![]() |
Santose ...esti de coma :))....:D :D :lol:
....shadow..cata dreptate ai .....nici nu vreau sa imi aduc aminte cata distractie e in liceu ...l-as mai face de inca 2 ori cel putin :) ...prost am fost k nu am repetat si eu un an 2 :D ...la facultate e de tot ***u! :( :( ...cica e distractie....asa zic cei de liceu acum...asa ziceam si eu ...cand vor ajunge la facultate or sa regrete k liceul s-a dus ...cea mai frumoasa perioada din viata dupa parerea mea! ...oare se poate sa il mai fac odata :D |
eu sunt de coma ?!
EI sunt de coma =)) :lol: :lol: maine , o noua zi , o noua aventura =))))) recomand urmatoarea replica .. bine .. da nu sa te bagi ca prostu`n seama .. de ex. azi o bobocica .. a venit sa-mi ceara o bricheta ... i-am dat-o :P bricheta , nu m-am putut abtzine .. si am zis :) .. \"tare am eu senzatia ca o sa iei miss`u anul asta ... \" =)) era ROSHIE in plm =)) nu mi-a venit sa cred .. s-a inroshit instant .. si .. a tzinut .. sa vedem maine cum evolueaza lucrurile =)) am auzit eu cat de nasol e la facultate .. te mai duci pe la balotesti .. studiezi ... e . . . nasol rau .. fugitzi cu calu |
desi au trecut 4 zile de scoala... am vazut numai prasti de fete :( sper maine sa colind toate clasele de a 9`au sa vad .... niste .... rasarite :D
|
Re:
Quote:
|
eu am terminat si a 2-a facultate...
si imi pare rau din toata inima dupa liceu. nu exista perioada mai frumoasa decat liceul in viata. nu exista nimic comparabil, distractia de facultate e altfel, e prea matura, dupa aia te angajezi, umbli sa faci bani, sa alea, cresc diferentele, nu se mai compara. sfatul meu: distrati-va in fiecare secunda, duceti-va la fiecare bairam/majorat/bal , mergeti la toate filmele, barurile si partidele de biliard in timpul orelor, ca oricum ar fi liceul tot il terminati, si tot ca dreq o sa fie dupa aia. |
deci dintre toate sfaturile legate de savurarea liceului,al lui aleks e cel mai filozofic
parerea mea :lol: |
A zis-o ca unsa...
PEACE :peace: |
totusi ... in loc de toate partidele alea de biliard si bla bla ..
as prefera sa ma duc sa STUDIEZ la balotesti ... :lol: :lol: :lol: :lol: cine stie ... cunoaste ;) |
Re:
Quote:
stii cum e, \"masina din imagine e cu titlu de prezentare\" :lol: :lol: asa ti-am spus si eu, textul de mai sus e doar pt sugestii, voi stiti cel mai bine cum se pune problema |
baaaaaaaaah =))) astia is rupere=)) sa-i vezi cum stau in banci mah mori de ras =)) ziki ca vine draku sa ii ia=)) si apoi fetele se baga in pamant nu alta mah.... sa facki cunostinta cu ele si se fac rosii ca draku si deabea iti soptesc numele....=)) mah din pacate generatia asta parca nu e asa reusita....sau poate mi se pare.....
si santos frate tu esti spaima scolii sau ce=))) de se fak astia asa pe ei cand te vad=)) si cum o iesit cu aia mah :D |
ce sa iasa cono ?! =)))
cine a reusit sa se trezeasca azi la 7 ?? la 3 noaptea eram departe de buc =)))) da nu-mi pare rau |
lasa ca ii bine si asa :)) boboacele o sa le tot vezi vreo 3 ani :P
eu akuma ma duk n'orash din pacate fara bobace dar din fericire e plon orashul de ele=)) |
damm...ce marfa e la voi in liceu..la mine toti bobocii sunt de a 11...tigani....repetenti....altii care sutn pe bune boboci sunt tari in gura....dupa aia zic k nu au zis nik.......tipele sunt asa si asa.....dar nici rusinoase nu sunt....sa-mi bag .....la mine in liceu te gandesti de 2 ori cand dai itr-unu... :D
|
hmm..nu pot sa cred ca aveti numai boboace uratele sau timide..adica..sunt peste tot si astea..dar sunt si mai infipte..si dragutze..cel putin la mine..astept sa vad ce iese la miss.. :lol: misteru e mai grav.. :lol: in fine..e dragut sa fi boboaca.. :oops:
|
Re:
Quote:
|
Iar nam apucat sa vad boboacele ...fac astea numa de dupamiaza .... :? ... la naiba si cu oraru asta ..... pai am stat intr-o zi mai tarziu pa la scoala si am vazut numa strambaturi si pitice .... nik klumea .... numi vine sa cred k o sa organizez un bal in care o sa se aleaga miss stramba ...sau miss pitic ... aoleu ....e chin pe capul meu anu asta .
|
maine am zi nasoala :)...tre sa aleg participantii de la bal...dupa care tre sa ma pun pe dat telefoane sa caut sponsori :)...la 10 tre sa ma duc si la parcul TIRIAC sa vad EVO IX :)
|
Blowwind poti sa aduci nijte poze plz ... k nam vazut EVO IX...plz
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Merci mult blowwind... :D
|
sunteti .................. offtopic
de PM atzi auzit ? :lol: |
so...
nuami laude, da' poze cu boboci/boboace nik :lol: :lol: |
aleks sti ca eu ti`a da poze ....da nu prea am la ce sa fac poze :( .... am vazut cateva mai rasrite ...da nu le prin ca invat dimineata
|
incep sa ma socilaizez cu boboci/boboace(mai ales partea a 2-a:))))) ) si pe zi ce trece mi se par tot mai dragutze.... :D
|
sa vezi o intapmlare super misto azi la scoala:
eram cu astia dl mine din clasa cu cativa .... pe hol...si trece un boboc... pe care il cunostea unu Viorel ( dl mine din clasa ) si ii da una peste sapca la asta pe care`l cunostea .... si nu a zis nimic.... nu si`a dat seama ca il cunostea pe Viorel :D deci era pregatit sa`si ia bataie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: muream de ras cu astia :D |
pregatit ... moral si sufleteste :))
|
Re:
Quote:
|
misto e sa fii a 11-ea , 10-ea , 12-ea , whatever ...
blowwind ... cum e cu inscrierile mai organizatorule ? ia zi ? ceva bijuterii ? mergem sa le facem poze ? :P \"ptr bal\" desigur.. :P ? |
era frumos in liceu .... :(
|
Ma credeti k eu n-am mai fost la un bal de vreo 2 ani?
BlowWind, daca tu esti organizatoru, fa si tu rost de invitatii pt bal!!! Unde se tine? Cand e? PEACE :peace: |
Re:
Quote:
ce e nasol la mine...este faptul ca de obicei...se termina pe la 11 si ceva din cauza batailor :)) =)) ...dar anul asta o sa fie mai frumos...au disparut profilele de fara frecventa...profesioala and shitlike that ;) |
4tuning invitation
daca se strang mai multi eu sunt ... pentru :D |
va dau eu invitatii :) cate vreti :D si la majoritatea balurilor...da in cluj numai :(
|
Blowind...te suspectez ca esti in Calinescu?
Este?...dak da...vezi ca noi ...cei din club...frecvetam cafeneaua de langa... ;) Poate ne vedem pe acolo...la o vorba... Sau poate ma insel.. :? |
Re:
Quote:
|
Hmzzz.....eu nu te stiu...
Dak ma vezi ...pe la all4u da mi un Buzz... |
Calinescu????
Cata lume cunosteam pe acolo... mai tot timpul eram in romana dupa scoala si prin Calinescu... PEACE :peace: |
Eu inca sunt tot timpul prin romana...nu de alta dar aici stau :lol:
Ma gasiti in Tonka Soul Cafe...sau la Pta Victoriei...sau pe Magheru... :lol: :lol: :lol: ...oricum prin zona... Asta e si pt. dusmani si pt. cei ce vor sa ma cunoasca...si pt. prieteni. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning