![]() |
Re: cat consuma opelul vostru???
Astra f X16SZR Benzina media 6.3%, gpl 7.5% la mers normal.
|
Astra G Coupe - Z18XE: din ce am analizat eu consuma cam 9-11 in oras. In functie de cum mergi cu ea, in exterior la 50 km/h medie iti ia 6l/100km, la 90 km/h medie iti ia 8l/100km :D.
|
vectra C 1.9 cdti z19dt
oras 9-10 la suta cu toate ca in oras nu s e face consumul ca d e fiecare data este alfel dar ma rog ... pe autostrada 5 -6 litri la suta in functie de stilu d e mers cu un plin pe autostrada am reusit recordul meu de 1070 km mers cu pilot automat in mare parte (140 km/h) |
Quote:
a fost foarte reusit motorul ala de 2.2 dti. On: insignia cu roti de iarna 225/50/18 cam 7%. de vara o sa pun ceva mai mari si late 255/40/19 iara consumul cu siguranta o sa creasca cu cel putin 0.5%. cred ca daca asi pune anvelope pe 16 ar consuma 5 si ceva! |
salutare! are cineva astra F cu c20ne si roti 185/60/r14 ? cat va consuma? ce cutie aveti ,cea scurta F16CR sau cea lunga F16WR
|
consum pe oras sub 15 nu am scos nici daca merg in idle...:rolleyes2
opel zafira OPC z 20 let nici nu pot cere mai putin ptr ca motorul este relativ mare,resoftat si baraca este mare:oops: |
Vectra B 1.7td x17dt
- Afara depinde.. mers usurel 4,5% , mers 110 - 120 undeva la 5% (abia am cumparat motorul si cam asta e consumul care l-am scos) - In oras mers "asa si asa" 6-6,5% |
salut eu cu un astra 2.0 dti remapat la 135 de cai prin oras imi ia 7 si la exterior 6, in privinta la vectra ta ai verificat sonda lambda ?? daca nu functioneaza bine iti urca foarte mult consumul, si filtrele benzina aer ??
|
mapata de cine? stage1 max 126cai
|
a mea e mapata in spania bandidos chipped se numesc baietii care mi-au facut remap
|
ai fisa dyno sau vorbeste de pe site-uri?
|
eu nu am bagato pe dino dar asa mi-am spus astia unde am facut remap..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning