![]() |
da ?????????????? eu nu stiu nimik. o sa ma interesez :?: :roll:
|
vad ca in bucuresti nu se mai misca nimik cee baieti. de ce e atata liniste aici:D. haidetimai postati si voi. R3sp3ct tuturor membrilor :D
|
vad ca in bucuresti nu se mai misca nimik ce e baieti. de ce e atata liniste aici:D. haideti mai postati si voi. R3sp3ct tuturor membrilor :D
|
Salut sunt bLaCkPoWeR si sunt un membru nou in clubul vostru, sper sa cunosc catzi mai multzi membrii , daca se poate pe toti ! as vrea sa ne vedem la o intalnire ! :lol: bafta all ! idul meu este magiko_bum !!!
|
salut baieti. ia ziceti baieti mergem duminica la cursa ce va avea loc la casa poporului. cu ocazia asta ne si cunoastem si vedem si cursa. ce ziceti ?????? :D
|
Care vine sa ma ia sambata de la gara de nord din bucuresti ca sa pot sa ajung si eu la intalnire?
|
baieti pana la urma maine 17 12 2005 se mai tine freo intalnire crazy drivers. dc se mai tine unde si cand. Stefan o sa iti trimit eu sms sau te sun dc e sa mai fie cv. oricum o sa incerc sa te sun :D
|
unde si cand se tzine intalnirea ?? cand , unde , cum , cine :)))) , la ce ora si locul ?? :)) anuntzatzi`ma si pe mine pls :D
|
Datorita faptului ca am avut un program foarte incarcat, facut de cei de la Toyota, imi cer scuze ca nu am putu sa ma intalnesc cu voi. Sper sa fiu cat de curand din nou in Bucuresti pentru a putea sa stam de vorba.
Va multumesc pentru intelegere. |
ok stefan no problem. pacat ca nu am avut ocazia ca noi mb din buc sa ne intalnim cu tine :( :( dar vor mai fi si altele (sper) :o :D
|
aditza tata, tu esti boocale power acum, asa k ai grija cum ne reprezinti acolo, fii tare, si nu-l lua in seama pe stefan, k el oricum nu mai ajunge la voi sa va intalniti in urmatoarele 10 luni minim :lol: :lol:
|
hh...:))...lasa ca o sa mai ajunga si stefan...:) pe aici..nu au intrat zilele in sac...
|
Pana ce o sa ajunga Stefan .....intre timp am sa mai ajung eu de vreo 20 de ori ... :lol: :wink: .....am sa mai fac eu nijte intalniri ...aja k fiti pe faza ...
|
salutare baieti va asteptam pe toti in bucuresti cat mai rpd sper ca anul 2006 sa fie un an \"roditor\" din punct de vedere al premiilor, al curselor castigate dar si al membrilor. salutari din capitala :D :D
|
DE LA MINE Sarbatori fericite ! .
/ . . \\ Sa aveti parte de un Craciun / ' . ' \\ cat mai frumos cu cadouri si zapada / ' ' . ' '\\ si un An Nou Fericit ! . :D / . ' . ' . \ / ' . ' ' . ' . \\ LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!!!!!! :drunk: ^^^[_]^^^ |
multumim mult aditza, sa fie si la tine :wink:
|
sal
sarbatori fericite la toata lumea ! :drunk:
|
La Multi Ani la toti .
si tineti minte nu conduceti in stare de ebrietate! :)) un an nou cu bine |
sarbatori fericite la toti si un an nou fericit :!: :shock:
|
Sarabatori fericite ..... :D ...si un an mai bun decat anu asta :P ...Aveti grija cu Alcoalele la volan :lol:
|
orice, numai alcool nu :wink:
|
salut!!! pentru toti membri crazy drivers din buc si din tara!!!
sunt membru de ceva timp al crazy drivers dar pana acum nu am avut o activitate prea bogata in cardrul clubului ca sa spun asa! insa imi permit sa propun o intalnire crazy drivers pe undeva prin ianuarie! si as propune 7 ianuarie!( fara nici un motiv anume am ales aceasta data) !!! ca loc de intalnire as propune o zona mai linistita ca de exemplu STADIONUL NATIONAL la capatul troleibuzelor !!! ca ora de intalinire...sa spunem ora 19:00!!! haidetzi sa vedem ce se intampla cati ne adunam ! cine este dispus sa vina la aceasta intalnire si cine nu !!! SPER CA NU AM DERANJAT PE NIMENI CU INITIATIVA MEA....NU VREAU SA AUD VORBE DE GENUL CA CINE SUNT EU SA PROPUN O INTANIRE! propun sa ne intalnim si sa vedem ce iese !!! RESPECT |
pt mine suna super ok .. daca se hotaraste treaba ne vedem acolo.
|
Ffffff bine ......vad k lucrurile incep sa se mijte ....acum mai avem de asteptat ...sa vedem cati membrii se aduna la intalnire ....si din cauza asta am sa ii rog pe toti membrii din Bucuresti sa vina la intalnirea mentionata mai sus ....Multumesc!
|
in sfarsit crazy drivers bucuresti incepe sa se mareasca. fffff bine ma bucur sa vad asta, poate in 2006 vom fi mai multi. respect tuturor
|
sal
intalnirea mi se pare perfecta.. pe 7 ianuarie..
|
hh..daca e pe 7 ianuarie..eu nu pot sa vin cu masina....si nici pe jos nuj dac ao sa am cum sa vin...:( so...eu pe 9 sunt programat la revizie...si deja am depasit cu 1000 km revizia..:(tocmai de aia...daca ar fi undeva dupa data de 9..ar fi mai bine..
|
baieti nu putem gasi alta data inainte de 7 sau dupa 7 deoarece pe 7 este sf ion si nu pot veni. sunt :drunk: :drunk: :drunk:
respect crazy drivers |
deci cel mai bine ar fii dupa 7 ca sa poata si veteranul trankan sa vina :D dar si eu. sa fim toti ok. deci ce ziceti o facem dupa 7 . astept raspuns :D
|
sal
dupa 7.. o facem pe 10 daka e.
|
Probabil k am sa ajung si eu in Buc pe undeva pe 14 ian ...nu sunt sigur .....am sa mai anuntz ji eu pe forum ..
|
ok doarr4u ms e foarte bine pe 10.low te asteptam. :lol: respect
|
sa nu uitati sa faceti poze...
bafta multa cu intalnirea :wink: |
okey baieti! atunci pastram ora si locul dar skimbam data! kiar sunt curios cine va veni!!! ne vedem atunci pe 14 IAN ora 19:00 la STADIONUL NATIONAL la capatu troleibuzelor!!!
|
ok baieti deci este stabilit sambata 17 ianuarie 2006 la ora 19:00 in fata stadionului 23 august intalnire crazy drivers bucuresti. asteptam toti membrii din buc. dc cineva nu este deacord cu aceasta zi , ora, loc sa vb acum sa sa taca pentru tot dea una :D :D .respect baieti :twisted:
|
17 nu 14? 14 cade sambata :wink: 17 cade marti!!!!
deci pe 14!!!! 8) ce ziceti? RESPECT!!!! |
imi pare rau baieti scuzatima intalnirea este pe 14 am scris eu gresit. scuze inca odata. deci este pe 14 ianuarie. 14. respect si inca odata scuze :D
|
heeeepaaa.....sar putea sa ajung ji eu dak o faceti pe 14 :wink: ....ok ok ...dak va ramane pe 14 ...am sa fac tot posibilul sa ajung
:twisted: |
pana la urma pe 14 la bucuresti mai merge cineva din tara>?? sau numa low_ridah>?
|
la multi ani baieti. fie ca 2006 sa aduca si aici la bucuresti ca si la suceava,bacau,iasi, mai multi membri, mai multe intalniri (desi pana acum nu prea au fost :D) mai multe masini. si sper ca pe 14 ianuarie sa iasa cv fumos. numai bine baieti la trecerea dintre ani. petrecere cat mai fumoasa diseara. sa se lase cu : :headfones :drunk: :headfones :pelvic_th :caffine: :headfones :pelvic_th
respect tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning