![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Salut.
Placute frana fata Racing - 355.00 ron / set Placute frana fata normale - 123.00 ron / set Placute frana spate Racing - 299.00 ron / set Placute frana spate normale - 116.00 ron / set Toate sunt din gama Ferodo. |
Salut,
Pentru un BMW 320 Ci cu motor de 2.0 avem ceva ? M-ar interesa si niste discurri perforate si bineinteles daca se poate sa-mi spui cum se face cu montajul . Multumesc si astept un raspuns de la tine ! |
salut ,
din ce an este masina , mai multe detalii pls |
Imi cer scuze ,
BMW 320CI E46 Cod motor : M52 An fabricatie : 2000 Putere : 150CP Astept un raspuns ! |
Salut.
Am de la ATE Power Disc striate fata - 498.00 ron / set Kit Brembo Sport pentru fata 480euro cu discuri striate sau perforate la alegere. |
Multumesc mult de tot !
|
Ok np............
|
vw golf 2 gti 16v-discuri perforate si striate fata spate.
|
Salut
Nu am decat pe fata PowerDisc de la ATE Striate 239mm - 324.00 ron si BremboGT din 1984 in 1991 - 4 pistonase pe etrier 305x28 - 1280 euro Kitul Brembo contine 2 discuri perforate etrieri si placute toate pentru fata. |
up.............
|
>>>>>>>>>>>>up<<<<<<<<<<<<
|
up...................................
|
up....................
|
Salut, discuri si placute fata pt un golf iv tdi 110 cv din '98, cod motor AHF la ce preturi ai? Thx!
|
Salut , sunt interesat de produsele de mai jos pentru OPEL Calibra C20NE dist. PR- 4x100:
Discuri fata Brembo ( nu max,nu sport ci stock cele ventilate ) - Discuri Spate Brembo ( nu max,nu sport ci stock,ventilate ) - Placute frana fata + spate marca FERODO - Astept cu interes fotografii din catalog cu produsele si preturile de comercializare. |
salut
pentru golf 2 gt, discuri si placute, nu stiu dimensiunile, dar stiu ca sunt mai mici decat cele de gti. masina e din 91. am discuri si p spate, dar neventilate. mersii. |
3 Attachment(s)
Quote:
Set placute ferodo fata fara senzor - 146.00 ron Set discuri fata ventilate 280x22 - 155.00 ron Set placute fata cu senzor - 145.00 ron @ DriftingCalibra disc brembo fata ventilat 256mm - 98.00 ron / buc - pe stoc ai poza disc brembo spate 261mm - 169.00 ron / buc - de pe o zi pe alta disc brembo spate 270mm - 181.00 ron / buc - de pe o zi pe alta Placute fata ferodo - 144.00 ron / set - ai poza Placute spate ferodo - 107.00 ron / set - ai poza @sco211 Set placut frana fata - 96.00 ron Set discuri fata ventilate - 203.00 ron Set placute spate - 126.00 ron Set discuri spate neventilate - 255.00 ron :!:Nici unul din produsele de mai sus de la nici un user nu este din gaa Ferodo Racing.Toate sunt stock. |
Ok, merci. Ce discuri sunt cele ventilata la 155 RON setul??
|
Ferodo.................
|
idem si pt mine, nu? toate sunt ferodo :P
cum se face cu comanda/transportl? ce e pe stoc? multumesc. |
Salut.
Da numai ferodo.cine cere altceva ii scriu. Comanda : ai pm |
pegeout 206 benzina, din 2005.
placute fata. mersii |
benz sau diesel si ce motor?
|
benzina 1.4
|
set placute fata ferodo - 161.00 ron
|
Quote:
Pentru discurile fata am strans deja banii :) , mai avem putin ! Cu montajul stii pe careva care ma poate ajuta ? |
discuri spate am de la ferodo racing set de 2 buc 276x19 - 531.00 ron
Placute Ferodo Performance fata - 404.00 ron spate - 424.00 ron Cu montajul cred ca rezolvam cumva am pe cineva.Vedem atunci si facem sa fie bine. Scuze ca am dat raspuns asa greu dar nu cred ca am fost atent la post.Sorry. |
Am inteles .... Am uitat insa sa te intreb : Asta e varianta de top ? Adica exista si alta varianta mai ieftina ? Am uitat sa iti spun : Omul are rotile pe 16 la Bmw-ul mai sus mentionat , incap discurile mentionate de tine ?
Numai bine ! |
Astea sunt discurile pe care le am.Nu sunt de top.
De top ar fi Kit Brembo GT pe la 2000 de euro si ceva. De roti nu stiu....am spus si dimensiunea acolo dar cred ca se potrivesc mai mult ca sigur. |
Am uitat sa te mai intreb ceva ... imi trebuiesc si senzori la toate cele 4 rotile ? Astept un mesaj de la tine ! Cam cat ar putea costa manopera ca sa stiu sa fac un pret total .
Multumesc, *edit nu merge:( |
senzor abs?
|
Quote:
|
salut.
Senzori Abs nu am sorry. Manopera iti spun mai tarziu. |
pt tico gasim discuri de frana si placute ?
|
Salut ,
Placute ferodo - 89.00 ron Disc frana fata : Bosch - 134.00 ron / buc in 2 zile Breco - 104.00 ron / buc pe stoc Brembo - 105.00 ron / buc pe stoc |
up......................
|
discuri si placute pt logan sedan 1.6 8v din 2004???
|
salut ,
ferodo nu am nimic pt. logan Disc frana ATE - 81.00 ron / buc PLacute - 68.00 ron Placute - 154.00 ron |
Acest topic se suspenda pana in luna Mai a acestui an.
Nu se mai livreaza aceasta maraca pana in luna specificata mai sus. Nu vom mai raspunde acestui topic pana la acea data. Va Multumim. |
scuze da luna mai a trecut din cate stiu eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning