu cam iei lumea peste picior si nu este prea bine,sunt multi tineri care le plac masinile,tuningul,cursele,motoarele etc. dar voi astia mai mari,embri a unor cluburi in loc sa dezvaluiti mai multe chestii,poate ca sunt unele lucruri pe care eu nu le stiu si nu numai eu,am zis si mai zic,sunt multi tineri care \"le place\", dar nu stiu nimic,il loc sa ii ajuti si sa le dai si lor mai mare importanta tu le intorci spatele,eu am incercat odata, si am renuntat din prima,dar sunt altii care incearca odata,incearca si a doua oara,dar a treia oara iti zic eu ce spun ei: \"Ce rost mai are daca nu ma baga nimeni in seama,mai bine ma apuc de altceva...\" si in viitorul apropiat nu o sa mai existe asa multi impatimiti daca le vorbesti la misto,si o sa se termine si cu Legal Raceing-ul asta si nu ai rezolvat nimic.
P.S: Nu am scris acest mesaj cu rautate,am numai 17 ani :peace: si nu sunt incapatanat,am inteles,dar eu a doua oara eu numai incerc,va salut si sper din tot sufletul sa va ajute Dumnezeu sa infiintati acest club si macar la deschidere poate o sa particit si eu. :drunk:

shadowro 02-11-05 11:23

Uite .. daca tu esti dispus sa vii minim 1data pe sapt din braila in galati cand ne mai gasim noi sau cand luam legatura prin telefon atunci nu vad dc nu am face o abatere de la \"gandirea\" noastra \"limitata\" special pentru tine, un pui de viitor membru. cum itzi suna ?

U_TUNING 02-11-05 13:02

epy

EPY frate uite cum facem exista deja un topic care se cheama:LOC PENTRU STABILIT INTALNIRI SI DISCUTII DESPRE TUNING!!!!!-->acolo pune si tu intrebari despre club tuning si tot ce este legat de masini daca intradevar vrei sa inveti ceva.

Te asigur ca ti va raspunde la intrebari in timp util.

yknot 08-11-05 08:00

un pic mai multa diplomatie domnilor.... nu moare nimeni daca sunteti mai maleabili...

shadowro 09-11-05 18:38

nu mai vorbi la plural. Si oricum Underground e pe net mai dintr-o bucata ca in realitate e mult mai maleabil :)

yknot 10-11-05 08:04

spor la infiintarea clubului si la membri!

mareus 10-11-05 16:12

la cat este de intensa activitatea pe forum (o tot urmaresc de ceva timp), nu s-ar spune ca sunt asa de multi pretendenti la titlul de \"membru\" in club, asa cum ne lasa underground sa credem...

fata de alte orase din tara...\"rusinica\"
cam stam degeaba...
astfel, atat de indepartata mi se pare realizarea unui club de tunning...

U_TUNING 23-11-05 16:32

DETALII CLUB

VAD CA ESTE UN INTERES F PUTERNIC DE A FACE CEVA IN LEGATURA CU LUMEA AUTOTURISMULUI IN GALATI-BRAILA.

NU MAI SPUNETI ALTA DATA CA SUNTETI PASIONATI CA VETI MINTI DIN NOU ................DIN PCT-UL MEU DE VEDERE NU EXISTA PREA MULTI PASIONATI CUM AM OSERVAT SI LA TOPICUL DE DISCUTII DESPRE TUNING SI MASINI.

TARE MI-AS DORI SA FIE SI LA NOI CEVA MISCARE DAR DUPA CUM SE VEDE NIMENI NUMAI SPUNE NIK DE PE DATA DE 10 NOV.

ORICUM EU MAINE IMI IAU CARNETUL INAPOI DE LA POLITIE(MI-A FOST SUSPENDAT 3 LUNI PTR VITEZA EXCESIVA --123 KM/H PE STRADA BALCESCU)..................
NE VEDEM PE STRAZI:))

Edd 01-12-05 23:32

eu unu am rams fara replica.. si de aia nu am mai zis nimik.. ptr mine mashinile oricum au ramas pe primu loc dar mai am si scoala mai am si treaba pea acasa.. si plm.. oricum felicitari :P

TazzY 02-12-05 15:41

undergroundule ne'ai dezamagit... :D nu se mai aude minic de clubul ala.. :D

perikolos 03-12-05 02:30

o sa fie in curand (cat de repede este posibil cu lovelele). momentan suntem ocupati cu deschiderea unui magazin de tuning. adica underground cu styling-ul shi partea de motoare shi eu cu partea de electronica (flash tuning).
apropo doritorii sa ma contacteze pretul este foarte bun super oferta!!!! 8) .

primii bani pe care ii facem se vor duce pentru infiintarea clubului!!!

Edd 03-12-05 03:04

can hardly w8, good luck ;)

BlonduGL 03-12-05 09:16

Perikulos, m-ar interesa pe mine un filtru aer si o evacuare pentru SuperNova. Oricum spre primavara asta, cand deschideti magazinul anunta-ne si tu, sa facem o vizita.

dan cordoba 04-12-05 01:54

trebuie sa fii tare mandru de viteza pe care ai avut-o cand te-a prins pol.eu daca eram in locul lor ti-l anulam fara posibilitatea de reobtinere.teribilismul te face sa te simti mai bine daca ai si postat viteza. nu cred ca esti constient de ceea ce inseamna viteza si crede-ma ... eu stiu destul de bine(honda civic v-tec 23o c.p.)sunt satul de pustin ca tine care cred ca gl este locul lor de joaca[/b]

shadowro 04-12-05 10:09

aha , bine , bun bravo dar esti offtopic.
si ca sa fiu si eu offtopic te intreb ce cordoba ai :)

Edd 04-12-05 11:19

dan corodoba >>> hai mha omu ce ai cu el :D nu cred ca se simte mandru.... doar vb liber cu pretenii lui d pe forum...
shadowzz sa iti zic tie ceva offtopic ejti varza lc cs =)))) und2 nu mai zic ca... na iti strik reputatia pe aici =))))))))

shadowro : vai de mine si de mine , te bat la ambele si acum te razbuni pe mine prin publicitate negativa ? :twisted:

dan cordoba 04-12-05 16:02

1.4-100 c.p.

U_TUNING 05-12-05 10:40

hmmmmm

Domnule \"CORDOBA\"sincer ce ati dorit sa ne comunicati prin acest post
??????????
pai ce fel de pasionat al automobilelor sunteti?
daca intrati pe net asa numai sa ne faceti morala celor care intradevar stiu ce este tuning-ul si tot ce este legat de el.

shadowro 05-12-05 10:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dan cordoba\"
1.4-100 c.p.

1.4 100 cp ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da bun e stors la maxim motorul ala :)

TazzY 05-12-05 17:24

hihi... bubuel.... :twisted: :twisted:

dan cordoba 05-12-05 19:16

nu stiu ce treaba are tuning-ul cu viteza excesiva prin oras! nu am nimic cu nimeni,dar din momenrul in care a trebuit sa imi sterg masina de un stalp ca sa ii fac loc unui junior caruia nu ii mai ajungea soseaua nu mai vad cu ochi buni viteza in oras.si eu o fugaresc dar pe faleza sau in ext.daca cineva risca nu cred ca are dreptul sa ii puna in pericol si pe ceilalti.
cat despre tuning...probabil ca am greutatea ta si poate mai mult in reviste si magazine de tuning stranse din toata lumea...plus ca am fost la destul show-uri tuning ca sa stiu cat de cat ceva despre acest subiect...
despre masina care o am acasa ..imi ajunge puterea mai ales ca este o masina de familie...cealalta insa este destul de \"reparata\"

dan cordoba 05-12-05 19:23

si nu are rost sa ma iei cu ' domnule' nu sunt chiar atat de batran si nu le stiu chiar pe toate..mai am multe de invatat,inclusiv de la voi :P

Edd 05-12-05 19:28

ajea waaa :D o atmosfera mai placuta :D fiti mai veseli.. cat despre tine shadow... man nu ai sanse ^^ neam!!! :D stai sa termin most wanted.. dar nu prea am mai jucat si plm.. tot unde eram sunt :lol: :lol: :lol:

U_TUNING 06-12-05 10:51

PAREREA MEA.......................

tuningul nu se invata din reviste sau de la TV ci din experimente asa k................... eu nu am nici o vina k dumneavoastra aveti sechele din cauza tuturor dobitocilor kre merg pe strada cum le vine eu cand ma dau prin trafic nu deranjez oe nimeni asa cum nici mie nu imi place sa fiu deranjat de altii kre se dau in timp ce eu merg pasnic...............

IN FINE .........repet nu am eu nici o vina k toti se cred soferi dar de fapt nu au nici o taina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOATE CELE BUNE

dan cordoba 06-12-05 23:22

1 Attachment(s)
ai dreptate cu tuningul in mare parte ..dar tuningul de 'estetica' exterioara si int. nu este asa de usor de experimentat(asta daca nu ai terminat liceul de arta si apoi nu te-ai oferit pt. calificare la locul de munca la 'barci de fibra' in vale la bac)...cat despre tuningul de motor experimentul tine de cate calcule iti faci inainte si de cata fizica -mecanica stii...
ultimul motor refacut de mine ..l-am terminat ieri- 12.000 c.p. 8 pistoane: supraalimentare cu turbosuflanta BBC -2-2,5 bari regim normal,diametrul pistonului la ext. 580 mm...
de asta am si zis ca am de invatat de la voi pt. ca in afara de kartul si minsk-ul din copilarie nu prea am experimentat..civicul pe care il am acum l-am refacut cu piese de tuning cumparate si nu cred ca as fi putut incerca experimente cu un B-16 1.6 v-tec dohc.(cei care stiu ceva istorie crx si civic hatchback ar trebui sa stie si de motorul asta)
felicitari chiar si pt. incercarea de a face un atelier tuning in gl. ..da sa nu fie ca cel de la vw - cosbuc: VA ARATAM CATALOAGE CU \"ROTI\" SI VA ALEGETI!

shadowro 07-12-05 10:02

vrem evident

U_TUNING 07-12-05 10:50

Salut.

Eu nu am vazut masina asta in Galati dar in fine daca tu spui ca ai facut-o asa sa fie-->oricum cand o vedem in actiune pe strazi asta ne intereseaza pe toti???
Poza masinii nu pare a fi facuta in Romania si ea are si placute de State(parerea mea)dar iar IN FINE daca spui tu...........
In legatura cu magazinul--el a activat pe o perioada de 7 luni anul trecut pe Strada Brailei vis-a-vis de Finante--el se va redeschide la inceputul anului 2006 pe Strada G.Cosbuc.

In legatura cu motorul refacut de tine acela de 12.000 c.p. pare a fi mai degraba un motor de vapor de cat unul de automobil si din cate stiu eu santierul naval nu reface motoare ci le schimba dar iar in fine.

APROPO DISCUTIILE ASTEA NU TREBUIESC PURTATE AICI EXISTA UN TOPIC SPECIAL FACUT PENTRU ASA CEVA EL SE NUMESTE:\"LOC PENTRU STABILIT INTALNIRI SI DISCUTII DESPRE TUNING!!!!!\"-->EU PROPUN SA DISCUTAM ACOLO TOT CE ESTE DE DISCUTAT PTR K AI FOST TOTAL OFF-TOPIC.

P.S.MOTORUL TAU AR TREBUI SA FIE -- B16A1 DOHC -VTEC --SAU --B16A DOHC PGM-F1 --GREU DE CREZUT CA EXISTA ASTFEL DE MOTOR PE MASINA IN GALATI, DAR UITE CA NU SUNTEM CHIAR ASA DE NECUNOSCATORI CUM CREZI.

U_TUNING 07-12-05 10:55

M-AM INTERESAT --BBC TURBOCHARGERS-- FACE TURBO-SUFLANTE NUMAI PENTRU APLICATII MARINE ..........DECI CONCLUZIA E CA MOTORULE UNU DE VAPOR -----SI NU VAD CE SA CAUTE UN MOTOR DE VAPOR PE UN SITE DEDICAT AUTOMOBILISTILOR?????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U_TUNING 07-12-05 11:01

FAILEIIIIIIIII SI MAI ARE SI VOLAN PE DREAPTA-----FII SIGUR CA DACA EXISTA ASA CEVA IN GL SE STIA DE MULT TARE.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edd 07-12-05 13:23

12.000 cp? :shock: :shock: :shock: wtf...
man poat a adus-o din anglia :D

shadowro 07-12-05 13:24

poate omu are la radacini orasu galati mai si acum este prin straini 8)

dan cordoba 07-12-05 20:02

scuze ca am fost off topic ...se pare ca iar ai rabufnit...asta este ultima data
..power plant-urile folosesc motoare mari....am scris \"acasa am o masina de familie\"=cordoba... pare-se ca shadowro a retinut asta...

dan cordoba 07-12-05 20:06

mai sunt si altele :lol:

dan cordoba 07-12-05 20:39

5 Attachment(s)
motorul.. :D

TazzY 07-12-05 20:52

dan cordoba ai pashaport ma.. ? :P :D

shadowro 07-12-05 22:56

ce filtru de aer conic dragut ai tu acolo :)
apropo cand ne vedem prin galati ? :)

peter 05-02-06 17:15

Xtreme CLub Emotion va face o filiala la Galati :wink: ..data...nu e sigura inca... :roll:

All times are GMT +2. The time now is 11:41.

- Copyright 2026 4Tuning