![]() |
Re: VW Golf 4 "inmarmurit"
Mie unu mi-ar fi rusine cu o asa masina sa ies pe strada....e ceva de prost gust...zicea cineva ceva de un sac de bani?:lol: intrebarea ese : DOAR UN SAC?:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2
|
Tinanad cont de "tema"(cavou) se apropie destul de bine,referindune la aspect slab/slabut,aspect exagerat,fara pic de utilizare stradala,unora poate le place :!:
|
groaznica..pacat de banii aia si de golf
|
Quote:
urata e |
Quote:
|
shoot yourself
|
Pur si simplu ... NU !
|
1 Attachment(s)
Intreba cineva din ce tara sunt "tunerii".... Nu stiu exact, doar ca masina este inmatriculata in Spania! Este posibil ca posesorul sa fie un capsunar roman :D
L.E.: Cred ca asta e firma care a realizat tuningul: http://www.maxituning.es/ In caz ca va apar ***** incercati maxituning ES |
Quote:
|
pai da... dar am vazut cateva poze cu ea pe strada :)
ps:ce legatura are cu orgoliul tau? |
tu ai merge cu o masina ca aia ? la asta m`am referit :) se pare ca nu prea ne intelegem in niciun topic :))) glumesc
|
=)) am fost blonda vreo 3 ani, probabil d-aia :))
nu stiu daca as merge... nu cred... de fapt... nu... sigur nu :D |
doamne...e naspa rau !!
ce fel de om ar trebui sa fii ca sa iti faci o asa masina...si sa mai si mergi cu ea :| |
Quote:
|
doamne,dar astia chiar nu au gusturi,tot ce fac e exagerat !
si cum se imbraca,si cum se poarta...TOT !! am fost in Madrid,si mi s-a parut interesant orasul,da' dupa aia am vazut ca e plin de ciudati... :| masinile is toate kitsch-oase,parerea mea,foarte rar vezi o masina facuta cu gust... |
bai nush ce sa zic... nu credeam ca masina asta poate sa fie mai urata decat a iesit din fabrica... dar se pare ca cineva a reusit... CUM FRATE????:oops::twisted:
|
NU nu ati inteles ceva...Omu asta face masini din marmura...dupaia o face mai mica si o pune bibelou pe un raft din casa....si acolo ar speria toti vizitatorii DOAMNE e foarte urata...dar jentile acelea sunt foarte frumoase. Pacat de banii bagati in ea. Eu sunt mai generos nota 5
|
cea mai urata masina pe care am vazut-o :))) .... doamne pe ce dau unii banii :))
|
nu-mi place, pacat de banii care s-au bagat in ea.
|
deci masina mai ciudata ca asta nu am mai vazut, sau dupa ce am vazut-o pe asta am uitat de restu......Foarte urata!!! :censored:
|
Nota 1!!!:(bani aruncatzi aiurea:)
|
what a sh**t ....... this car is rubbish !!!!!!!
|
și uite asa sa distrus bunătate de golf :sad::sad: mai frumos arata stock
|
mda...pacat intr-andevar de orele de munk extraordinar de S.F-ista mashina asta nu e facuta de mers pe strada ci pentru un salon auto dar tinand cont ca e golf 4 e groaznic .nota 4.
|
mai bine as conduce un tanc... -.-
|
au maltratat masinuta, astia ar trebuii bagati la "Puscaraie" nuuuuuu meriiiiiiiiitaaaaaatiii sa traitii spanioloi nebuni, da halatu cat ii halatu? halatu? halatu? :))) poate ca nu vrea sa mearga cu ea pe strada, ci poate vrea sa fie ingropat in ea cand o murii si a imbracat`o in marmura sa nu o ia rugina:)))
|
Oare din care psihiatrie o fi scapat cel ce a gîndit oribilitatea asta si ce cosmare o fi avut saracul? :rolleyes2 :???: :cry: :sad: :o :x :shock:
|
Asa se intampla cand se intalneste gramada de bani cu prostul gust :shock:
|
stilul si designul masinii seamana rau cu stilul de design al lui Dr.zozo de pe forum de la noi.
|
da detalii :))
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1186324190 <fieldset class="fieldset"><legend>Attached Thumbnails</legend> https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1186324190
ha ! https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ml#post1031501 https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c7a785203f.jpg </fieldset> |
scuze , dar nu am pututu sa ma abtin :
JOS traian basescu cum sa ai asa ceva la semnatura .... :lol: |
nici Batman nu cred ca ar merge cu masina asta ... da cine a fost designerul ? :))
|
batdesign :)
|
pazea, ca asta e pentru o inmormantare facuta :)) ... cum scrie si prin primele posturi, aceste este un cavou :)):))
|
Doamne ce urata e...oricum sa-i fie tarana usoara de cadavru de masina...urata cu spume.
|
Hmm... Ce cuvant poate descrie ceva mai urat decat "groaznic"?
|
cel mai groaznic !!! :D
|
Doamne!!Ce masina !!Seamana mai mult cu un cosciug:))Mai trebuia sa deseneze o cruce pe capota si aia era!!!Devine Dric sau drik :))))))))))))sry de off-topic!!!:(:D:D
Dar arata oribil!!!! |
Omule,eu sunt si mai off-topic,nu vreau sa te jignesc,dar ce cauti tu in grupul Porsche cand nici macar nu stii sa scrii corect? :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning