![]() |
Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??
Quote:
|
Poate la voi, la Tg Jiu asa sta treaba ... Muta-te la Bucuresti, sa vezi aici. :D
|
Ce tot va plingeti de mila si aruncati cotoiul mort si imputit de la unul la alta ,asta este va consolati cu ideea ca ITB-ul duce zilnic sute de mii de femei si sute de mii de barbati printre ele va fi si prietenul tau si prietena ta .Nu vad pe unul din voi lipsit de pacat sa ia primul piatra si sa arunce ,asta deja aduce a cleveteala .
|
Quote:
|
Ca sunt doar atat de putine femei care inseala. ;) Chiar mai putine de 34%. ;)
|
Quote:
am spus ca 75-90% din BARBATI inseala si doar 34% recunosc(tot BARBATI) - si asta mi se pare cam mult ca sunt sigura nici macar cei 34% din barbati nu recunosc... sper ca m`am facut inteleasa acum:D |
Quote:
|
Quote:
|
Totusi ... ce treaba au prezervativele cu inselatul ?
Ma refer la subiect, nu la act in sine. ;) Reveniti si voi la subiect ? |
Quote:
|
Totusi ... tot s-a divagat. ;)
Eu la asta ma refeream. |
Quote:
|
Quote:
|
Offtopic !!!!!!
Grosolan. |
Femeile inseala mai mult ca barbatii numai in cazul in care nu tin foarte mult la ei si invers e la fel. Yo sunt de parere k inseala cam la fel si ele si noi
|
E putin cam ciudata intrebarea,din urmatorul motiv...daca eu ma combin pt o seara cu iubita unui prieten,ce se intelege?ca am inselat amandoi..deci cred ca intrebarea este cam stalcita putin pentru ca nu se intelege clar,viata de cuplu sau de burlac/"burlaca"...
Totusi,daca un baiat are o prietena,si baiatului i se propune o seara cu o fata singura,in cazuri de genul acesta,cred ca barbatii/baietii inseala mai des decat o femeie! O femeie normala in primul rand,are o ratiune,niste conceptii si principii pe care greu si le incalca,posibil numai in cazuri "extreme".. Eu personal am intalnit femei si singure si combinatie si maritate...A mai spus cineva,cand o femeie este nemultumita de partener,are tendinta sa insele,sa-si caute tandrete in bratele altui "mascul"...sau,plictiseala si monotonia care intervin destul de des apar ca alt factor in subiectul "a insela"..si ma refer la femei... Totodata de multe ori apare si curiozitatea,care sunt convins ca multi dintre voi stiu ca asta e un "defect" foarte mare al femeilor..un "defect" benefic sau contrar...depinde de caz:rolleyes2 La barbati pare putin mai simplu cand e sa vorbim de inselat..."noi intram in biblioteca doar"....lol... Cam atat,din parerile mele si cunostintele mele... |
O chestie interesanta:
O femeie ajunge acasa pe la 3 dimineata A doua zi sotul suna primele 10 prietene ale sotiei si intreaba daca in noaptea cu pricina sotia lui a fost la una din ele Toate prietenele sotiei raspund cu Nuuuu Dupa x zile sotul vine acasa la 4 dimineata A doua zi sotia suna la primii 10 prieteni gasiti in ag de telef a sotului 8 din ei confirma ca a fost la ei 2 confirma ca inca este la ei Morala .... |
^^^
...de asta nu prea am eu prietene(femei) :lol::lol::lol: |
si deci prietenu' (sotzu) suna la prietenii lui sau la prietenii tai ?:)))
|
Quote:
Acum haideti cu parerile: inseala mai mult femeile?? sau barbatii?? |
Quote:
|
ai cunsoctu tu pe cine nu trebuie...eu nu cred asta. cine cumpara si minte cat a costat? :))) sau cine minte in legatura cu provenienta unor chetsii? cumparaturi
|
eu ma refer la relatii in cuplu nu la cumparaturi si la "infloriri" de preturi...desi nici cu barbatii nu mi`e rusine la chestii de cumparaturi:D
|
Quote:
Un barbat daca se "lauda" ca a dat 800EUR pe o turbina e luat de fraier :lol::lol::lol: ca putea sa o ia si cu 5 - 600! La femei e invers (dar nu toate simtim nevoia de a inflori) In relatia de cuplu se spun minciuni de ambele parti ;) , dar sunt de parere ca femeile mint mai frumos :D |
pt ca barbatii se lasa mintiti mai frumos :)
si pt ca femeile pot fi mintite mai suor... oricum e clar..fiecare isi apara sexu din care face parte...si oricum, disuctia poate dura la nesfarsit. |
Quote:
|
Quote:
acum pe bune, asa-i, femeile trec mai usor peste orgoliu pt cauze comune... :) |
am gasit ceva interesant :twisted:
"Unul din trei barbati isi inseala partenera de cuplu, spre deosebire de una din patru femei" sursa: www.opinii.md |
Quote:
MARE ADEVAR AI GRAIT.....BRAVO....AI UN LITRU DE BENZINA DE LA MINE!!!! e foarte foarte adevarat ce ai zis |
Quote:
33% vs 25%. Mai putin de 10%. So ... |
Gabi intradevar diferenta este mica...dar este :twisted:
|
on-topic barbatii sunt campioni la inselat...pentru ca barbatii n=au multe bucurii pe lumea asta....zic io ...ce pot sa aiba in afara de bautura,masini, femei si sex,pe cand femeile au mai multe alternative...iar barbatii ocupa un coltisor in lumea lor mare si plina de bucuriile vietii de femeie...
|
A insela partenera inseamna de a trece la un dans ... in pat ... sau un dans ... intre limbile voastre. ;)
|
Quote:
|
Si unele femei fac la fel ... ca pot fi seducatoare. ;)
So ... nu mai fii asa ... antimasculina. :D Si recunoaste ca si femeile fac acelasi lucru ... i mean ... unele. ;) |
aoloo nu sunt deloc antimasculina:oops: I swear:lol:
si nici n`am spus ca unele femei nu fac acelasi lucru:D |
io as fi intrebat "de ce"?
nu neaparat cate...ca...nu asta e relevant,ci de ce io stiam ca in momentu in care exista o problema...trebuie gasita o solutie din punctu meu de vedere e un joc vicios...din care nimeni nu castiga nimic...asa ca nu-i vad rostu.io in general fac lucruri din care am de castigat...pt ca asa am o motivatie.adica stiu ca obtin un rezultat ok,poate insel,poate nu sau poate am facut-o,poate nu.dar...."de ce?" bine...aici e o discutie cu fff multe variabile,mai bine vb de religie dar totusi,"de ce?" |
Quote:
|
io am si un raspuns..oarecum
uite eu si o fata,colega sa zic asa lucram la un proiect,lucram 1 an,2,3,4 etc boon,proiectu avanseaza.dar asta presupune un efort,un timp acordat,o bataie de cap..mai pe romaneste..munca frate dupa care eu ce fac.iau proiectul si dau foc foilor cam asa vad io inselatu.nu zic ca imi bat joc si de munca altuia,in primu rand IMI BAT JOC DE MUNCA MEA. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning